Οδηγός για τον Διεθνή Αερολιμένα του Πίτσμπουργκ

Τι να περιμένετε στο αεροδρόμιο του Πίτσμπουργκ

Ο Διεθνής Αερολιμένας του Πίτσμπουργκ είναι ένα από τα πιο σύγχρονα συγκροτήματα τερματικού αεροδρομίου στον κόσμο. Άνοιξε τον Οκτώβριο του 1992, εξυπηρετεί περίπου 10 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως. Το αεροδρόμιο του Πίτσμπουργκ λειτουργεί περίπου 290 συνεχόμενες πτήσεις ανά ημέρα σε 80 προορισμούς και εξυπηρετείται από 19 αερομεταφορείς.

Major Airlines στο αεροδρόμιο του Πίτσμπουργκ

Περίπου οι μισές πτήσεις που πετούν μέσα και έξω από το αεροδρόμιο του Πίτσμπουργκ λειτουργούν από την US Airways, η οποία θεωρεί το Πίτσμπουργκ ένα μικρό κόμβο ή "πόλη εστίασης". Άλλες μεγάλες αεροπορικές εταιρείες των ΗΠΑ που δραστηριοποιούνται στο Πίτσμπουργκ είναι οι Νοτιοδυτικές, Αμερικανικές, Ηνωμένες, Δέλτα, JetBlue, Βορειοδυτικά, AirTran και Continental.


Αεροπορικές εταιρείες που εξυπηρετούν το Διεθνές Αεροδρόμιο του Pittsburgh

Μέγεθος & Τοποθεσία

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Pittsburgh βρίσκεται σε 12.900 στρέμματα και είναι το 4ο μεγαλύτερο αεροδρόμιο στη χώρα όσον αφορά τη μάζα της γης (είναι διπλάσιο από το κέντρο του Πίτσμπουργκ). Βρίσκεται 16 μίλια βορειοδυτικά από το κέντρο του Πίτσμπουργκ στην πόλη Findley. Η υπηρεσία ταξί και λεωφορείων συνδέει το αεροδρόμιο με το κέντρο της πόλης και τα προαστιακά ξενοδοχεία.

Κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων

Ο επικεφαλής της έρευνας αγοράς, JD Power and Associates, ονομάστηκε Διεθνής Αερολιμένας του Πίτσμπουργκ μεταξύ των πέντε κορυφαίων αερολιμένων στις δύο πιο πρόσφατες έρευνες ικανοποίησης πελατών. Το περιοδικό Conde Nast Traveler ονόμασε συχνά το αεροδρόμιο του Πίτσμπουργκ μεταξύ των καλύτερων στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον κόσμο στο ετήσιο βραβείο People's Choice Award.

Ο Διεθνής Αερολιμένας του Πίτσμπουργκ (PIT) αποτελείται από δύο χωριστά τερματικά κτίρια (Terminal Terminal και Airside Terminal) που συνδέονται με δύο υπόγειους τραμ.

Και τα δύο κτίρια επιβατών στο αεροδρόμιο του Πίτσμπουργκ διαθέτουν ταχύτητα, αυτοματοποιημένους διαδρόμους, κυλιόμενες σκάλες, ανελκυστήρες και μετακινούμενους ανθρώπους.

Terminal Terminal

Ο τερματικός σταθμός Landside είναι όπου οι επιβάτες φθάνουν στο αεροδρόμιο του Πίτσμπουργκ και στεγάζουν εισιτήρια, ασφάλεια και αποσκευές. Συνδέεται με τις βραχυπρόθεσμες και μακροχρόνιες θέσεις στάθμευσης με κλειστό, κλιματικά ελεγχόμενο κινούμενο διάδρομο.

Ο Terminal Terminal (δηλαδή πριν από την ασφάλεια) έχει τρία επίπεδα:

Αεροδρόμιο

Το Airside Terminal περιλαμβάνει 75 πύλες αεριωθουμένων, το Airmall, το οποίο διαθέτει τοπικούς, εθνικούς και διεθνείς λιανοπωλητές και ένα Food Court που προσφέρει ποικιλία από καθιστικά εστιατόρια και εστιατόρια γρήγορου φαγητού.

