Η τελική λίστα συσκευασίας άνοιξης

Βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε τίποτα ουσιώδη πίσω!

Ανοιξιάτικη διακοπή προσεγγίζει γρήγορα, οπότε ήρθε η ώρα να στρέψετε την προσοχή σας στη συσκευασία και να αρχίσετε να προγραμματίζετε τι πρέπει να κάνετε μαζί σας. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα βρείτε προτάσεις για είδη ένδυσης, τεχνολογίας, είδη καλλωπισμού και φάρμακα, καθώς και συμβουλές για το τι πρέπει να αφήσετε πίσω.

είδη ένδυσης

Συνήθως προτείνω να φέρετε ρούχα για μερικές μέρες για να κρατήσετε το φως της τσάντας σας, αλλά είναι το ελαφρύ διάλειμμα, πιθανότατα δεν θα ταξιδεύετε σε πολλά μέρη και θα θελήσετε να φανείτε το καλύτερο, εφ 'όσον ταιριάζει τις αποσκευές σας και μπορείτε να το μεταφέρετε χωρίς πολλά προβλήματα, να λάβετε όσες αλλαγές στο ρούχο θέλετε.

Σας συνιστώ να συσκευάσετε δύο ή τρία μπικίνι / μαγιό αν κατευθυνθείτε σε προορισμό παραλίας, συν ένα σαρόνγκ ή σάλι για να καλύψετε αργότερα την ημέρα. Συσκευασία μερικά ελαφριά τζιν για τυχόν κρύες βραδιές. Αν θα επισκεφτείτε κάποιον ναό, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάτι να καλύψετε για να δείξετε σεβασμό - ένα σάλι συνήθως εργάζεται για αυτό. Τέλος, αν θα πάτε στο εξωτερικό, κοιτάξτε τα τοπικά έθιμα πριν φύγετε για να δείτε πόσα πρέπει να καλύψετε για να είστε σεβαστά. Αν θα περάσετε χρόνο στη Μέση Ανατολή, για παράδειγμα, θα θέλετε μακρύτερα μανίκια και μακριά παντελόνια για εξερεύνηση.

Τα γυαλιά ηλίου και τα σαγιονάρες είναι προϊόντα πρώτης ανάγκης για τα beachwear, αλλά φέρνουν το φθηνότερο ζευγάρι και των δύο - δεν θέλετε να σας ενοχλούν εάν τα χάσετε ή τα σπάσετε. Τζαζ μέχρι το ρούχο σας με μερικά κομμάτια κοσμημάτων δήλωσης - και πάλι, οτιδήποτε θα ήταν άνετο να χάσετε αν το χειρότερο ήρθε στο χειρότερο.

Τεχνολογία

Το εαρινό διάλειμμα είναι διακοπές, οπότε δεν θέλετε να συσκευάσετε πολλά από την τεχνολογία σας!

Αντ 'αυτού, επιλέξτε μερικά βασικά στοιχεία. Θα θελήσετε να είστε σε θέση να διατηρείτε επαφή με την οικογένεια, να γεμίζετε τόνους φωτογραφιών και να κάνετε τους φίλους σας να ζηλέψουν για τα Snapchat και Instagram, οπότε φροντίστε να συσκευάσετε το smartphone στις αποσκευές σας.

Αν σχεδιάζετε περισσότερο ένα χαλαρό ταξίδι από ένα σταθερό πάρτι, ίσως αξίζει να φορτώσετε το tablet σας με ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές για να σας διασκεδάσει το βράδυ.

Σας προτείνω να πάρετε ένα GoPro ως την κάμερα της επιλογής σας. Είναι ιδανικό για λήψη βολών δράσης, μπορείτε να το βάλετε σε μια αδιάβροχη θήκη και να το πάρετε στον ωκεανό ή κατάδυση SCUBA μαζί σας και είναι τραχύ, έτσι είναι απίθανο να σπάσει μετά από μια άγρια ​​νύχτα πίνοντας. Εάν θέλετε μια πιο εντυπωσιακή φωτογραφική μηχανή για να τραβήξετε καλύτερες φωτογραφίες, το τυπικό σας DSLR αξίζει να συσκευάσετε.

Εάν θα χρειαστεί να κάνετε κάποια εργασία κατά τη διάρκεια της εαρινής διακοπής, ίσως θελήσετε να φέρετε μαζί σας το laptop σας. Αν δεν έχετε κάτι επείγον να κάνετε όταν βρίσκεστε μακριά, αφήστε το πίσω, γιατί είστε εκτός σύνδεσης και αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη.

Καλλυντικά

Δεν θα θέλετε να ξεχάσετε τα βασικά: σαμπουάν και κοντίσιονερ, οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα, ξυράφι, αποσμητικό και τζελ αφρού. Τι άλλο χρειάζεστε;

Σίγουρα αντηλιακό και aftersun! Πάρτε κάποιο αντηλιακό με SPF που είναι υψηλότερο από 20 και εφαρμόστε κάθε δύο ώρες. Χρησιμοποιήστε μετά την ηλιοθεραπεία για να διατηρήσετε το δέρμα σας ενυδατωμένο αφού ξοδέψετε όλη την ημέρα στον ήλιο.

Για τα κορίτσια, αξίζει να επενδύσετε σε κάποιο ξηρό σαμπουάν για το ταξίδι σας. Θα είστε πολύ απασχολημένοι με τη διασκέδαση να θέλετε να πλένετε και να στυλίζετε τα μαλλιά σας καθημερινά, γι 'αυτό επενδύστε σε κάποιο υψηλής ποιότητας ξηρό σαμπουάν για να κρατάτε το στυλ σας διαρκές επιπλέον λίγες μέρες. Μου αρέσει αυτό από Drybar.

φαρμακευτική αγωγή

Είναι σοφό να συσκευάσετε κάποιο Advil μαζί σας για εκείνες τις απολύσεις και υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Τα φακελάκια επανυδάτωσης είναι επίσης μια έξυπνη ιδέα - ποπ ένα σε ένα μπουκάλι νερό και θα απομακρύνει τυχόν πονοκεφάλους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Πάρτε ένα βασικό κιτ πρώτων βοηθειών ταξιδιού προτού φύγετε για το τοπικό φαρμακείο σας για να καλύψετε τα περισσότερα πράγματα που θα χρειαστείτε. Φροντίζω να συσκευάζω bandaids και αντισηπτική κρέμα κάθε φορά που ταξιδεύω, καθώς και το Imodium και τα αντιισταμινικά.

Θυμηθείτε να συσκευάσετε τα προφυλακτικά και / ή τα χάπια ελέγχου των γεννήσεων , αν σχεδιάζετε να συνδέσετε ή όχι. Είναι καλύτερα να είσαι ασφαλής από το συγγνώμη.

Άλλα βασικά στοιχεία

Ένα ημερολόγιο: Το εαρινό διάλειμμα είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία του έτους, γι 'αυτό συνιστούμε να συσκευάζετε ένα ημερολόγιο για να θυμάστε κάθε στιγμή. Συνήθως γράφω στην δική μου κάθε πρωί πριν από το πρωινό, οπότε δεν ξεχνώ.

Μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις μου για ταξίδια δεν είναι η διατήρηση ενός περιοδικού με όλες μου τις εμπειρίες, οπότε σας συνιστώ ιδιαίτερα να πάρετε ένα μαζί σας.

Μια τσάντα παραλία: Αντί να πάρει μια πλαστική τσάντα ή ένα daypack, πάρτε μια τσάντα παραλία καμβά μαζί σας, έτσι ώστε να έχετε κάπου για να κρατήσει τα βασικά σας.

Μια ξηρή τσάντα: Αν ταξιδεύω σόλο - και μερικές φορές όχι - θα με βρείτε πάντα με κατεύθυνση προς την παραλία με μια στενή τσάντα σε ρυμούχο. Θα το συνιστούσα από τη θάλασσα μέχρι τη διάσκεψη κορυφής. Η μεταφορά μιας ξηρής τσάντας σημαίνει ότι εάν θέλετε να δροσιστείτε με κάποιο ωκεάνιο χρόνο, μπορείτε να πάρετε τα τιμαλφή σας μαζί σας, καθώς δεν θα βρέχονται στο νερό. Μειώνει τις πιθανότητές σας να ληστέψετε στην παραλία.

Σφυρίχτρα ασφαλείας: Είναι μικρό και ελαφρύ. συσκευάστε ένα στην τσάντα σας κάθε φορά που αφήνετε το δωμάτιό σας, ειδικά εάν ταξιδεύετε μόνοι σας. Αν βρεθείτε ποτέ να αισθάνεστε ότι απειλούνται, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σφύριγμα για να ειδοποιήσετε τους ανθρώπους για την κατάστασή σας και να τους βοηθήσετε.