Ανακαλύψτε το Εθνικό Πάρκο της Μεγάλης Λεκάνης της Νεβάδα

Αν σας αρέσει το ύπαιθρο, το Great Basin National Park είναι το πάρκο για σας! Είτε ψάχνετε για κατασκήνωση, πεζοπορία, είτε απολαύστε μια βραδιά κάτω από τα αστέρια, αυτό το πάρκο της Νεβάδα έχει κάτι για όλους. Αυτό το τοπίο Ice-Age είναι γεμάτο από κορυφές με παγετώνες και εκτείνεται ανατολικά από τη Σιέρα Νεβάδα της Καλιφόρνιας στο Wasatch Range της Γιούτα, και από το Νότιο Όρεγκον μέχρι τη νότια Νεβάδα.

Ιστορία

Ενώ το όνομά του υποδηλώνει ότι μπορεί να είναι μια μεγάλη λεκάνη, το Great Basin National Park αποτελείται στην πραγματικότητα από τουλάχιστον 90 λεκάνες και ποτάμια που ρέουν στην ενδοχώρα - όχι σε κανένα ωκεανό.

Το όνομα δόθηκε από τον εξερευνητή John C. Fremont στα μέσα του 1800. Ο Πρόεδρος Warren G. Harding δημιούργησε το Εθνικό Μνημείο των Σπηλαίων Lehman με προεδρική διακήρυξη στις 24 Ιανουαρίου 1922. Καταχωρήθηκε στο Εθνικό Πάρκο στις 27 Οκτωβρίου 1986.

Πότε θα Επισκεφθείτε

Το πάρκο είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, αν και τα οκτώ μίλια του Wheeler Peak Scenic Drive είναι κλειστά από τον Νοέμβριο μέχρι τον Μάιο. Το καλοκαίρι είναι η πιο δημοφιλής εποχή για να επισκεφθείτε, καθώς οι θερμοκρασίες είναι συνήθως ήπιες. Αν ψάχνετε για ψυχρότερες θερμοκρασίες και λιγότερα πλήθη, σχεδιάστε μια επίσκεψη κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου ή του Οκτωβρίου.

Να πάρει εκεί

Για όσους πετούν στη Νεβάδα, το πλησιέστερο αεροδρόμιο βρίσκεται στο Ely, 70 μίλια έξω από το πάρκο και το Cedar City, UT, 142 μίλια μακριά. Τα μεγάλα αεροδρόμια βρίσκονται επίσης στο Salt Lake City, UT (234 μίλια) και στο Las Vegas , NV (286 μίλια).

Εάν οδηγείτε, ελέγξτε τις παρακάτω οδηγίες ανάλογα με την κατεύθυνση από την οποία θα ταξιδέψετε:

Από τα ανατολικά ή δυτικά: Από την εθνική οδό των ΗΠΑ 6 & 50, στρίψτε νότια στην εθνική οδό 487 της Νεβάδα και ταξιδεύετε 5 μίλια με το Baker, NV. Στο Baker στρίψτε δυτικά στην εθνική οδό 488 και ταξιδεύετε 5 μίλια στο πάρκο.

Από τη Νότια (Γιούτα): Ταξιδέψτε βόρεια στην εθνική οδό της πολιτείας της Γιούτα, μέσω του Milford, UT και Garrison, UT, που θα γίνει η εθνική οδός της Ουκρανίας 487 καθώς διασχίζετε τα σύνορα.

Στρίψτε δυτικά στην εθνική οδό 488 στο Baker και ταξιδεύετε 5 μίλια από το πάρκο.

Από τη Νότια (Νεβάδα): Ταξιδέψτε βόρεια στην εθνική οδό 93 της Αμερικής (Great Basin Highway). Στη διασταύρωση της εθνικής οδού των ΗΠΑ 6 & 50 οδηγούν ανατολικά προς Nevada State Highway 487 και στρίψτε νότια. Ταξιδέψτε 5 μίλια με το Baker, NV. Στο Baker στρίψτε δυτικά στην εθνική οδό 488 και ταξιδεύετε 5 μίλια στο πάρκο.

Τέλη / Άδειες

Δεν υπάρχει τέλος εισόδου για το Εθνικό Πάρκο Great Basin. Αλλά, αν αγοράσετε μια Αμερική το Όμορφο ετήσιο πέρασμα στο πάρκο, θα λάβετε μια ελεύθερη περιήγηση σπηλιά.

Οι επισκέπτες που ενδιαφέρονται για τις εκδρομές Lehman Caves Tours αναμένεται να πληρώσουν ένα τέλος. Τα ετήσια περάσματα, όπως το America the Beautiful Pass, δεν καλύπτουν τα τέλη του ξενώνα. Οι κάτοχοι καρτών Golden Age και Golden Access δικαιούνται έκπτωση.