Αποτελείται από ένα μεγάλο αίθριο με τέσσερις βραχίονες που εκτείνονται σαν ένα Χ (βλ. Τερματικό χάρτη). Οι διαγωνισμοί Α (πύλες 1-25) και Concourse B (πύλες 26-50) χρησιμοποιούνται σχεδόν εξ ολοκλήρου από την USAirways, αν και η Southwest λειτουργεί επίσης από την Concourse A. Η Concourse C (πύλες 51-61) εξυπηρετεί διάφορες άλλες εγχώριες αεροπορικές εταιρείες, Air Canada, AirTran, JetBlue, United και μερικές πτήσεις της US Airways International. Το περίπτερο D (πύλες 76-89) καταλαμβάνεται από την Αμερικανική, Continental, Delta, Midwest και Northwest.

Τα κινούμενα πεζοδρόμια κινούνται κατά μήκος του κάθε βραχίονα Concourse και μπορούν να μετακινήσουν έναν επιβάτη από το αεροπλάνο προς το πάρκινγκ σε 11 λεπτά. Αν αναρωτιέστε τι συνέβη στις πύλες 62-75 και 90-100, έχουν ανοιχτεί για μελλοντική επέκταση.

Συνδεδεμένο απευθείας με το Terminal Terminal είναι το Concourse E, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν για τις αεροπορικές πτήσεις των US Airways Express πριν από την ενοποίησή τους μετά τη μείωση των αεροπορικών ταξιδιών μετά τις 11 Σεπτεμβρίου 2001.

Το Concurse E δεν χρησιμοποιείται πλέον για τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις αεροπορικών εταιρειών, αλλά περιστασιακά χρησιμεύει ως βοηθητικό σημείο ελέγχου ασφαλείας κατά τις περιόδους αιχμής.

Έλεγχος για την πτήση σας

Το check-in πτήσης είναι διαθέσιμο στον επάνω όροφο του Terminal Terminal. Θα πρέπει να κάνετε check in εδώ εάν έχετε τσάντες για έλεγχο. Αν πετάτε μόνο με τσάντες μεταφοράς , αναζητήστε ένα από τα πολυάριθμα περίπτερα εισιτηρίων. Αυτά τα μηχανήματα σας επιτρέπουν να εισάγετε το αναγνωριστικό σας - συνήθως μια έγκυρη πιστωτική κάρτα για την επικύρωση - και να εκτυπώσετε μια κάρτα επιβίβασης χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε στη γραμμή στο μετρητή check-in. Στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πίτσμπουργκ, το Flight Desk Kiosks λειτουργεί για πολλαπλές αεροπορικές εταιρείες και βρίσκεται σε βολική τοποθεσία σε όλο τον τερματικό σταθμό Airside. Τέσσερις βρίσκονται στο επίπεδο διαμετακόμισης, λίγο πριν το σημείο ασφαλείας, δύο στο επίπεδο των αποσκευών και δύο στο επίπεδο των εισιτηρίων.

Μετάβαση μέσω ασφαλείας

Στο αεροδρόμιο του Πίτσμπουργκ, θα περάσετε από τις Πύλες Ασφαλείας πριν φτάσετε στο Terminal Airside. Τα άτομα χωρίς κάρτα επιβίβασης δεν επιτρέπονται πέρα ​​από αυτό το σημείο ελέγχου ασφαλείας. Οι γραμμές ασφαλείας γενικά δεν είναι πολύ μεγάλες, εκτός από τους χρόνους αιχμής. Μπορείτε να ελέγξετε την τρέχουσα γραμμή ασφαλείας online για να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε την ώρα άφιξής σας.

