Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Λονδίνο

Πρωτοχρονιάτικες γιορτές στο Λονδίνο

Όπως παντού στον κόσμο, αγαπάμε να γιορτάσουμε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Λονδίνο. Αναμείνετε τα πυροτεχνήματα, τις βραδιές club-out, τις βραδινές εκδηλώσεις και την αφθονία διασκέδασης στους δρόμους.

Σημείωση: Η πλατεία Trafalgar ήταν το επίκεντρο των εορτασμών του Λονδίνου, αλλά δεν συμβαίνει τίποτα άλλο (αν και υπάρχει συνήθως μια μεγάλη οθόνη για να δείτε τα πυροτεχνήματα που συμβαίνουν στη Νότια όχθη ).

Εμφάνιση πυροτεχνημάτων

Η μεγάλη εκδήλωση είναι τα πυροτεχνήματα από το London Eye, αλλά σημειώνουμε ότι πρόκειται για μια εκδήλωση και τα εισιτήρια κοστίζουν £ 10.

100.000 εισιτήρια διατίθενται στο ευρύ κοινό το Σεπτέμβριο με περιορισμένες προσφορές μέχρι τον Δεκέμβριο.

Η εκδήλωση διοργανώνεται ετησίως από τον Δήμαρχο του Λονδίνου και η έκθεση πυροτεχνημάτων βρίσκεται στο London Eye στην Νότια όχθη . Η οθόνη ξεκινάει όταν το Big Ben χτυπάει τα μεσάνυχτα και η οθόνη διαρκεί περίπου 10 λεπτά.

Αν ψάχνετε να παρακολουθήσετε τα πυροτεχνήματα αλλά δεν έχετε εισιτήριο, σκεφτείτε τη γέφυρα του Γουέστμινστερ και το βόρειο ανάχωμα του ποταμού Τάμεση, απέναντι από το London Eye. Αυτές οι περιοχές βρίσκονται εκτός της ζώνης που εισάγεται με εισιτήρια. Τα πυροτεχνήματα είναι ορατά από το κεντρικό Λονδίνο, καθώς μεταδίδονται ζωντανά στο BBC1.

Κλαμπ και Μπαρ

Όπως θα περιμένατε, τα εισιτήρια για τους συλλόγους του Λονδίνου είναι πιο ακριβά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι οι παμπ συχνά χρεώνουν ένα τέλος εισόδου για να προσπαθήσουν να ελέγξουν τους αριθμούς. Είναι καλύτερο να προγραμματίσετε μπροστά και να πάρετε εισιτήρια εκ των προτέρων.

Κρουαζιέρες ποταμών

Μια πολυτελή ποτάμι κρουαζιέρα κατά μήκος του ποταμού Τάμεση μπορεί να είναι ένας ρομαντικός τρόπος για να φέρετε το νέο έτος.

Οι περισσότερες βάρκες σκοπεύουν να αγκυροβολήσουν στα μάτια των πυροτεχνημάτων του Λονδίνου Eye τα μεσάνυχτα, ώστε να έχετε την καλύτερη θέα. Δοκιμάστε αυτές τις εταιρείες κρουαζιέρας:

Επίσης, RSHispaniola είναι ένα πλοίο μόνιμα αγκυροβολημένο στο Victoria Embankment.

Δείπνο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Southbank Centre της Νέας Υόρκης
Επιστρέφοντας για τέταρτη χρονιά Το Κόμμα της Πρωτοχρονιάς Πρωτοχρονιάς επιστρέφει στο Κέντρο Southbank. Είναι μια συναρπαστική μουσική, πυροτεχνήματα, τραπεζαρία και κοκτέιλ.

Βιεννέζικο Νέο Έτος Γκαλά
Ο Barbican έχει αυτή την παράδοση για πάνω από 25 χρόνια. Σας προσκαλούν να απολαύσετε μια βραδιά αγαπημένων της οικογένειας από την οικογένεια και τους φίλους του Strauss. Υπάρχει επίσης ένα γκαλά για την οικογένεια και το βραδινό γκαλά.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Το δωρεάν ταξίδι με σωλήνες είναι συνήθως διαθέσιμο από τις 11.45 μ.μ. μέχρι τις 4.30 π.μ. Χρήση μεταφοράς για τον προγραμματισμό Journey Planner του Λονδίνου ή την εφαρμογή Citymapper για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Αντίστροφη μέτρηση

Πόσο καιρό θα έρθει μέχρι το Λονδίνο να καλωσορίσει το νέο έτος; Παρακολουθήστε αυτό το site αντίστροφης μέτρησης!