Ξενοδοχεία Τζορτζτάουν (14 υπέροχα μέρη για διαμονή στο DC)

Τα ξενοδοχεία στο Georgetown είναι από τα πιο κομψά και αξέχαστα μέρη για διαμονή στην Ουάσιγκτον. Με την προνομιακή τους θέση, τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολλά εκλεκτά εστιατόρια, καταστήματα και ιστορικά αξιοθέατα. Τα ακίνητα κυμαίνονται από μεγάλα ξενοδοχεία 5 αστέρων έως μικρά πανδοχεία σε στιλ μπουτίκ σε φιλικά προς την οικογένεια καταλύματα σε στιλ σουίτας. Εδώ είναι ένας οδηγός για τα ξενοδοχεία στο Georgetown.

Avenue Suites
2500 Pennsylvania Ave NW, Washington, DC.

(202) 333-8060. Το Avenue Suites προσφέρει σύγχρονα καταλύματα σε στιλ σουίτας σε ιδανική τοποθεσία στην καρδιά της πόλης. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το National Mall και μόλις δύο τετράγωνα από το Georgetown. Κάθε ευρύχωρη σουίτα διαθέτει υπερσύγχρονες κουζίνες, επιφάνεια εργασίας, καφετιέρα Keurig και δωρεάν πρόσβαση στο internet υψηλής ταχύτητας.

Rosewood Ουάσιγκτον, DC, Τζορτζτάουν
1050 31st St NW Ουάσινγκτον, DC (202) 617 2400. Το boutique ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά του Georgetown κατά μήκος του ιστορικού κανάλι C & O και προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε μουσεία και γκαλερί, εξειδικευμένα καταστήματα και μοναδικές επιλογές για φαγητό. Οι ανέσεις περιλαμβάνουν σαλόνι στον τελευταίο όροφο και πισίνα υπερχείλισης, υπηρεσίες σπα και γυμναστηρίου και κομψές αίθουσες συσκέψεων και εκδηλώσεων.

Fairmont Ουάσιγκτον
2401 Μ. ST NW, Washington, DC (202) 429-2400. Βρίσκεται στο West End της Ουάσινγκτον και δίπλα στο ιστορικό Georgetown, το πολυτελές ξενοδοχείο προσφέρει 415 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, γυμναστήριο, εσωτερική πισίνα και επεκτατικό χώρο συσκέψεων.

Το Four Seasons Hotel Ουάσιγκτον
2800 Pennsylvania Ave NW, Washington, DC (202) 342-0444. Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων, με την αριστοκρατική του θέση, προσφέρει προνομιακή πρόσβαση στα καλύτερα καταστήματα, εστιατόρια και διασκέδαση στην πρωτεύουσα του έθνους.

Τζορτζτάουν Inn
1310 Wisconsin Ave NW, Washington, DC (202) 333-8900. Το κομψό πανδοχείο διαθέτει 96 δωμάτια στην καρδιά του Georgetown, κοντά σε καταστήματα, διασκέδαση και όλα τα αξιοθέατα της Washington, DC.

Σουίτες Τζορτζτάουν
1111 30th St NW, Ουάσιγκτον, DC (202) 298-7800. Το all-suite ξενοδοχείο προσφέρει ευρύχωρα καταλύματα με πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες και δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο internet. Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν δωρεάν continental πρωινό.

Georgetown Suites Harbour
1000, 29th St NW, Washington DC (866) 332-2590. Το ξενοδοχείο 3 αστέρων διαθέτει κουζίνες στο δωμάτιο, δωρεάν σύνδεση στο internet μαζί με ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο και δωρεάν καθημερινό ευρωπαϊκό πρωινό.

Ο Γκράχαμ Τζορτζτάουν
1075 Οδός Thomas Jefferson NW Washington, DC (202) 337-0900. Το πολυτελές ξενοδοχείο 57 δωματίων ανακαινίστηκε και ανακατασκευάστηκε το 2013. Η προσθήκη δύο ολοκαίνουρια χώρων εστίασης περιλαμβάνει ένα κομψό νέο εστιατόριο και ένα κοκτέιλ lounge και ένα μπαρ στον τελευταίο όροφο με εκπληκτική θέα στην Ουάσιγκτον.

Το Melrose Georgetown Hotel
2430 Pennsylvania Ave NW, Washington, DC (202) 955-6400. Το Melrose είναι ένα boutique ξενοδοχείο 4 αστέρων με ένα διάσημο σκηνικό, λίγα μόλις βήματα από το Georgetown και το σταθμό Foggy Bottom του μετρό. Πρόσφατα ανακαινισμένο, το ξενοδοχείο διαθέτει εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και προσφέρει μεγάλα δωμάτια και πολυτελείς σουίτες, ένα σύγχρονο γυμναστήριο, χώρο στάθμευσης με παρκαδόρο και χώρους συνεδριάσεων και εκδηλώσεων πάνω από 5.000 τετραγωνικά πόδια.

Park Hyatt Ουάσιγκτον
1201 24th Street, ΒΔ Washington, DC (202) 789-1234.

Το πολυτελές ξενοδοχείο 216 δωματίων, το οποίο απέχει λίγα τετράγωνα από το Georgetown, προσφέρει πολυτελείς ανέσεις, όπως εσωτερική πισίνα με υδρομασάζ και τζακούζι, 24ωρο γυμναστήριο με υπερσύγχρονο καρδιαγγειακό εξοπλισμό και εξοπλισμό βάρους και πλήρες δωμάτιο υπηρεσίες σπα. Το Blue Duck Tavern του Park Hyatt είναι ένα βραβευμένο εστιατόριο με ανοιχτή κουζίνα που διαθέτει τα πιο φρέσκα προϊόντα της περιοχής.

Ρίτζ-Κάρλτον Τζορτζτάουν
3100 South Street Ν.W., Washington, DC (202) 912-4175. Στεγάζεται σε ένα μετασχηματισμένο βιομηχανικό κτίριο αποτεφρωτήρων, το πολυτελές ξενοδοχείο, με τα ανώμαλα οροφές, προσφέρει ένα ζεστό, οικείο καταφύγιο, στην καρδιά της πρωτεύουσας του έθνους. Το ακίνητο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα μοναδικά καταστήματα, το εξαιρετικό φαγητό, τη νυχτερινή ζωή και την προκυμαία του ποταμού Potomac.

Savoy Suites Τζορτζτάουν
2505 Wisconsin Ave NW, Ουάσιγκτον, DC (202) 337-9700.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο πάρκο Glover κοντά στο επάνω τμήμα του Georgetown και προσφέρει εύκολη πρόσβαση στον Εθνικό καθεδρικό ναό Dumbarton Oaks, το Ναυτικό Παρατηρητήριο των ΗΠΑ και απέχει λίγα μόλις τετράγωνα από τη λεωφόρο Wisconsin, M Street και την προκυμαία του Georgetown. Υπάρχει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από και προς το σταθμό του μετρό Woodley Park, Πανεπιστήμιο Georgetown, Αμερικανικό Πανεπιστήμιο ή Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Georgetown.

Το Westin Georgetown
2350 Μ. ST NW, Washington, DC (202) 429-0100. Το πολυτελές ξενοδοχείο συνδυάζει κομψά καταλύματα με υπερσύγχρονες ανέσεις, όπως εξωτερική πισίνα, εστιατόρια εξαιρετικής κουζίνας και εκτεταμένους χώρους συσκέψεων.

Διαβάστε κριτικές και συγκρίνετε τιμές για ξενοδοχεία σε Washington DC με Επιλεγμένα ξενοδοχεία

Ψάχνετε για περισσότερες πληροφορίες για το σχεδιασμό του ταξιδιού σας; Δείτε έναν ολοκληρωμένο οδηγό σχεδιασμού ταξιδιών της Ουάσιγκτον DC με συμβουλές για την καλύτερη στιγμή για επίσκεψη, πόσο χρόνο θα μείνετε, τι να κάνετε, πώς να φτάσετε στην περιοχή και πολλά άλλα.

Περισσότερα για το Georgetown