Για να αποφύγετε τυχόν καθυστερήσεις:

Μετάβαση από την ασφάλεια στην πύλη σας

Το People Mover, ή το τρένο του μετρό, φτάνει στο Terminal Airside στο χαμηλότερο επίπεδο. Μια κυλιόμενη σκάλα οδηγεί έπειτα δύο επίπεδα στο Airside Core. Το λιανικό εμπορικό κέντρο και οι τέσσερις αεριωθούμενες παραλίες βρίσκονται σε αυτό το επίπεδο. Ένα κέντρο πληροφοριών για τους επιβάτες βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του τερματικού που πλαισιώνεται από τράπεζες βίντεο σε κάθε πλευρά και παρέχει ενημερωμένες πληροφορίες για την άφιξη και την αναχώρηση.

Στο δρόμο μέχρι το επίπεδο συμμετοχής, θα περάσετε ένα άλλο μικρό επίπεδο. Αυτό το μεσαίο επίπεδο του αεροδρομίου Terminal περιέχει το κέντρο ευεξίας του αεροδρομίου καθώς και την πρόσβαση στα τελωνεία και τη μετανάστευση.

Πληροφορίες για τους επιβάτες: Τι να περιμένετε

Αποζημίωση αποσκευών

Η διεκδίκηση αποσκευών στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πίτσμπουργκ βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο χαμηλότερο επίπεδο του Terminal Terminal. Μόλις φτάσει το αεροπλάνο σας, ακολουθήστε τις πινακίδες για αποζημίωση αποσκευών, οι οποίες θα περιλαμβάνουν την οδήγηση του τραμ από τον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου προς τον τερματικό σταθμό και θα κατευθυνθείτε απευθείας στην κυλιόμενη σκάλα μπροστά σας αφού περάσετε από το σημείο ελέγχου ασφαλείας. Μόλις φτάσετε στην Αίτηση Αποσκευών, θα βρείτε εναέριες οθόνες δεξιά και αριστερά. Οι αποσκευές της US Airways έρχονται από τη μία πλευρά και η άλλη είναι για όλες τις άλλες αεροπορικές εταιρείες. Εάν έχετε υπερμεγέθης αποσκευές όπως σκι, γκολφ, καθίσματα αυτοκινήτων και μεγάλα κιβώτια και μην τους βλέπετε να φτάνουν μαζί με τις υπόλοιπες αποσκευές σας, τότε φροντίστε να ελέγξετε τα ειδικά καρουσέλ που προορίζονται για μεγάλες αποσκευές.

Εάν οι αποσκευές σας δεν φτάσουν ή υπάρχει ζημιά, τότε οι αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν επίσης γραφεία αιτήσεων αποσκευών στην περιοχή των αποσκευών.

Μεταφορές εδάφους

Η μεταφορά εδάφους στο αεροδρόμιο του Πίτσμπουργκ λειτουργεί από το χαμηλότερο επίπεδο του τερματικού σταθμού Landside, στην περιοχή διεκδίκησης αποσκευών.

Παίρνοντας Φτάνοντας τους Επιβάτες

Μπορείτε να σηκώσετε τους επιβάτες στην άφιξη περιορίζουν άμεσα την απαίτηση αποσκευών . Δεν θα είστε σε θέση να σταματήσετε και να περιμένετε εδώ στο όχημά σας, ωστόσο αυτή η επιλογή είναι καλύτερη για τους επιβάτες που έχουν ήδη φτάσει και σας περιμένουν έξω. Εάν πρέπει να περιμένετε για το πάρτι σας, παρκάρετε το αυτοκίνητό σας σε βραχυπρόθεσμο χώρο στάθμευσης (είναι μόνο 1 δολάριο για την πρώτη ώρα) και περιμένετε για το κόμμα σας στην πύλη ασφαλείας ή στο εσωτερικό της αποσκευής.

Υπόδειξη! Πριν φύγετε για να παραλάβετε κάποιον από το αεροδρόμιο, ελέγξτε τη σελίδα Αφίξεις πτήσης στο FlyPittsburgh.com για να δείτε εάν η πτήση είναι μία φορά και ποιο καρουζέλ αποσκευών θα χρησιμοποιηθεί.

