Κοινοτικούς πόρους στη Σαρλότ

Πού να πάτε για βοήθεια με την έλλειψη στέγης ή την ανεργία, τις τράπεζες τροφίμων και τη στέγαση

Η Charlotte έχει την τύχη να έχει έναν πλούτο οργανισμών αφιερωμένο στη βελτίωση της ζωής των κατοίκων της περιοχής. Είτε χρειάζεστε βοήθεια με τη στέγαση, τα τρόφιμα, την ιατρική περίθαλψη, την οικονομική βοήθεια ή και περισσότερο, υπάρχει κάπου μπορείτε να λάβετε βοήθεια.

Από εκείνους που είναι άστεγοι ή άνεργοι σε άλλους που ζουν σε μεταβατική κατοικία ή με οικογένεια και φίλους, οι οργανισμοί που αναφέρονται παρακάτω βοηθούν στην παροχή στην κοινότητα μας των απαραίτητων πόρων και υπηρεσιών.

Επίσης αναφέρονται οι τοπικές τράπεζες τροφίμων, οι υπηρεσίες υγείας, ακόμη και οι οργανισμοί που μπορούν να βοηθήσουν με τις μηνιαίες πληρωμές χρησιμότητας.

Οικονομική υποστήριξη και υπηρεσίες

Εδώ είναι μια ματιά στο πού να στρίψετε εάν χρειάζεστε οικονομική βοήθεια ή εκπαίδευση στη Σαρλόττα


Καινοτόμοι κοινοτικοί πόροι
5736 Ν. Τρύωνας
(704) -291-6777
http://www.icresourcesnc.org

Οι καινοτόμοι κοινοτικοί πόροι βοηθούν άτομα χαμηλού εισοδήματος και άστεγους στην περιοχή του Charlotte, προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες στον προϋπολογισμό, εκπροσώπηση της κοινωνικής ασφάλισης και υπηρεσίες πληρωμών.

Συνασπισμός Οικονομικής Οικογενειακής Γραμματείας
601 Ε. 5th St Ste 200
(704) -943-9490
http://www.communitylink-nc.org

Ο Συνασπισμός Χρηματοοικονομικής Οικογενειακής Γραμματείας, που ιδρύθηκε το 2004 από την Κοινότητα Link, αποτελείται από 30 οργανώσεις της περιοχής Charlotte που επιδιώκουν να βελτιώσουν τη ζωή των ατόμων και των οικογενειών χαμηλού εισοδήματος, παρέχοντας πόρους προετοιμασίας φορολογίας, .

Υπουργείο Υποστήριξης Κρίσεων
500-A Spratt St
(704) -371-3001
http://www.crisisassistance.org

Το Crisis Assistance Ministry είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που βοηθά άτομα και οικογένειες χαμηλού εισοδήματος να πληρώνουν ενοίκια ή υπηρεσίες κοινής ωφελείας και να βρουν έπιπλα και άλλα οικιακά αγαθά για τα σπίτια τους μέσω της κοινότητας του υπουργείου Free Store.

Στέγαση Βοήθεια & Καταφύγια

Η στέγαση είναι μια από τις πιο βασικές ανάγκες, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να έρθει.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια στη στέγαση στο Charlotte, εδώ πρέπει να δούμε.

Charlotte Housing Authority (CHA)
1301 South Blvd
(704) -336-5183
www.cha-nc.org

Η Charlotte Housing Authority (CHA) προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών στέγασης για μεικτά προς χαμηλά εισοδήματα άτομα και οικογένειες. Αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας Moving Forward στη Βόρεια Καρολίνα, η οποία συμβάλλει στην ενθάρρυνση της αυτάρκειας και στη μετάβαση σε πιο μόνιμη στέγαση.

Στέγαση έκτακτης ανάγκης Charlotte
300 Hawthorne Lane
(704) -335-5488
www.charlottefamilyhousing.org

Το Charlotte Emergency Housing, ή η Charlotte Family Housing, συνεργάζεται με τους πελάτες τους για την προώθηση της ανεξαρτησίας παρέχοντας μεταβατικές και προσιτές κατοικίες. Παρέχονται επίσης υπηρεσίες χρηματοοικονομικής παιδείας και συμβουλευτική.

HousingWorks
495 N. College St.
(704) -347-0278
www.urbanministrycenter.org

Το πρόγραμμα HousingWorks του Urban Ministry Center στοχεύει να τερματίσει τη χρόνια έλλειψη στέγης παρέχοντας καταφύγιο είτε στο συγκρότημα διαμερισμάτων του Moore Place είτε σε άλλες τοποθεσίες.

Καταφύγιο αντρών του Σαρλότ
1210 N. Tryon St.
(704) -334-3187
www.mensshelterofcharlotte.org

Το καταφύγιο αντρών του Σαρλόττα παρέχει καταφύγιο κατά τη διάρκεια της νύκτας, συμπεριλαμβανομένων των ντους και των γευμάτων. Η οργάνωση προσφέρει επίσης διάφορες ιατρικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες καθώς και προγράμματα πρόληψης και προβολής που έχουν σχεδιαστεί για την καταπολέμηση των άστεγων και την αύξηση της αυτονομίας.

