Αναθεώρηση συσκευής: Θήκη Pelton ProGear Vault για iPad

Η τεχνολογία έχει σίγουρα κάνει τα ταξίδια πολύ ευκολότερα και πιο ευχάριστα τα τελευταία χρόνια. Οι κινητές συσκευές, όπως τα smartphones και τα tablet, μας επέτρεψαν να μείνουμε σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά μας στο σπίτι, παρέχοντας παράλληλα ώρες ψυχαγωγίας σε μακρινές πτήσεις ή σε πολυάριθμα αεροδρόμια. Το iPad μου είναι ένας συνεχής σύντροφος σε κάθε ταξίδι που λαμβάνω αυτές τις μέρες, επιτρέποντάς μου να διαβάζω βιβλία, να παρακολουθώ ταινίες, να ακούω μουσική και να παίζω παιχνίδια ενώ παίρνω πολύ λίγο χώρο στην τσάντα μου.

Όμως, ως άπληστος ταξιδιώτης περιπέτειας, συχνά βρίσκω τον εαυτό μου να επισκέπτεται απομακρυσμένα, εκτός πόλεων που δεν είναι πάντα πολύ ευπρόσδεκτοι σε ευαίσθητες συσκευές τεχνολογίας. Η προστασία του πολύτιμου δισκίου μου είναι πάντα μια μεγάλη ανησυχία, ιδιαίτερα όταν πεζοπορώ στα Ιμαλάια ή κάμπινγκ σε απομακρυσμένο τμήμα της Αφρικής. Ευτυχώς, οι εκλεκτοί στο Pelican προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών για να διατηρήσουν την τεχνολογία μας ασφαλή από βλάβη, συμπεριλαμβανομένων των εξαιρετικά ανθεκτικών περιπτώσεων Vault ειδικά κατασκευασμένες με το iPad στο μυαλό.

Οι εκδόσεις pelican offerer του Vault τόσο για το iPad Air όσο και για το iPad Mini, και εκτός από την προφανή διαφορά μεγέθους τους, είναι σχεδόν ταυτόσημες. Αυτές οι απίστευτα ανθεκτικές και ανθεκτικές θήκες περιβάλλουν το δισκίο σας με ένα πανοραμικό πανοπλία που όχι μόνο προστατεύει από τυχαίες σταγόνες στις σκληρές επιφάνειες αλλά από τα σκληρά στοιχεία που συχνά συναντώνται και σε εξωτερικούς χώρους. Κατασκευασμένο από σκληρό, ανθεκτικό σε κρούση ελαστικό, το Vault περιλαμβάνει επίσης ένα κάλυμμα προστασίας οθόνης που προστατεύει περαιτέρω το iPad από σοβαρή βλάβη.

Αυτό το καπάκι κρατιέται στη θέση του από αλουμίνιο ποιότητας αεροσκάφους, το οποίο εξασφαλίζει ότι παραμένει σταθερά συνδεδεμένο με την ίδια την υπόθεση, ανεξάρτητα από το πόση κακοποίηση είναι αναγκασμένη να αντέξει. Το αποτέλεσμα είναι ένα προϊόν που έχει κατασκευαστεί για να μας συνοδεύει σε όλες μας τις περιπέτειες, ανεξάρτητα από το πού μας παίρνουν.

Αφού τοποθετηθεί στο εσωτερικό του Vault και με το καπάκι κλεισμένο σφιχτά, το iPad αποκτά πλήρη ανοσία στη σκόνη και τη βρωμιά, τα οποία συνήθως έχουν καταστρεπτική επίδραση σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή.

Ένα δισκίο που είναι εξοπλισμένο με ένα Vault μπορεί να επιβιώσει ακόμη και να βυθιστεί στιγμιαία στο νερό ή να πεταχτεί με βροχή, χάρη στη στενή σφράγιση που δημιουργεί αυτή η θήκη. Τα προστατευτικά από καουτσούκ καλύπτουν την υποδοχή ακουστικών, τη θύρα Lightning και διάφορα άλλα ευάλωτα σημεία κατά μήκος της άκρης του iPad, παρέχοντας παράλληλα στον χρήστη εύκολη πρόσβαση σε αυτές τις διάφορες θύρες και διακόπτες όπως απαιτείται. Ένα προστατευτικό στρώμα από σκληρό αλλά εντελώς διαφανές γυαλί καλύπτει και τον φακό της κάμερας που βλέπει προς τα πίσω, διατηρώντας το καλά προστατευμένο, επιτρέποντάς του να χρησιμοποιηθεί για να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο από τα ταξίδια μας.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι σχεδιαστές του Pelican έδωσαν πολύ μεγάλη σκέψη στην κατασκευή αυτού του προϊόντος. Είναι προφανές ότι έδωσαν μεγάλη προσοχή ώστε να εξασφαλίσουν ότι μπορούν να μεταφερθούν με ασφάλεια σε μερικά από τα πιο σκληρά περιβάλλοντα του πλανήτη και να φέρουν τις κινητές συσκευές μας πίσω στο σπίτι σε ένα κομμάτι. Ο πρωταρχικός στόχος αυτής της περίπτωσης είναι να προστατέψουμε τα εύθραυστα μας gadgets, ανεξάρτητα από το πού τα παίρνουμε, και ανεξάρτητα από το πόση τιμωρία θα βγάλουμε στην πορεία. Ως αποτέλεσμα, το Vault αισθάνεται σαν να είναι σχεδόν άφθαρτο, το οποίο ενισχύεται περαιτέρω από το γεγονός ότι η εταιρεία το υποστηρίζει με εγγύηση διάρκειας ζωής.

