Κορυφαία πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Silicon Valley: Εκδηλώσεις του Φεβρουαρίου

Ψάχνετε για τα καλύτερα γεγονότα και φεστιβάλ αυτό το μήνα στο Σαν Χοσέ; Ακολουθούν ορισμένες ιδέες για πράγματα που πρέπει να γίνουν τον Φεβρουάριο του 2016.

Super Bowl 50, 7 Φεβρουαρίου

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το μεγαλύτερο γεγονός αυτό το μήνα είναι το Super Bowl της 50ης επετείου στο στάδιο Levi's στη Σάντα Κλάρα. Ελέγξτε αυτή την ανάρτηση για τον πλήρη οδηγό μας στο Super Bowl 50, όπου μπορείτε να μείνετε, τι να κάνετε και συμβουλές για το παιχνίδι.

Τώρα που αυτό είναι εκτός δρόμου, εδώ είναι όλα όσα συμβαίνουν αυτό το μήνα. Και ναι, ένα μεγάλο μέρος του είναι Super Bowl-εμπνευσμένο.

Light Shows & Beer Garden στο πάρκο Cesar Chavez, 29 Ιανουαρίου - 7 Φεβρουαρίου

Τι: Για εννέα ημέρες που οδηγούν στο Super Bowl, τα δέντρα του πάρκου San Jose στο πάρκο θα γεμίσουν 24/7 με μια κινούμενη οθόνη LED συγχρονισμένη με ζωντανή και ηχογραφημένη μουσική. Θα υπάρχει επίσης ένας κήπος καφέ / μπύρας από το μεσημέρι μέχρι τις 10 μ.μ., τα φορτηγά τροφίμων και τα παιχνίδια που περιλαμβάνουν ένα κλιμακωτό γήπεδο ποδοσφαίρου.

Πού: Πάρκο Cesar Chavez, Σαν Χοσέ

Δημοσιεύθηκε στο San Jose Pop Up Shop, 30 Ιανουαρίου έως 7 Φεβρουαρίου

Ελέγξτε τους νικητές του "Screenprint Showdown" του Σαν Χοσέ, ενός διαγωνισμού τοπικών καλλιτεχνών που μοιράζονται τα σχέδια που εμπνέονται από το Σαν Χοσέ. Τα τοπικά σπίτια αποτύπωσης θα χρησιμοποιούν τα καλύτερα σχέδια για την παραγωγή αφισών, μπλουζάκια και ξύλινες πινακίδες που θα πωλούνται σε ένα προσωρινό, αναδυόμενο κατάστημα μόνο για μία εβδομάδα. Το κατάστημα θα φιλοξενήσει επίσης τοπικούς καλλιτέχνες που κάνουν ζωντανά την τέχνη προσωπικά. Ημερομηνία / Ώρα: 30 Ιανουαρίου έως 7 Φεβρουαρίου, 11 π.μ.-3 μ.μ. & 5-9 μ.μ.

Πού: #ScreenprintSJ pop-up κατάστημα στο δοχείο μεταφοράς στο βόρειο άκρο της οδού San Pedro, San Jose

Downtown Ice, Καθημερινά μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου

Πάμε παγοδρομία κάτω από τους φοίνικες! Το Hawaiian Airlines Kristi Yamaguchi Downtown Ice είναι ένα υπαίθριο παγοδρόμιο στην καρδιά του Downtown San Jose. Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα.

Πού: Πλατεία Πλαμών, 120 Στ. Αγ. Μάρκετ, Σαν Χοσέ

Δωρεάν περιήγηση στο κέντρο της πόλης San Jose, 2 Φεβρουαρίου έως 6 Φεβρουαρίου

Συμμετάσχετε στο San Jose Walks & Talks για αυτές τις εκδρομές πεζοπορίας με κατεύθυνση φοιτητές του Downtown San Jose, συμπεριλαμβανομένης της τοπικής ιστορίας, της τέχνης, του πολιτισμού και πολλά άλλα. Οι εκδρομές ξεκινούν στις 5μμ κάθε μέρα.

Πού: Κέντρο Σαν Χοσέ, ακριβές σημείο συνάντησης που θα στείλει με email κατά την εγγραφή. RSVP εδώ.

Η μπύρα Blitz στο Santana Row, 4 Φεβρουαρίου

Μια βόλτα μπύρας εμπνευσμένη από το Super Bowl, που περιλαμβάνει δέκα ζυθοποιίες σε οκτώ τοποθεσίες σε όλη τη Santana Row. Κάθε στάση αντιπροσωπεύει μια διαίρεση του NFL. Τα εισιτήρια περιλαμβάνουν απεριόριστες γευσιγνωσίες, μια επίσημη τσάντα Big Swag από τον χορηγό Anheuser Busch και ένα διαβατήριο για τις εκπτώσεις για Santana Row για αγορές και φαγητό. Ώρα: 17:00 - 21:00. Τα εισιτήρια διατίθενται στον ιστότοπο.

Πού: Santana Row, Σαν Χοσέ

Νότια Πρώτη Παρασκευή Τέχνη Walk & Winter Market, 5 Φεβρουαρίου - 6 Φεβρουαρίου

Το South First Art Friday είναι μια αυτο-καθοδηγούμενη νυχτερινή περιήγηση μέσα από γκαλερί, μουσεία και δημιουργικές επιχειρήσεις με εκθέσεις εκλεκτικής τέχνης και ειδικές παραστάσεις. Θα δημιουργηθεί μια ειδική χειμερινή αγορά που θα περιλαμβάνει καλλιτέχνες, έμποροι λιανικής πώλησης, ζωντανή μουσική και δραστηριότητες DIY. Art Walk: Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, από τις 7-11μμ. Χειμερινή αγορά: Πραγματοποιεί τη βόλτα τέχνης στις 5 Φεβρουαρίου και επίσης το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, 12-6μμ.

Πού: Νότια First Street, Σαν Χοσέ

Super San Pedro, 5 Φεβρουαρίου - 7 Φεβρουαρίου

Για να γιορτάσει το Super Bowl, η οδός San Pedro του Downtown θα φιλοξενήσει το "Super San Pedro", μια διαδραστική εμπειρία ανεμιστήρα ποδοσφαίρου. Ο κόμβος θα έχει πραγματική χλοοτάπητα ριγέ σαν ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, ποδοσφαιράκια αφρού για να πετάξει γύρω, και δωρεάν παιχνίδια για όλη την οικογένεια. Ημερομηνία / Ώρα: Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, 11:30 π.μ.-2 μ.μ., Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, μεσημέρι-4μμ και Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, 11:30 π.μ.-2:30.

Πού: San Pedro Street, Σαν Χοσέ

Βιετναμέζικο Φεστιβάλ Tet - 13 Φεβρουαρίου - 14 Φεβρουαρίου

Το μεγαλύτερο τοπικό βιετναμέζικο νέο έτος (που ονομάζεται tet ) περιλαμβάνει μια παρέλαση με χορούς λιονταριών, demos πολεμικών τεχνών, μουσική και πωλητές τροφίμων που μοιράζονται τα παραδοσιακά τρόφιμα του Βιετναμέζικου νέου έτους.

Πού: Σάντα Κλάρα County Fairgrounds, Σαν Χοσέ

Φεστιβάλ Ασιατικής Μουσικής Stanford Pan , 21 Φεβρουαρίου - 22 Φεβρουαρίου

Δύο διαφορετικά συνέδρια με τους ήχους των μουσικών ομάδων από όλη την Ασία, από την Ιαπωνία μέχρι το Αζερμπαϊτζάν.

Η 12η ετήσια γιορτή τιμά το Κινεζικό νέο έτος και θα περιλαμβάνει διακοσμήσεις από όλο τον κόσμο. Τα εισιτήρια διατίθενται στον ιστότοπο.

Πού: Bing Concert Hall, Πανεπιστήμιο Στάνφορντ, 327 Lasuen Street, Στάνφορντ

Φεστιβάλ Tet - Ένα διαβατήριο για το Βιετνάμ, 21 Φεβρουαρίου - 22 Φεβρουαρίου, 10 π.μ.

Μια οικογενειακή γιορτή που περιλαμβάνει φαγητό, μουσική, παιχνίδια και παραδοσιακές πολιτιστικές παραστάσεις.

Πού: Evergreen Valley High School, 3300 Quimby Rd., Σαν Χοσέ

Μπέικον και μπύρα Classic, 27 Φεβρουαρίου

Μια γιορτή του μπέικον και της μπύρας! Η εκδήλωση διαθέτει περισσότερα από 40 ζυθοποιεία και 30 τοπικά εστιατόρια που προσφέρουν πιάτα εμπνευσμένα από μπέικον. Θα υπάρχει διαγωνισμός κατανάλωσης μπέικον και διαδραστικά παιχνίδια. Αυτή είναι μια σπάνια ευκαιρία να κατεβείτε στο γήπεδο του Levi! Τα εισιτήρια διατίθενται στον ιστότοπο.

Πού: Στάδιο Levi, Σάντα Κλάρα