Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο Flushing Meadows Corona Park

Σημειώστε το ημερολόγιό σας με αυτά τα γεγονότα διασκέδασης στο Flushing, NY

Το Flushing Meadows Το Corona Park φιλοξενεί μερικές από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ στο Queens της Νέας Υόρκης - το Mets παίζουν στο Citi Field και κάθε εκατομμύριο Αύγουστο και Σεπτέμβριο συντονίζονται στο Αμερικανικό Τένις Ανοιχτό στο Flushing Meadows στο USTA.

Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα γεγονότα που πραγματοποιούνται στο πάρκο. Σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο το Μουσείο Επιστημών Queens έχει δραστηριότητες τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά, ενώ υπάρχουν και παραστάσεις όλο το χρόνο στο θέατρο Queens στο πάρκο, συμπεριλαμβανομένων θεάτρων, αναγνώσεις, χορού και παραστάσεων για οικογένειες.

Επιπλέον, το ίδιο το πάρκο φιλοξενεί εκδηλώσεις, από ανοιχτές διαδρομές σε ταινίες κάτω από τα αστέρια μέχρι τέχνες για παιδιά. Επιλέξτε μια μέρα της εβδομάδας και σίγουρα θα βρείτε κάτι ενδιαφέρον στο Flushing Meadows Corona Park.

Καταλληλότητα

Εάν βρίσκεστε σε λειτουργία αλλά όχι σε προπόνηση για ένα μαραθώνιο ή εάν προσπαθείτε να βρείτε έναν τρόπο να κινηθείτε ολόκληρη η οικογένεια, το NYRR Open Run μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Κάθε Πέμπτη από τις 7:00 έως τις 8:00 μ.μ. ξεκινάει μια δωρεάν πρωτοβουλία που βασίζεται στην κοινότητα στη Γραμμή των Ηνωμένων Εθνών. Νότια είσοδο, και είναι ανοικτή σε όλες τις ηλικίες και την εμπειρία, καθώς και περιπατητές και σκυλιά. Μπορείτε να τρέξετε ή να περπατήσετε και δεν απαιτείται check-in, αλλά σημειώστε ότι δεν υπάρχει έλεγχος τσάντας, ώστε να αφήσετε τα τιμαλφή σας στο σπίτι.

Κινηματογράφος και Θέατρο

Το Central and Bryant Parks δεν είναι τα μόνα μέρη για να απολαύσετε ταινίες και θέατρο κάτω από τα αστέρια - το Unisphere φιλοξενεί φιλικές προς την οικογένεια φιλικές ταινίες, καθώς και παραστάσεις σκηνικών Σαίξπηρ, ορισμένες Τετάρτες και Σάββατα.

Για τις Ταινίες κάτω από τα αστέρια, συνιστάται να φτάσετε μια ώρα νωρίτερα για να σκοράρετε ένα σημείο - υπάρχει ένας περιορισμένος αριθμός καρέκλες διαθέσιμες, οπότε φέρτε την κουβέρτα σας μαζί με δείπνο για πικνίκ ή ποπ κορν και καραμέλα! Απλά σημειώστε ότι δεν επιτρέπονται γυάλινα δοχεία. Οι ταινίες ξεκινούν στις 8:30 μ.μ.

Η παράσταση Shakespeare in the Park ξεκινάει στις 7:30 μ.μ., αλλά αν έχετε παιδιά σε ρυμουλκό, φτάνετε στις 7:00 για τα παιδιά και τα κλασικά - ένα διαδραστικό εργαστήριο που διδάσκει τα παιδιά στη θεατρική διαδικασία, συμμετέχοντας σε παιχνίδια και δραστηριότητες τους στη γλώσσα και το στυλ του William Shakespeare.

Φέρτε μια κουβέρτα ή μια χαμηλή καρέκλα και μερικά σνακ. Η απόδοση λήγει στις 9:30 μ.μ.

