Καλύτερα θέρετρα της Disney για μικρά παιδιά και παιδιά προσχολικής ηλικίας

Μεγάλες επιλογές ξενοδοχείου Disney για οικογένειες που ταξιδεύουν με μικρά παιδιά και παιδιά προσχολικής ηλικίας

Η Disney World κάνει μια εξαιρετική δουλειά να κάνει τα ξενοδοχεία της ελκυστικά για τα παιδιά όλων των ηλικιών, αλλά υπάρχουν μερικά που ξεχωρίζουν ως τέλειες επιλογές για οικογένειες που ταξιδεύουν με νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας. Τα καλύτερα θέρετρα Disney για παιδιά και παιδιά προσχολικής ηλικίας έχουν εύκολη πρόσβαση δωμάτια χωρίς σκάλες, μεγάλες περιοχές παιχνιδιού, πισίνες και διασκεδαστικά, εύκολα κατανοητά θέματα.

Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα καλύτερα ξενοδοχεία Disney για μικρά παιδιά, με προτάσεις για αξιόλογα, μέτρια και πολυτελή καταλύματα, ώστε να μπορείτε να βρείτε το σωστό ξενοδοχείο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Animal Kingdom Lodge

Αν το παιδί σας λατρεύει την άγρια ​​φύση, τότε το deluxe Animal Kingdom Lodge είναι μια ιδανική επιλογή. Αυτό είναι το μοναδικό θέρετρο στην ιδιοκτησία της Disney που σας επιτρέπει να δείτε μια προσεκτική ματιά σε μερικά από τα ζώα που εμφανίζονται στο κοντινό πάρκο Animal Kingdom Disney . Εάν επιλέξετε μια αίθουσα "Savannah View", θα μπορείτε να δείτε μια ποικιλία από ζώα ακριβώς από το μπαλκόνι σας, συμπεριλαμβανομένων των καμηλοπαρδάλων, στρουθοκαμήλων και αντιλόπων.

Υπάρχουν επίσης διάφοροι χώροι προβολής δίπλα στην πισίνα και το Lodge προσφέρει δωρεάν εκπαιδευτικές δραστηριότητες όλη την ημέρα. Οι παροχές περιλαμβάνουν μια πισίνα μηδενικής εισόδου με διασκεδαστική αλλά απαλή διαφάνεια, παιδική χαρά, καθημερινές τεχνικές και ιστορίες, κέντρο παιδικής μέριμνας, πολλαπλές επιλογές για φαγητό και άνετες επιλογές μεταφοράς.

Συμβουλή: Μην χάσετε τα γεγονότα αφήγησης κάθε βράδυ, η οποία καταλήγει σε μια θορυβώδη αλλά διασκεδαστική περιήγηση στο λόμπι του θέρετρου.

Port Orleans Riverside

Το Port Orleans Riverside είναι ένα εξαιρετικό θέρετρο για παιδιά και διαθέτει μια παλιομοδίτικη τρύπα κολύμβησης με μια ομπρέλα νερού.

Αυτό το θέρετρο διαθέτει επίσης μια παιδική χαρά πλήρους μεγέθους και ήσυχα μονοπάτια για περπάτημα, εάν χρειάζεστε ένα διάλειμμα στο μέσο της ημέρας. Το Port Orleans Riverside προσφέρει τόσο εκλεκτά εστιατόρια και εστιατόρια τύπου "γήπεδο φαγητού", οπότε υπάρχει κάτι ακόμα και για τους πιο διάσημους ορέξεις. Επιλέξτε το Port Orleans Riverside αν θέλετε καταλύματα υψηλού στιλ σε συγκρίσιμη τιμή και θέλετε βολική μεταφορά με πλοίο στο Downtown Disney.

Συμβουλή: Ζητήστε ένα δωμάτιο κοντά στην πισίνα και το κεντρικό κτίριο έτσι δεν θα χρειαστεί να περπατήσετε πάρα πολύ μακριά για να δείτε όλα αυτά το θέρετρο έχει να προσφέρει.

Ταινίες All-Star Movies

Ενώ κάποιο από τα θέρετρα All-Star Disney είναι ιδανικό για παιδιά, οι ταινίες All-Star είναι το πιο πιθανό να είναι ένα χτύπημα με τα νήπια. Κάθε κτίριο του ξενοδοχείου είναι διακοσμημένο με ένα γιγαντιαίο, διάρκειας χαρακτήρα από μια ταινία Disney - αν το παιδί σας αρέσει στις ταινίες και τους χαρακτήρες της Disney, τότε το All Star Resort Resort είναι το μέρος για να μείνετε. Αυτό το θέρετρο προσφέρει δύο θεματικές πισίνες με ταινίες, άνετη μεταφορά με λεωφορείο και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για οικογένειες που ταξιδεύουν με προϋπολογισμό.

Συμβουλή: Ζητήστε ένα δωμάτιο στον πρώτο όροφο ή ένα κοντά σε ένα ασανσέρ για να αποφύγετε να μεταφέρετε το μικρό παιδί σας πάνω και κάτω από τις σκάλες.

Τέχνη του θέρετρου ψυχαγωγίας

Αν το παιδί σας αγαπά τη ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney's Little Mermaid ή του Disney-Pixar Cars , το Art of Animation Resort είναι μια τέλεια επιλογή. Είτε κάνετε κράτηση σε ένα standard δωμάτιο ή οικογενειακή σουίτα, τα μικρά σας θα απολαύσουν τους θεματικούς χώρους και οι γονείς θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τις ευρύχωρες οικογενειακές σουίτες που φιλοξενούν έως έξι άτομα και περιλαμβάνουν την άνεση ενός ψυγείου και ενός φούρνου μικροκυμάτων. Το θέρετρο προσφέρει μια διασκεδαστική παιδική χαρά, μια ευρύχωρη πισίνα αυλή που περιλαμβάνει μια ειδική περιοχή για μικρά tots, άνετη μεταφορά με λεωφορείο και ένα γήπεδο φαγητού.

Συμβουλή: Οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν ότι τα standard δωμάτια δεν διαθέτουν ορισμένες ανέσεις, όπως καφετιέρα.

Ταξιδεύοντας με ένα μικρό παιδί; Μην ξεχάσετε να δείτε αυτό το μεγάλο κατάλογο με τις καλύτερες βόλτες και αξιοθέατα για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας!

- Επεξεργασμένο από την Dawn Henthorn