Πότε, πού και τι είναι η παρέλαση της ημέρας της Δυτικής Ινδίας της Βραζιλίας του Μπρούκλιν;

Από κουζίνα σε πολιτιστικές δραστηριότητες-Carribean Cultural στο Μπρούκλιν


Το Μπρούκλιν είναι ένα επίκεντρο της ζωής της Καραϊβικής-Αμερικής.

Μπορείτε να φάτε στα δυτικά ινδικά εστιατόρια μαμά-και-ποπ. Ή, ψωνίστε στα καταστήματα που πωλούν τρόφιμα και αντικείμενα από την Καραϊβική. Μπορείτε να ακούσετε μουσική Afro-Carib σε συλλόγους και συναυλίες.

Περισσότεροι από 600.000 Νιου Γιορκάρχες έχουν κληρονομιά της Δυτικής Ινδίας, σύμφωνα με στοιχεία της απογραφής, και το Μπρούκλιν μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλές γειτονιές με μεγάλους πληθυσμούς της Καραϊβικής.

Έτσι, αν θέλετε να συμμετάσχετε σε καρναβάλι στυλ Καραϊβικής, ή να πάτε σε μια γιορτή της Δυτικής Ινδικής κουλτούρας, πού να πάτε;

Καθώς η αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις εορταστικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πριν από την Ημέρα Εργασίας, με αποκορύφωμα τη φημισμένη παρέλαση της Ημέρας Εργασίας, μπορείτε να γεμίσετε το καλοκαίρι σας, απολαμβάνοντας αυτές τις δραστηριότητες διασκέδασης. Από φαγητό σε αυθεντική κουζίνα της Καραϊβικής σε μουσειακά εκθέματα.

Εδώ είναι η σέσουλα στην παρέλαση και άλλες δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε αυτό το καλοκαίρι.

2016: 1η-5η Σεπτεμβρίου. Παρέλαση την Ημέρα της Εργασίας, 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑ ΗΜΕΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: Κάθε Ημέρα Εργασίας, η παρέλαση της Δυτικής Ινδικής Αμερικανικής Ημέρας Εργασίας είναι ένα πολύχρωμο Δυτικό Ινδικό Καρναβάλι που ξεκινάει από το τέλος του καλοκαιριού και τις αρχές Σεπτεμβρίου. Είναι ένα απίστευτο γεγονός, με τραγανές μπάντες, ζωντανές χορευτικές, κοστούμια που κυμαίνονται από ασήμι σε απίστευτα περίτεχνα ινδικά ρούχα. Μπορείτε να ακούσετε παραδοσιακές μουσικές μπάντες, μουσική τύμπανο από χάλυβα. Παρακολουθήστε πλωτήρες. Πάρτε την κούνια. Μία από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς παρελάσεις της Big Apple, αυτή η γιορτή της Δυτικής Ινδικής κουλτούρας προσελκύει θεατές από παντού.

Η Παρέλαση της Αμερικανικής Ημέρας Εργασίας της Καραϊβικής (που μερικές φορές αποκαλείται επίσης Parade Labor Day της Δυτικής Ινδίας ή της Καραϊβικής) είναι μια σημαντική εκδήλωση της Νέας Υόρκης. Προηγούμενη από ημέρες προ-γεγονότων, συμπεριλαμβανομένης της προβολής των χαλύβδινων τύμπανων που συνήθως κρατούνται στο Μουσείο του Μπρούκλιν, η ίδια η παρέλαση πραγματοποιείται την ίδια ημέρα την Ημέρα της Εργασίας.

Πραγματοποιείται στο East Parkway στο Μπρούκλιν. Φέτος η παρέλαση γιορτάζει το 49ο έτος, έρχονται μαζί τους στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Αυτή η πολύχρωμη παρέλαση, γεμάτη με κοστούμια μαρκάρες που φορούσαν εξωφρενικά φορέματα κεφαλής με φτερά, πλωτήρες, μπάντες μπάντας, χαλύβδινη μπάντα, πωλητές που πωλούσαν ρόδες και άλλα τοπικά τρόφιμα στο δρόμο, ζωντανά καλλιτέχνες πάνω και κάτω Eastern Parkway και άλλα, .

Η παρέλαση ξεκινά με τη διάλειμμα ημέρας και διαρκεί ώρες. Ελέγξτε τη διαδρομή για παρέλαση, οπότε δεν θα χάσετε αυτή τη μοναδική και ζωντανή παρέλαση, που είναι εκτός της ιστορίας της Νέας Υόρκης και είναι απαραίτητη για την Ημέρα της Εργασίας.

Εδώ είναι μερικά διασκεδαστικά πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν την παρέλαση!

Ημέρα της Οικογένειας στις 23 Ιουλίου

Οι WIADCA, οι ίδιοι που διδάσκουν το West Indian Parade, θα φιλοξενήσουν την Ημέρα Οικογένειας στις 23 Ιουλίου από το μεσημέρι έως τις 7 μ.μ. στο Ronald McNair Park. Πολλά παιχνίδια και διασκέδαση για ενήλικες και παιδιά! Η εκδήλωση της οικογενειακής ημέρας γίνεται από το μεσημέρι έως τις 7 μ.μ., οι οικογένειες απολαμβάνουν μουσική και τα παιδιά θα απολαύσουν έργα ζωγραφικής προσώπου και βιοτεχνίας.

Αυτή είναι μια σπουδαία δραστηριότητα για να απολαύσετε αυτό το καλοκαίρι.

Δείτε κάποια τέχνη της Καραϊβικής στο Μουσείο Τέχνης του Αγίου Βαλεντίνου Αν νομίζατε ότι το Coney Island στεγάζει μόνο ένα πάρκο ψυχαγωγίας και μια παραλία, σκεφτείτε και πάλι. Αυτό το τμήμα του Μπρούκλιν φιλοξενεί επίσης ένα νέο μουσείο. Το Μουσείο Τέχνης του Αγίου Βαλεντίνου στη λεωφόρο Flatbush, που στεγάζεται στο Philip Howard Apartments, έχει εκθέματα από αξιοσημείωτες καλλιτέχνες της Καραϊβικής, συμπεριλαμβανομένου του Hugh Bell. Το μουσείο είναι ανοιχτό Τετάρτη - Κυριακή, 12-6 μ.μ.

Πιάσε ένα αυθεντικό γεύμα της Καραϊβικής

Ψάχνετε για νόστιμο roti και κοτόπουλο τρελών; Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς τα νησιά που βρίσκονται κοντά στο Μουσείο του Μπρούκλιν. Τα νησιά είναι ένα τζαμαϊκανικό εστιατόριο που σερβίρει μερικά από τα πιο γευστικά καραϊβικά φαγητά στην πόλη. Οι λαοί κάνουν το προσκύνημα σε αυτό το αγαπημένο εστιατόριο στην οδό Ουάσινγκτον. Εάν είστε χορτοφάγος, τα νησιά έχουν πολλές επιλογές λαχανικών.

Τα νησιά απέχουν μόλις λίγα βήματα από τη διαδρομή παρέλασης της δυτικής ινδικής ημέρας.

Άλλα τοπικά αγαπημένα εστιατόρια της Καραϊβικής περιλαμβάνουν το ζαχαροκάλαμο στο Park Slope, η Καραϊβική Κουζίνα Gloria στο Crown Heights και το κοτόπουλο Jerk της Peppa στο Flatbush Avenue

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein