Φεστιβάλ Αναγέννησης Ραμ

Η κατώτατη γραμμή

Ένα πάρτι διάρκειας μιας εβδομάδας στο Miami Beach που γιορτάζει όλα τα ρούμι - τόσο από την Καραϊβική (τη γενέτειρα του ρούμι) όσο και από όλο τον κόσμο. Οι εορτασμοί κορυφώνονται σε μια διήμερη Μεγάλη Γευσιγνωσία, με ωραία ρούμια και κοκτέιλ που χύνεται από όμορφες νεαρές κυρίες και όμορφα μπάρμαν: τι δεν αρέσει;

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρησης - Φεστιβάλ Αναγέννησης Rum Miami

Το Ρουμ είναι σχεδόν συνώνυμο με την Καραϊβική, και αν έχετε περάσει οποιαδήποτε στιγμή στα νησιά, είναι σχεδόν μια εγγύηση ότι θα αναπτύξετε μια αγάπη για αυτό το συναρπαστικό υγρό σακχαροκαλάμου. Μέρος της διασκέδασης της επίσκεψης κάθε χώρας στην Καραϊβική είναι η ευκαιρία να δοκιμάσετε τα τοπικά ρούμια, τα οποία μπορεί να διαφέρουν σημαντικά από νησί σε νησί.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να φτάσετε μέχρι την Καραϊβική για να δοκιμάσετε πολλά από τα καλύτερα ρούμι της περιοχής: Αντ 'αυτού, ορίστε το δρόμο για τη Νότια Φλόριντα, όπου κάθε άνοιξη το Φεστιβάλ Αναγέννησης Ρώμης του Μαϊάμι συγκεντρώνει πολλούς από τους κορυφαίους παραγωγούς ρούμι στον κόσμο για μια εβδομάδα γευσιγνωσίας, κρίνωσης, και φυσικά, πάρτι.

Ρομά-makers όπως Bacardi, Abuelo και Appleton Estates φιλοξενούν VIP parties κατά τη διάρκεια της εβδομάδας σε τοπικά hotspot South Beach όπως το Delano Hotel, ενώ τα πάνελ εμπειρογνωμόνων περνούν τρία στερεά ημερήσια γεύση ρούμι που ανταγωνίζονται για μετάλλια στο ετήσιο διαγωνισμό RumXP.

Ξεκινώντας από την εβδομάδα είναι η διήμερη Grand Rum Tasting Exhibition που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή από τις 13 μ.μ. έως τις 7 μ.μ. στο Deauville Beach Resort του Miami Beach, φημισμένο ως το ξενοδοχείο όπου ο Beatles βγήκε στο θέατρο Ed Sullivan το 1964 Δεκάδες παραγωγοί ρούμις είναι έτοιμοι να μοιραστούν τα εμπορεύματά τους - ακόμα και μερικά σπάνια ρούμι υψηλού επιπέδου - σε ένα ημερήσιο πάρτι γεμάτο όμορφους μπάρμαν και έντονη αγάπη για το ρούμι. Εκτός από τα άφθονα κοκτέιλ, υπάρχουν διαγωνισμοί και δώρα, διαγωνισμοί διασημοτήτων και αναμνηστικών, εκπαιδευτικά σεμινάρια και ακόμη και μια αγορά με νόστιμα νησιά.

Αν αγαπάτε το ρούμι, αυτό είναι ένα πάρτι που δεν μπορείτε να χάσετε. Και αν νομίζετε ότι γνωρίζετε το ρούμι, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δοκιμάσετε τα ρούμια που πιθανότατα δεν έχετε ακούσει ποτέ (από το Madigascar, ακόμη και!) Και να μάθετε για τη μεγάλη ιστορία και την τέχνη που πηγαίνει στην παραγωγή ενός από τα μεγάλα δράματα του κόσμου.

Το 2013 Miami Rum Renaissance Festival θα πραγματοποιηθεί στις 15-21 Απριλίου στο Deauville Beach Resort στο Miami Beach, Fla. VIP εισιτήρια για ολόκληρη την εβδομάδα είναι $ 250 ανά άτομο. η είσοδος στο Grand Tasting είναι $ 40 ανά ημέρα ($ 50 ημέρα προβολής). Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν online στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Ελέγξτε τιμές και κριτικές στο Miami στο TripAdvisor

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.