Υπηρεσίες υγείας

Project HealthShare
1330 Spring Ste
(704) -350-1300
http://www.projecthealthshare.com

Το Project HealthShare, Inc. στοχεύει στη βελτίωση της υγείας και της ζωής των ατόμων με χαμηλό εισόδημα και μειοψηφίας στην περιοχή του Charlotte, παρέχοντας προληπτική φροντίδα και προβολές, καθώς και μαθήματα αγωγής υγείας. Στο Κέντρο Αναψυχής Greenville, οι ώρες λειτουργίας του είναι από Δευτέρα έως Πέμπτη μεταξύ 9 π.μ. έως 4:30 μ.μ. Οι πελάτες πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας.

Κοινοτική Κλινική Υγείας Charlotte
6900 Farmingdale Dr
(704) -316-6561
http://www.charlottecommunityhealthclinic.org

Η Κοινοτική Κλινική Υγείας Charlotte βοηθά τον ανασφάλιστο και χαμηλό εισοδηματικό πληθυσμό παρέχοντας προληπτική φροντίδα υγείας και χρόνιας ασθένειας. Οι πρόσθετες υπηρεσίες περιλαμβάνουν την ψυχική και συμπεριφορική εκπαίδευση για την υγεία. Τα γραφεία είναι ανοιχτά την εβδομάδα από Δευτέρα έως Πέμπτη.

Κλινική χαμηλού κόστους δακτυλίου φροντίδας
601 Ε. 5th St Ste 140 (704) -375-0172
http://www.careringnc.org

Η κλινική χαμηλού κόστους του Ring Care παρέχει υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης για όσους έχουν ανάγκη με μικρότερη χρέωση. Οι ώρες γραφείου είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 8 π.μ. και 5 μ.μ. Απαιτείται διορισμός.

Κουζίνες τροφίμων & σούπα

Αν χρειάζεστε φαγητό στη Σαρλόττα, εδώ είναι μερικές οργανώσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε τα ράφια σας

Φραγκοστάφυλα & Ψάρια
Πολλαπλές τοποθεσίες
(704) -523-4333
http://www.loavesandfishes.org

Το Loaves & Fishes εκτελείται από τοπικές θρησκευτικές και κοινοτικές οργανώσεις που επιδιώκουν να βοηθήσουν τους κατοίκους της Charlotte να καλύψουν τις βασικές καθημερινές ανάγκες διατροφής παρέχοντάς τους εβδομαδιαία είδη παντοπωλείου. Υπάρχουν αρκετές τοποθεσίες στούντιο τροφίμων στην περιοχή Charlotte-Mecklenburg.

Κέντρο συγκομιδής του Σαρλότ
1800 Brewton Dr
(704) -333-4280
http://www.theharvestcenter.org

Το Harvest Center της Σαρλότ προσφέρει ζεστά γεύματα και παντοπωλεία σε όσους έχουν ανάγκη. Το πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα σερβίρονται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Κυριακή (μόνο μεσημεριανό) και ένα κουζινάκι είναι διαθέσιμο την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Κουζίνα Σούπα του Αγίου Πέτρου
945 N. College St.
(704) -347-0278
http://www.urbanministrycenter.org

Η Κουζίνα Σούπα του Αγίου Πέτρου, που ιδρύθηκε το 1974, είναι η παλαιότερη και μεγαλύτερη κουζίνα σούπας του Charlotte. Ο Άγιος Πέτρος λειτουργεί στο Urban Ministry Center και σερβίρει ζεστό γεύμα κάθε μέρα του χρόνου μεταξύ 11:15 π.μ. και 12:15 μ.μ.

Άλλοι κοινοτικοί πόροι στην περιφέρεια Charlotte και Mecklenburg:

ΓΕΦΥΡΑ
2732 Rozzelles Ferry Rd
(704) -337-5371
http://www.bridgecharlotte.org

Το πρόγραμμα απασχόλησης BRIDGE επικεντρώνεται στη στήριξη των ανέργων, των υποαπασχολούμενων και των ατόμων που εγκαταλείπουν το σχολείο και στη διατήρηση της απασχόλησης κατά την ολοκλήρωση της σχολικής φοίτησης. Εκτός από την παροχή συμβουλευτικής σταδιοδρομίας, ο οργανισμός παρέχει επίσης υποστήριξη και διδασκαλία για την ενίσχυση και ανάπτυξη δεξιοτήτων ζωής και αυτοπεποίθησης.

Αστική Λέσχη Κεντρικών Καρολίνων
740 W. 5η Στ
(704) -373-2256
http://www.urbanleaguecc.org

Ο Αστικός Σύνδεσμος των Κεντρικών Καρολίνων έχει εξυπηρετήσει την περιοχή Charlotte-Mecklenburg και τις γύρω περιφέρειες για πάνω από 30 χρόνια. Παρέχει υποστήριξη απασχόλησης, προγράμματα για τη νεολαία και εκπαιδευτική βοήθεια, καθώς και μαθήματα βελτίωσης δεξιοτήτων.

Πιο περιεκτικές λίστες των πόρων χαμηλού εισοδήματος και έλλειψης στέγης του Charlotte μπορούν να βρεθούν στο www.charlottesaves.org και με τον εθνικό κατάλογο πόρων στη διεύθυνση www.nationalresourcedirectory.gov.