Ο οδηγός σας για το RVing στην Αλάσκα

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την RVing στην Αλάσκα

Αλάσκα, τα τελευταία σύνορα. Εάν είστε κουρασμένοι να παίρνετε την εξέδρα σας γύρω από τα χαμηλότερα 48 και προσπαθείτε να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, τότε ήρθε η ώρα να κατευθυνθείτε προς το ομόσπονδο κράτος του ήλιου. Το RVing στην Αλάσκα παρουσιάζει ένα μοναδικό σύνολο περιστάσεων και προκλήσεων και περιστάσεων και πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε προετοιμασμένοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνέταξα αυτόν τον σύντομο οδηγό σχετικά με το RVing στην Αλάσκα, πώς θα πρέπει να φτάσετε εκεί και γιατί θα πρέπει να εξετάσετε την ενοικίαση ενός RV μόλις φτάσετε σε σχέση με την οδήγηση μέχρι τον εαυτό σας εκεί.

Τι πρέπει να ξέρετε για το RVing στην Αλάσκα

Οδήγηση στην Αλάσκα

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα πρέπει να νοικιάσουν RVs όταν πηγαίνουν στην Αλάσκα, αλλά αν είστε αρκετά κοντά ή είστε εντάξει με το μακρινό αυτοκίνητο μπορείτε να πάρετε το δικό σας RV στην Αλάσκα. Δεν είναι ένα σωστό σουτ από τα χαμηλότερα 48 στην Αλάσκα. Πρέπει να περάσετε από τον Καναδά και υπάρχουν ορισμένοι συγκεκριμένοι κανόνες και οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε. Ελέγξτε το άρθρο μου σχετικά με το RVing στον Καναδά για να αισθανθείτε καλύτερα τι χρειάζεστε για να διασχίσετε τα καναδικά σύνορα. Όσον αφορά την οδήγηση, προτείνουμε σίγουρα την εθνική οδό της Αλάσκας, η οποία αρχίζει στην Βρετανική Κολομβία, τον Καναδά .

Pro Tip: Συνιστούμε μόνο έμπειρους RVers να αντιμετωπίσουν την οδήγηση ή ρυμούλκηση μέσω της Αλάσκας, ειδικά αν πρόκειται να προσπαθήσετε και να αντιμετωπίσετε μερικές από τις πιο απομακρυσμένες τοποθεσίες.

Ενοικιάστε ένα RV στην Αλάσκα

Για τους περισσότερους ταξιδιώτες, η καλύτερη επιλογή θα είναι να πετάξουν και να νοικιάσουν ένα RV. Η Αλάσκα έχει διαφορετικές αξιόπιστες ενοικιάσεις RV ανάλογα με το σημείο εκκίνησης.

Θα ήθελα να συστήσω τη χρήση των αναζητήσεων στο διαδίκτυο και των φόρουμ RV για να βρείτε τις υψηλότερες υπηρεσίες ενοικίασης, αυτή είναι η Αλάσκα, μην την φτερά. Υπάρχει μια ποικιλία από τοποθεσίες ενοικίασης RV με βάση την Αλάσκα, μαζί με CampingWorld, El Monte RV και Cruise America στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό προς ενοικίαση.

Pro Συμβουλή: Η ενοικίαση ενός RV για ένα βόρειο ταξίδι θα κοστίσει μια αρκετά δεκάρα, αλλά αξίζει τον κόπο να ελέγξετε αυτόν τον προορισμό από τη λίστα κάδου σας.

Να είστε προετοιμασμένοι για σοκ αυτοκόλλητο!

Μια σημείωση σχετικά με τους δρόμους της Αλάσκας

Μια ειδική σημείωση σχετικά με τους αυτοκινητόδρομους της Αλάσκας, όλοι έχουν καθορισμένους αριθμούς, όπως το AK-4, αλλά όλοι έχουν συνοδευτικά ονόματα όπως η Richardson Highway. Όταν ρωτάτε για ένα δρόμο ή αναζητάτε οδηγίες, ανατρέξτε πάντα στο δρόμο με το ονοματεπώνυμό του αντί για τον αριθμό της διαδρομής. Για παράδειγμα, ρωτήστε πώς να φτάσετε στην εθνική οδό Denali, όχι το AK-8.

Πιθανότατα να πάτε στην Αλάσκα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το οποίο είναι η ίδια στιγμή που η κατασκευή πραγματοποιείται σε δρόμους της Αλάσκας. Αναμείνετε πολλή σκόνη και βραχώδεις συνθήκες σε αυτές τις ζώνες κατασκευής. Τραβήξτε αργά και γυρίστε το AC στο ύψος, ώστε να μην συσσωρεύετε πολύ σκόνη στο εσωτερικό της διαδρομής σας.

Μερικοί κίνδυνοι που πρέπει να γνωρίζετε όταν ταξιδεύετε στην Αλάσκα είναι οι παγετοί, οι μαλακοί ώμοι και οι λακκούβες. Το τελευταίο συμβαίνει συχνότερα μετά το χειμώνα πριν το Υπουργείο Μεταφορών της Αλάσκας (DoT) έχει την ευκαιρία να τα γεμίσει. Οι μαλακοί ώμοι πλήττουν τους περισσότερους αυτοκινητόδρομους της Αλάσκας λόγω του συνδυασμού του κλίματος, ειδικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα, και των δρόμων που είναι χτισμένοι σε ομοιόμορφες επιφάνειες. Εάν πρέπει να τραβήξετε, βεβαιωθείτε ότι είστε μόνο σε σταθερό έδαφος.