Εάν υπάρχει ένα χτύπημα που πρέπει να γίνει κατά την υπόθεση Vault, πιθανώς αυτό δεν είναι πολύ βολικό για να πάρετε iPad σας μέσα και έξω από αυτό. Η Apple έχει χτίσει μια πολύ λεπτή, εργονομική συσκευή που προτιμώ να χρησιμοποιώ χωρίς θήκη όταν δεν ταξιδεύω. Αλλά για να επιτευχθεί αυτή η στεγανή σφράγιση που απωθεί τη σκόνη και τη βρωμιά, το δισκίο πρέπει να τοποθετηθεί στο Vault με μια πλάκα κάλυψης που να προστατεύει τα εξωτερικά άκρα του. Για το iPad Mini versioin του Vault, το πιάτο κρατιέται στη θέση του με έξι βίδες που πρέπει να αφαιρεθούν όταν παίρνετε ή όχι την ταμπλέτα. Αυτό παίρνει λίγο χρόνο, και θα πρέπει να θυμάστε να παρακολουθείτε όλες τις βίδες, καθώς και το εξάρτημα hex. Οι ιδιοκτήτες του μεγαλύτερου iPad της Apple το έχουν χειρότερα. Η εκδοχή της θήκης Vault έχει στην πραγματικότητα 15 βίδες για να αντιμετωπίσει.

Αυτή η ενόχληση στην άκρη, πρέπει να πω ότι μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, το Vault αισθάνεται πολύ ωραία γύρω από το iPad.

Αν και προσθέτει ένα βαθμό χύμα, είναι ακόμα εκπληκτικά ελαφρύ και λεπτό για ένα προϊόν που έχει κατασκευαστεί για να προστατεύει τα gadget μας από τόσες πολλές πιθανές καταστροφές. Ενώ θα συνεχίσω να αφαιρώ το iPad μου από την υπόθεση όταν επιστρέφω από τα ταξίδια μου, δεν το θεωρώ ιδιαίτερα ενοχλητικό να χρησιμοποιήσω το τραπέζι στην υπόθεση ενώ βρίσκεστε στο δρόμο. Αν μη τι άλλο, εκτιμώ το γεγονός ότι το Vault παρείχε κάποιο επιπλέον πιάσιμο ενώ το χρησιμοποίησε σε μέρη όπου η πτώση του iPad μου θα είχε συνήθως καταστροφικές βλάβες.

Εάν είστε ταξιδιώτης που χτυπάει συχνά το δρόμο με τα πολύτιμα gadgets τεχνολογίας σας, η υπόθεση Vault από Pelican είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που έχετε στο ραντάρ σας. Παρέχει άφθονη προστασία για το iPad σας, ενώ παράλληλα παρέχει το κομμάτι του μυαλού που χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε με σιγουριά τη συσκευή σας σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Λαμβάνοντας υπόψη το κόστος αντικατάστασης ενός iPad, η τιμή των 79,95 δολαρίων για την έκδοση Mini του Vault μοιάζει αρκετά απολύτως. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η μεγαλύτερη έκδοση της θήκης που κατασκευάστηκε για το iPad Air φέρει επίσης υψηλότερη τιμή. Με ένα MSRP των $ 159,95 είναι λίγο πιο ακριβό από όσο θα ήθελα. Ευτυχώς μπορεί να βρεθεί σε απευθείας σύνδεση σε καλή έκπτωση, γεγονός που καθιστά πολύ πιο εύκολο να συστήσει επίσης.

Για τους περιηγητές περιπέτειας με ένα iPad, αυτές οι περιπτώσεις θα πρέπει να θεωρούνται υποχρεωτικό εργαλείο για την επόμενη αποστολή σας.