Αποζημίωση αποσκευών & Χερσαίες μεταφορές

Χώρος στάθμευσης στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πίτσμπουργκ δεν είναι μια ταλαιπωρία. Ένα κλειστό γκαράζ προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο αεροδρόμιο και προστασία από το αυτοκίνητο από τα στοιχεία. Οι μεγάλες μακρόχρονες θέσεις στάθμευσης προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στο αεροδρόμιο μέσω καλυμμένων κινούμενων διαδρόμων και δωρεάν λεωφορείων πολυτελείας. Σχεδόν 10.000 διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης καθιστούν εύκολη την εύρεση θέσης στάθμευσης. Τα μέρη και το γκαράζ είναι όλα πλακόστρωτα και φωτισμένα και προσφέρουν πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες. Είναι εξοπλισμένα με κάμερες παρακολούθησης ασφαλείας και περιπολούνται από την αστυνομία Allegheny County.

Όλες οι πλατείες εξόδου στο αεροδρόμιο του Πίτσμπουργκ δέχονται κάρτες American Express, Diners Club, Discover Card, Master Care και Visa. Για συχνές ταξιδιώτες, το GO FAST Pass σας επιτρέπει να βγείτε γρήγορα από το αεροδρόμιο μέσω ειδικών διαδρόμων GO FAST που διαβάζουν την κάρτα σας και χρεώνουν αυτόματα την καταχωρημένη πιστωτική σας κάρτα για τις κατάλληλες χρεώσεις στάθμευσης.

Χώρος στάθμευσης στο αεροδρόμιο του Πίτσμπουργκ

* Τιμές ισχύουν την 1η Ιουνίου 2010

Βραχυπρόθεσμος χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων
$ 1.00 / πρώτη ώρα $ 3.00 / κάθε επιπλέον ώρα $ 24.00 / ημερησίως κατ 'ανώτατο όριο
Ο βραχυπρόθεσμος χώρος στάθμευσης είναι ιδανικός για την απόσυρση και την παραλαβή ταξιδιωτών και για διαμονές κάτω των 24 ωρών. Είναι ιδιαίτερα ωραίο κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας και όταν τρέχετε αργά για μια πτήση!

Μακροπρόθεσμος χώρος στάθμευσης
$ 1.00 / πρώτη ώρα $ 3.00 / κάθε επιπλέον ώρα $ 13.00 ημερησίως max
Μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το ακριβότερο χώρο στάθμευσης, ειδικά αφού ένας καλυμμένος κινούμενο διάδρομος το συνδέει απευθείας με το Terminal Terminal, αυτός ο χώρος στάθμευσης είναι σχεδιασμένος για ταξιδιώτες με σύντομη διαδρομή.

Παρατεταμένη μακροπρόθεσμη παρτίδα
$ 8.00 ημερησίως max Δεν υπάρχουν ωριαίες τιμές
Η εκτεταμένη παρτίδα είναι η πιο οικονομική επιλογή και είναι καλύτερο για ταξιδιώτες σε ταξίδια αρκετών ημερών ή και περισσότερο. Αυτή η περιοχή εξυπηρετείται στο ένα άκρο από τον κινούμενο, σκεπαστό διάδρομο και από τα ελεύθερα, συνεχώς δρομολογημένα λεωφορεία. Τα λεωφορεία είναι προσβάσιμα μέσω δέκα θερμαινόμενων καταφυγίων, τα οποία είναι εξοπλισμένα με αμφίδρομη επικοινωνία στο χώρο στάθμευσης.