Όχι τόσο ένας κίνδυνος, αλλά κάτι που πρέπει να προσέξουμε είναι οι χαλίκι δρόμοι που θα πάρετε σε και από ορισμένες τοποθεσίες στην Αλάσκα.

Στην πραγματικότητα, ορισμένες κατευθύνσεις μπορεί να σας τραβήξουν από την εθνική οδό και επάνω σε αυτούς τους χαλίκιους δρόμους για να φτάσετε στον προορισμό σας. Μέρη της εθνικής οδού Denali, McCarthy Road, Skilak Lake Road και Top of the World Highway είναι μερικά από τα χαλίκια που θα αντιμετωπίσετε όταν οδηγείτε ή ρυμουλκείτε στην Αλάσκα.

Pro Συμβουλή: Οι βενζινάδικες μπορεί να είναι λίγοι και πολύ κοντά στην Αλάσκα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο σχεδιασμός της διαδρομής σας είναι επιτακτική. Θέλετε να είστε σε θέση να πάρετε τουλάχιστον 200 μίλια ανά πλήρη δεξαμενή φυσικού αερίου στην Αλάσκα για να αποφύγετε να κολλήσει στην πλευρά του δρόμου. Διαφορετικά, ο προσεκτικός σχεδιασμός και η παροχή αερίου μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε ανάμεσα σε βενζινάδικα και προορισμούς.

Μια σημείωση σχετικά με τα RVs και τα πλοία

Αν αποφασίσετε να μεταβείτε στη νοτιοανατολική Αλάσκα, γνωστή και ως Αλάσκας Πανελλήνια, θα χρειαστεί να φέρετε το RV σας. Τα RVs χρειάζονται εξειδικευμένους χώρους, γι 'αυτό πρέπει να φροντίσετε να κάνετε εκ των προτέρων τον χώρο σας στο πλοίο.

Η μεταφορά του RV σας στην Αλάσκα μπορεί να είναι πιο ταλαιπωρημένη από ό, τι αξίζει αν δεν θέλετε να χτυπήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα κράτη με τη δική σας εξέδρα.

Η εύρεση αξιόπιστων λόφων RV στην Αλάσκα

Αν και η Αλάσκα είναι πιο τραχιά από τα χαμηλότερα 48, υπάρχουν ακόμα πολλά αξιόπιστα γήπεδα RV, θέρετρα και campgrounds. Τα καλύτερα νέα είναι ότι μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε μερικά από τα αγαπημένα σας κλαμπ RV, όπως το Good Sam ή το Passport America για να βρείτε τα καλύτερα πάρκα. Εάν δεν είστε μέλος ενός συλλόγου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο όπως το RVParkReviews ή τον Ταξιδιωτικό Σύμβουλο για να βρείτε τα καλύτερα σημεία για τον προορισμό σας. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε έξω πέντε κορυφαία πάρκα RV μου στην Αλάσκα για να δείτε αν θα ταξιδεύετε στα αγαπημένα μου σημεία.

Λάβετε υπόψη ότι η Αλάσκα βλέπει περισσότερο φως της ημέρας από ό, τι ο κόσμος όλο το χρόνο, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι περισσότεροι Αμερικανοί και ταξιδιώτες δεν είναι συνηθισμένοι σε αυτό. Βεβαιωθείτε ότι επενδύετε σε μαύρες αποχρώσεις ή μια καλή μάσκα ύπνου, καθώς συχνά πηγαίνετε στο κρεβάτι πριν ο ήλιος πέσει και μπορεί να επηρεάσει τον ύπνο σας.

Pro Συμβουλή: Η Αλάσκα είναι ένα από τα μοναδικά μέρη στον κόσμο όπου είναι νόμιμο να τραβήξει οπουδήποτε και RV boondock στυλ. Οι αποστάσεις, οι ώμοι και οι υπόλοιπες περιοχές εκτός δρόμου είναι πρωταρχικά σημεία για να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν για το ταξίδι της επόμενης ημέρας.

Στο τέλος, το πιο προετοιμασμένο είστε για ένα ταξίδι στην Αλάσκα, τόσο πιο διασκεδαστικό θα έχετε. Πάρτε όσα βήματα μπορείτε να καλύψετε όλες τις βάσεις σας, όπως ο σχεδιασμός της διαδρομής σας και η διαδρομή σας. Ένα από τα πιο ευεργετικά βήματα που μπορείτε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε ένα διάλογο με κάποιον που έχει κάνει το ταξίδι πριν. Μπορούν να απαντήσουν σε συγκεκριμένες ερωτήσεις και να σας ενημερώσουν τι να περιμένετε. Χρησιμοποιήστε τα φόρουμ RV για να βρείτε κάποιον που να ανταποκριθεί στις συμβουλές των εσωτερικών σχετικά με αυτό το ταξίδι .

Η Αλάσκα είναι μια μοναδική εμπειρία ζωής και συνιστούμε σε κάθε RVer να το κάνει. RV σεζόν στην πολιτεία τρέχει από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο, έτσι ώστε να έχετε ένα σύντομο παράθυρο για να απολαύσετε το ταξίδι. Σχεδιάστε μπροστά, διασκεδάστε και απολαύστε τα τελευταία σύνορα, όπως λίγοι απολαμβάνουν.