Παιδιά

Δεν υπάρχει καμία έλλειψη δραστηριοτήτων για να διασκεδάσετε τα παιδιά στο Flushing Meadows Corona Park. Από τις τέχνες και τις τέχνες μέχρι τις μαγεμένες παραστάσεις σε ένα πλήρες ψυχαγωγικό πάρκο και ζωολογικό κήπο για παιδιά, υπάρχει ένας λόγος να φέρετε τα παιδιά σας στο πάρκο σχεδόν κάθε μέρα της εβδομάδας.

Το πάρκο ψυχαγωγίας Forest Fantasy επικεντρώνεται γύρω από το ιστορικό Carousel Flushing Meadows. Από τα κύματα τσαγιού που στροβιλίζονται και τα καροτσάκια γεμίζουν με ένα choo choo μεγέθους μικρού μεγέθους, οι βόλτες παρέχουν μια γεμάτη μέρα διασκέδασης, συμπεριλαμβανομένης μιας στροφής στο Corona Cobra Coaster - το μοναδικό κυλιόμενο καράβι στις βασίλισσες! Όταν τα παιδάκια είναι έτοιμα για ένα διάλειμμα, παίξτε ένα παιχνίδι καρναβαλιού ή δύο και απολαύστε μια απόλαυση από μία από τις στάσεις παραχώρησης. Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά κάθε βόλτα και παιχνίδι κοστίζει ένα εισιτήριο (1 εισιτήριο είναι 3,50 δολάρια - οι εκπτώσεις προσφέρουν το περισσότερο που αγοράζετε, ένα εβδομαδιαίο απεριόριστο wristband είναι διαθέσιμο για $ 25). Το Fantasy Forest είναι ανοιχτό κάθε μέρα στις 11:00 π.μ. και κλείνει στις 7:00 ή στις 8:00 μ.μ. Ελέγξτε το ημερολόγιο για το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Κάθε Κυριακή από τις 2:00 έως τις 4:00 μ.μ., το Fantasy Forest διαθέτει ψυχαγωγία μόνο για παιδιά - από το The Magic of Rogue, με μαγεία με λίγο κωμωδία σε Cido the Clown, που κάνει τα παιδιά να γελούν για πάνω από 10 χρόνια , σε μια εκδήλωση juggling παγκόσμιας κλάσης με τον Michael Karas, τα παιδιά σας θα διασκεδάζουν καλά!

Ο ζωολογικός κήπος Queens βρίσκεται στο Flushing Meadows Corona Park και είναι το τέλειο μέγεθος για τα πόδια. Τα παιδιά θα αγαπήσουν να περπατήσουν το μονοπάτι των ζώων και να δουν τον βίσωνα και να φέρουν, να εξερευνήσουν το ιστορικό κλουβί και να παρακολουθήσουν τα θαλάσσια λιοντάρια να παίζουν στην πισίνα τους. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια online ($ 8 ενηλίκων, $ 6 παιδιών 2-12, δωρεάν για ηλικίες 2 και κάτω). Ανοιχτές καθημερινές 10:00 π.μ. έως 5:00 μ.μ., 5:30 μ.μ. τα Σαββατοκύριακα.

Ιστορικές εκδρομές

Flushing Meadows Το Corona Park δημιουργήθηκε ως ο χώρος που φιλοξενεί την Παγκόσμια Έκθεση 1939/1940. Μάθετε για αυτές τις ιστορικές εκθέσεις του Παγκόσμιου Ιστού καθώς απολαμβάνετε μια ελεύθερη περιήγηση με τα πόδια στα ιστορικά κτίρια - ακούστε τις ιστορίες πίσω από το Unisphere, την αίθουσα της επιστήμης, το Aviary του ζωολογικού κήπου Queens και πολλά άλλα. Οι εκδρομές πραγματοποιούνται τη δεύτερη Κυριακή κάθε μήνα στις 11:00 π.μ. και 1:00 μ.μ. από το Unisphere. Δεν απαιτείται εγγραφή.