Όταν σταθμεύετε το αυτοκίνητό σας, φροντίστε να σημειώσετε τη θέση στάθμευσης, ώστε να μπορείτε να το βρείτε ξανά όταν επιστρέψετε. Συνήθως το γράφω στην κάρτα στάθμευσης μου (είναι ασφαλές γιατί οποιοσδήποτε βρίσκει την κάρτα εξακολουθεί να μην γνωρίζει ποια κάρτα είναι δική σας). Εάν βρεθείτε ποτέ στη θέση όπου χάσατε την κάρτα σας ή δεν ξέρετε πού σταθμεύσατε, ωστόσο, μην απελπίζεστε. Η αρχή στάθμευσης παρακολουθεί όλες τις πινακίδες που εισέρχονται και εξέρχονται από τον χώρο στάθμευσης και μπορούν να σας πουν όταν μπήκατε στην παρτίδα. Αν είστε σταθμευμένοι για περισσότερες από μία μέρες, παρακολουθούν ακόμα και ποια αυτοκίνητα σταθμεύουν εκεί!

Αεροδρόμιο του Πίτσμπουργκ

Το πάρκινγκ είναι διαθέσιμο στο διεθνές αεροδρόμιο του Pittsburgh επτά ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες την ημέρα. Δεν απαιτείται συνάντηση. Οι αμαξοστοιχίες θα σταθμεύουν και θα επιστρέφουν το αυτοκίνητό σας για εσάς, εξαλείφοντας την ταλαιπωρία αναζήτησης χώρου στάθμευσης. Με επιπλέον χρέωση, προσφέρουν επίσης πρόσθετες υπηρεσίες όπως πλύση, λεπτομερώς και αλλαγή λαδιού. Για περισσότερες πληροφορίες και τρέχοντα ποσοστά σταθμεύσεως, ή για να κάνετε κράτηση, τηλεφωνήστε στο 412 472-3001 ή επισκεφθείτε την τοποθεσία Web στο πάρκο Valet Parking του Pittsburgh.

Χώρος στάθμευσης στο αεροδρόμιο του Πίτσμπουργκ

Το αεροδρόμιο του Πίτσμπουργκ βρίσκεται περίπου 20 μίλια δυτικά του κέντρου του Πίτσμπουργκ.

Οδηγίες για το αεροδρόμιο του Πίτσμπουργκ

Από το κέντρο του Πίτσμπουργκ
Πηγαίνετε στη σήραγγα Fort Pitt και ακολουθήστε 279 South to Rt. 22/30 έως Rt. 60 Βόρεια (ο ίδιος δρόμος, αλλάζει μόνο τα ονόματα). Ακολουθήστε το Rt. 60N περίπου 6 μίλια από την έξοδο του αεροδρομίου # 6.

Από το Βορρά (Wexford, Erie, Νέα Υόρκη ...)
Ακολουθήστε τις πινακίδες για το αεροδρόμιο South-I-79 έως το Exit 16A, Rt. 60N προς το αεροδρόμιο. Ταξιδέψτε περίπου 12 μίλια με το Αεροδρόμιο # 6.

Από την Ανατολή (Monroeville, PA Turnpike, Φιλαδέλφεια ...)
Ακολουθήστε 376 Δύση προς Γέφυρα Φίτ Pitt και σήραγγα (ακολουθήστε τις πινακίδες προς το αεροδρόμιο για τις σωστές λωρίδες). Πηγαίνετε στη σήραγγα Fort Pitt και ακολουθήστε 279 South to Rt. 22/30 έως Rt. 60 Βόρεια (ο ίδιος δρόμος, αλλάζει μόνο τα ονόματα). Ακολουθήστε το Rt. 60N περίπου 6 μίλια από την έξοδο του αεροδρομίου # 6.

Από το Νότο (Ουάσινγκτον, ΠΑ · Δυτική Βιρτζίνια · Ουάσιγκτον, DC)
Ακολουθήστε το Northbound I-79 στην έξοδο # 15 (Διαδρομή 22/30, Rt.60 - ίδιος δρόμος) προς το αεροδρόμιο. Αφήστε αριστερά για να ακολουθήσετε το Rt. 60Ν. Ταξιδέψτε για περίπου 6 μίλια από την έξοδο του αεροδρομίου # 6.

