Καλύτερος χρόνος για να επισκεφτείτε το ζωικό βασίλειο της Disney

Επιλέγοντας τον καλύτερο μήνα, ημέρα και ώρα για να επισκεφτείτε το Animal Kingdom της Disney

Το πιο σημαντικό μέρος του χρονισμού των διακοπών σας Disney είναι να αποφασίσετε ποια εποχή του χρόνου είναι η καλύτερη για τις ανάγκες σας. Αφού επιλέξετε τις ημερομηνίες σας, επιλέγοντας το σωστό πάρκο για να το επισκεφθείτε την κατάλληλη στιγμή, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις καθυστερήσεις και τις παρατεταμένες γραμμές.

Προχωρήστε στο Animal Kingdom πρώτο πράγμα το πρωί τη σωστή ημέρα της εβδομάδας και θα δείτε πολλά ζώα στο Kilimanjaro Safaris. Εμφανίστε μόλις λίγες ώρες αργότερα σε μια λανθασμένη μέρα και μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια αναμονή δύο ωρών για να οδηγήσετε την Expedition Everest.

Καλύτερη εποχή του χρόνου για να επισκεφθείτε το Animal Kingdom της Disney:

Όταν προγραμματίζετε τις διακοπές σας στο Disney World ίσως χρειαστεί να λάβετε υπόψη σας περισσότερο από τον καιρό . Χρησιμοποιήστε αυτούς τους εύχρηστους οδηγούς μήνα στη μέρα στο Disney World που σας δίνουν χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για να ξέρετε τι να περιμένετε.

Καλύτερες ημέρες για να επισκεφτείτε το ζωικό βασίλειο για τους επισκέπτες του Resort:

Εάν μένετε σε ένα από τα θέρετρα της Disney World, θα είστε σε θέση να εισέλθετε στο Animal Kingdom μία ώρα νωρίς για να επιλέξετε πρωινά για τις Extra Magic Hours . Αυτό το perk προσφέρεται μόνο για τους επισκέπτες και είναι ένας χρόνος που μπορείτε να απολαύσετε το πάρκο με σχετικά χαμηλά επίπεδα πλήθους. Τον Ιούνιο του 2016, οι επιπλέον ώρες μαγείας στο ζωικό βασίλειο είναι το Σάββατο και τη Δευτέρα το πρωί.

Σημείωση: Παρόλο που το Animal Kingdom της Disney επέκτεινε τις βραδινές ώρες για το καλοκαίρι, δεν προσφέρονται επιπλέον βράδια.

Καλύτερες ημέρες για να επισκεφθείτε το ζωικό βασίλειο για επισκέπτες εκτός του χώρου:

Οι επιπλέον ώρες μαγείας το πρωί του Σαββάτου και της Δευτέρας θα φέρουν πολλούς επισκέπτες στο θεματικό πάρκο Animal Kingdom, γι 'αυτό αποφύγετε αυτό το πάρκο εκείνες τις ημέρες, αν παραμείνετε εκτός χώρου.

Μέχρι να γίνουν δεκτοί, θα υπάρχουν επισκέπτες στη γραμμή σε κάθε δημοφιλές αξιοθέατο.

Καλύτερη ώρα της ημέρας για να επισκεφθείτε το ζωικό βασίλειο:

Ενώ είναι μια καλή ιδέα να εμφανιστεί το πρώτο πράγμα το πρωί σε οποιοδήποτε Disney Park, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κατευθυνθείτε στο Animal Kingdom όταν ανοίξει. Εάν επισκέπτεστε κάποιον από τους καυτούς καλοκαιρινούς μήνες , από το απόγευμα δεν θα δείτε πολλούς από τους κατοίκους των ζώων, δεδομένου ότι θα υποχωρήσουν στα σκοτεινότερα σημεία των περιβόλων τους για να ξεφύγουν από τη ζέστη.

Εάν επισκέπτεστε κατά τη διάρκεια μιας αργής περιόδου του έτους, κατευθυνθείτε στο Animal Kingdom το απόγευμα χωρίς να ανησυχείτε. το πάρκο θα αρχίσει να εκκενώνεται γύρω στις 3:00 μ.μ. Περάστε το Animal Kingdom το απόγευμα αν ταξιδεύετε σε ένα γεμάτο χρόνο - όχι μόνο το πάρκο θα είναι συσκευασμένο, αλλά οι περισσότεροι FastPass + θα έχουν ολοκληρώσει τη διανομή και για την ημέρα.

Δώστε στον εαυτό σας περίπου μισή ώρα για να φτάσετε στο ζωικό βασίλειο το πρωί εάν βασίζεστε στο σύστημα μεταφοράς της Disney και περίπου 15 λεπτά εάν οδηγείτε το δικό σας αυτοκίνητο.

Συμβουλή: Εάν είστε μεγάλος φίλος του θεματικού πάρκου Animal Kingdom, εξετάστε το ενδεχόμενο να μείνετε στο παρακείμενο Lodge Animal Kingdom. Το Lodge προσφέρει πολλές εκπαιδευτικές δραστηριότητες και ζωντανή προβολή ζώων. απέχει μόλις 5 λεπτά με το λεωφορείο από την είσοδο του θεματικού πάρκου Animal Kingdom.

Επεξεργασμένο από Dawn Henthorn, Ταξιδιωτικός εμπειρογνώμονας της Φλόριντα από το 2000