Οδηγός νησιού Randall: Αναψυχή, συναυλίες και εκδηλώσεις στο στάδιο Icahn

Επισκεφθείτε το νησί του Randall για υπαίθρια διασκέδαση και ειδικές εκδηλώσεις

Το νησί του Randall βρίσκεται λίγο έξω από την ακτή του Μανχάταν ανάμεσα στον ποταμό East River και τον ποταμό Harlem και είναι επίσημα μέρος του δήμου του Μανχάταν. Από τη δεκαετία του 1930, το νησί Randall έχει χρησιμεύσει ως δημοφιλής προορισμός αναψυχής και φιλοξενεί το στάδιο Icahn, ένα σημαντικό χώρο για αθλητικές εκδηλώσεις στη Νέα Υόρκη. Το νησάκι του Randall διαθέτει επίσης μονοπάτια παραθαλάσσια για ποδηλασία και πεζοπορία, κέντρο γκολφ, κέντρο τένις και αθλητικά πεδία. περιστασιακά φιλοξενεί καλοκαιρινές συναυλίες και παρουσιάζει το Cirque du Soleil.

Διαβάστε για όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το επόμενο ταξίδι σας στο νησί του Randall:

Τι είδους εγκαταστάσεις θα βρω στο νησί του Randall;

Το νησί του Randall διαθέτει 480 στρέμματα χώρου πρασίνου και εγκαταστάσεις εκδηλώσεων για τους New Yorkers. Ορισμένες από τις τρέχουσες εγκαταστάσεις αναψυχής του νησιού Randall περιλαμβάνουν:

Τι είδους εκδηλώσεις προγραμματίζονται στο νησί του Randall;

Το νησί του Randall φιλοξενεί αθλητικές εκδηλώσεις, ειδικές δραστηριότητες, συναυλίες και παραστάσεις όλο το χρόνο. (Δείτε το τελευταίο ημερολόγιο των εκδηλώσεων του Randall's Island.) Το στάδιο Icahn στο νησί του Randall φιλοξενεί πολυάριθμους υπαίθριους αγώνες κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Ποια είναι η Ιστορία του νησιού του Randall;

Ο Ολλανδός κυβερνήτης του Μανχάταν αγόρασε το νησί του Randall από τους ντόπιους Αμερικανούς το 1637.

Κατά τα επόμενα 200 χρόνια, το νησί του Randall χρησιμοποιήθηκε για καλλιέργεια, ως σταθμός για βρετανούς στρατιώτες, ως περιοχή καραντίνας για θύμα ευλογιάς, φτωχό σπίτι, "άσυλο ασύλου", νοσοκομείο και ένα σπίτι αναψυχής για τους βετεράνους του εμφυλίου πολέμου. Το νησί αγοράστηκε από τον Jonathan Randel (για τον οποίο ονομάστηκε με μια ελαφρώς διαφορετική ορθογραφία) το 1784 και οι κληρονόμοι τον πώλησαν στην πόλη για $ 60.000 το 1835.

Το 1933, η πολιτεία της Νέας Υόρκης μεταβίβασε την κυριότητα στο Τμήμα Πάρκων και Αναψυχής της Νέας Υόρκης. Μετά το άνοιγμα της γέφυρας Triborough το 1936, η πρόσβαση στο νησί του Randall ήταν πολύ πιο εύκολη και το νησί έγινε δημοφιλής προορισμός αναψυχής για τους New Yorkers.

Πώς μπορώ να φτάσω στο νησί του Randall;

Το νησί του Randall είναι μέρος του Μανχάταν και είναι εύκολα προσβάσιμο από το Μανχάταν:

- Ενημερώθηκε από την Elissa Garay