Πραγματα να κανεις

Οι δραστηριότητες στην ύπαιθρο περιλαμβάνουν τα εξής:

Το πάρκο προσφέρει επίσης ξεναγήσεις για όλη την οικογένεια:

Για τα παιδιά

Το πάρκο προσφέρει προγράμματα προσανατολισμένα προς τον νεότερο επισκέπτη και τις οικογένειές τους τα καλοκαιρινά Σαββατοκύριακα (Παρασκευή έως Κυριακή) στις 11 π.μ. και στις 3 μ.μ. στο Κέντρο Επισκεπτών των Σπηλαίων Lehman.

Ελέγξτε στο κέντρο επισκεπτών για θέματα και ενημερωμένες πληροφορίες.

Θελγήτρα

Μεσημεριανό στο Bristlecones: Πακέτο ένα μεσημεριανό γεύμα και να συναντήσετε ένα πάρκο ranger στο Bristlecone Grove κατά μήκος του Bristlecone Trail για μια ομιλία για αυτά τα καταπληκτικά δέντρα. Αυτό προσφέρεται καθημερινά στους καλοκαιρινούς μήνες στις 12 μ.μ.

Βραδινά προγράμματα Campfire: στα προγράμματα Campfire προσφέρεται Ημέρα Μνήμης μέσω της Ημέρας Εργασίας στο Upper Lehman Creek Campground και στα τέλη Ιουνίου μέχρι την Ημέρα Εργασίας στο Wheeler Peak Campground. Τα θέματα ποικίλλουν και το πρόγραμμα διαρκεί 40-60 λεπτά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ζεστά ρούχα και φανάρι ή φακό.

Προγράμματα αστρονομίας: Συμμετάσχετε σε έναν παντρεμένο πάρκο για ένα βράδυ κάτω από τα όμορφα αστέρια τους καλοκαιρινούς μήνες.

Lehman Caves: Ξεναγήσεις με ξενάγηση ξεκίνησαν το 1885 και συνεχίζονται σήμερα για να επιδείξουν τη μαγευτική υπόγεια ασβεστολιθική σπηλιά. Ελέγξτε τους εντυπωσιακούς σταλακτίτες και τους σταλαγμίτες στο Παλάτι Gotham, τις πισίνες και τα καλαμάρια σόδα στο Lake Room.

Wheeler Peak: Αυτή η γραφική κίνηση θα μπορούσε να διαρκέσει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας. Να είστε βέβαιος να τραβήξει μακριά για σύντομα μονοπάτια για να ελέγξετε ιστορικά μέρη όπως Osceola Ditch - χτίστηκε το 1880 για την εξόρυξη.

Bristlecone Forest Loop: Αυτό το μονοπάτι οδηγεί τους επισκέπτες μέσα από ένα δάσος αρχαίων δέντρων και στριμμένων κορμών.

Διαμονή

Το κάμπινγκ είναι ένας πολύ καλός τρόπος να παραμείνετε στο πάρκο και οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν να μείνουν στην πατρίδα ή σε ένα κάμπινγκ. Αν επιλέξετε να εξερευνήσετε το backcountry, φροντίστε να σταματήσετε στο Κέντρο Επισκεπτών για δωρεάν άδεια.

Υπάρχουν τέσσερα κάμπινγκ μέσα στο πάρκο, όλα με οριακές τιμές 14 ημερών και προσφέρονται σε βάση προτεραιότητας. Ο Baker Creek και ο Upper Lehman Creek ανοίγουν στα μέσα Μαΐου μέχρι τον Οκτώβριο. Το Wheeler Park είναι ανοιχτό από τα μέσα Ιουνίου μέχρι το Σεπτέμβριο και το Lower Lehman Creek είναι ανοιχτό όλο το χρόνο.

Δεν υπάρχουν καταλύματα μέσα στο πάρκο, αλλά υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία, μοτέλ και πανδοχεία που βρίσκονται στο Baker και το Ely, NV. Για έναν πλήρη κατάλογο των καταλυμάτων, καλέστε το Εμπορικό Επιμελητήριο White Pine στο (7775) 289-8877.

Τομείς ενδιαφέροντος έξω από το πάρκο:

Υπάρχουν πολλά εθνικά πάρκα κοντά για να εξερευνήσετε. Βρείτε μια λίστα παρακάτω, συμπεριλαμβανομένης της απόστασης από την Great Basin:

Εθνικό Πάρκο Bryce Canyon , Γιούτα
188 μίλια

Cedar Breaks Εθνικό Μνημείο, Γιούτα
152 μίλια

Death Valley National Park , Καλιφόρνια
366 μίλια

Εθνική περιοχή αναψυχής της λίμνης Mead, Νεβάδα / Αριζόνα
333 μίλια

Εθνικό Πάρκο Σιών , Γιούτα
196 μίλια