Τα εστιατόρια του Charlotte όπου τα παιδιά τρώνε δωρεάν τις Πέμπτες

Περισσότερες οικογένειες από ποτέ προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρήματα και, δυστυχώς, δεν είναι εύκολο να το κάνεις αν δειπνήσεις συχνά. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε να πηγαίνετε στα εστιατόρια εξ ολοκλήρου. Πολλά μενού είναι οικονομικά προσιτά, ώστε να μπορείτε να πάρετε την οικογένεια χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Εάν είναι πολύ απασχολημένος με μια μέρα για να μαγειρέψετε ή θέλετε απλώς ένα γεύμα έξω, η Charlotte έχει δεκάδες εστιατόρια που προσφέρουν δωρεάν (ή πολύ φτηνό) φαγητό για τα παιδιά κάθε βράδυ της εβδομάδας: Κυριακή , Δευτέρα , Τρίτη , Τετάρτη , Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο .

Παιδικά γεύματα στο Σαρλότ

Μερικά παιδικά μενού στο Charlotte προσφέρουν γεύματα δύο παιδιών ανά ενήλικο γεύμα, ενώ άλλα μπορεί να είναι μια συμφωνία για ένα παιδικό γεύμα ανά δείπνο ενηλίκων. Σχεδόν όλα αυτά είναι για φαγητό μόνο, και οι περισσότεροι απαιτούν μια ενήλικη αγορά γεύματος κάποιου είδους.

Γενικά, είναι πάντα καλύτερο να καλέσετε το εστιατόριο μπροστά από το χρόνο και να επαληθεύσετε πριν συσκευάσετε τα παιδιά στο αυτοκίνητο. Εστιατόρια είναι συνεχώς έρχονται και πηγαίνουν, και οι προωθήσεις αλλάζουν συνεχώς, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε διπλό έλεγχο οποιαδήποτε online καταχωρήσεις.

Εστιατόρια Charlotte όπου τα παιδιά τρώνε δωρεάν την Πέμπτη

Duckworth's Grill & Taphouse
Τρίτη και Πέμπτη: ένα δωρεάν παιδικό γεύμα ανά ενήλικο γεύμα (τουλάχιστον $ 10). Το Duckworth's είναι γνωστό για τα σάντουιτς με τυρί και το μενού της μπίρας.

Ταϊλανδέζικο σπίτι
Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 9 ετών τρώνε δωρεάν με την αγορά ενήλου. Το Thai House έχει το τυπικό εισιτήριό σας για thai, συμπεριλαμβανομένου του pad thai, του τηγανισμένου ρυζιού και του curry.

Hwy 55
Πέμπτη: ένα δωρεάν παιδικό γεύμα ανά αγορά ενηλίκου γεύματος.

Το Hwy 55 σερβίρει μπιφτέκια, κουνήματα και άλλα αμερικανικά κλασικά.

Το σιδερένιο πλέγμα Randazzo
Κάθε μέρα: τα παιδιά κάτω των 10 ετών τρώνε δωρεάν ανά αγορά ενήλικα. Το Grid Iron είναι ένα οικογενειακό εστιατόριο που ειδικεύεται σε μπριζόλα, θαλασσινά και ιταλικά πιάτα.

Golden Corral
Όλη την ημέρα κάθε μέρα: Τα παιδιά κάτω των 3 ετών τρώνε δωρεάν από τον μπουφέ με την αγορά ενός ενήλικου γεύματος.

Το Golden Corral είναι μια πολύ γνωστή αλυσίδα που σερβίρει πλούσιο φαγητό σε προσιτές τιμές.

Γρίλια γειτονιάς του Dilworth
Τα παιδιά τρώνε δωρεάν από Δευτέρα έως Πέμπτη: δύο γεύματα δωρεάν παιδιών ανά ενήλικο αγορά. Το Dilworth είναι ένα δημοφιλές σπορ μπαρ που διαθέτει επίσης μια μεγάλη αίθριο για υπαίθρια καθίσματα το καλοκαίρι.

Ο καπετάνιος Ν
Την Πέμπτη, πάρτε δύο γεύματα δωρεάν παιδιών με κάθε ενήλικο αγορά σε κανονική τιμή (μεσημεριανό μόνο). Ο Captain D είναι ένα εστιατόριο με θαλασσινά που προσφέρει πιάτα φρέσκου ψαριού. Σημειώστε ότι δεν συμμετέχουν όλα τα μέρη στα γεύματα των δωρεάν παιδιών - παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον τοπικό σας καπετάνιο D για λεπτομέρειες.