Από τη Δύση μέσω του Rt. 60 (Youngstown, ΟΗ, Cleveland, ΟΗ)
Ακολουθήστε το I-76 (Turnpike) στο PA60-TollS προς Beaver / Pittsburgh. Ακολουθήστε PA60-TollS περίπου 26,7 μίλια με το αεροδρόμιο έξοδος # 6.

Από τη Δύση μέσω του Rt. 22/30 (Weirton, WV, Steubenville, ΟΗ)
Ακολουθήστε την έξοδο US-22E προς US-30W / PA-978S προς Imperial / Oakdale. Στρίψτε αριστερά από την ράμπα εξόδου στην US-30 / Bateman Road / PA-978 και μείνετε κατευθείαν στο US-30. Στο φως (διασταύρωση 5 κατευθύνσεων) στρίψτε δεξιά (δεν είναι η πιο σκληρή δεξιά) στο West Allegheny Road. Ακολουθήστε περίπου 1,0 μίλια και στρίψτε δεξιά στην McClaren Road. Ακολουθήστε 2,7 μίλια με την πλατφόρμα PA-60N προς το αεροδρόμιο / Beaver. Συμπλέξτε στο PA 60-N και ακολουθήστε 3,7 χιλιόμετρα μέχρι το αεροδρόμιο έξοδος # 6.

Οδηγίες από [/ i το αεροδρόμιο του Πίτσμπουργκ]

Στο κέντρο του Πίτσμπουργκ
Έξοδος από το αεροδρόμιο προς Rt. 60 S προς το Πίτσμπουργκ. Ακολουθήστε περίπου 16 μίλια και στη συνέχεια ακολουθήστε Rt. 279 μέσω της σήραγγας Fort Pitt και στο κέντρο του Pittsburgh.

Στο Βορρά (Wexford, Erie, Νέα Υόρκη ...)
Έξοδος από το αεροδρόμιο προς Rt. 60S προς το Πίτσμπουργκ. Πάρτε την έξοδο # 1B-Crafton και ακολουθήστε την Steubenville Pike / Rt. 60S έως Ι-79Ν.

Στην Ανατολή (Oakland, Monroeville, PA Turnpike, Φιλαδέλφεια ...)
Έξοδος από το αεροδρόμιο προς Rt. 60 S προς το Πίτσμπουργκ. Ακολουθήστε περίπου 16 μίλια και στη συνέχεια ακολουθήστε Rt. 279 μέσω της σήραγγας Fort Pitt. Βγείτε στη δεξιά ράμπα αφού διασχίσετε τη γέφυρα Fort Pitt, ακολουθώντας τις πινακίδες για το Rt. 376 προς το Monroeville (περίπου 11 μίλια από το κέντρο της πόλης). Η έξοδος για το Oakland είναι κατά μήκος αυτής της διαδρομής, μόλις λίγα μίλια από το Downtown. Για να συνεχίσετε τα σημεία προς τα ανατολικά, ακολουθήστε τις πινακίδες στο Monroeville στο PA Turnpike, I-76E.

Στον Νότο (Ουάσινγκτον, PA, Δυτική Βιρτζίνια, Ουάσιγκτον DC)
Έξοδος από το αεροδρόμιο προς Rt. 60S προς το Πίτσμπουργκ. Ακολουθήστε περίπου 10 μίλια με την έξοδο # 2 προς Washington / I-79 South. Το I-79S θα σας μεταφέρει και στο I-70 όπου μπορείτε να βγείτε από την Ανατολή προς New Stanton, PA / Ουάσιγκτον, DC ή Δύση προς Wheeling, WV.

Στη Δύση μέσω του Rt. 60 (Youngstown, ΟΗ, Cleveland, ΟΗ)
Έξοδος από το αεροδρόμιο προς Rt. 60N προς Beaver Falls, (Beaver Valley Expressway). Συνδεθείτε με το I-76 West I-680 στο Youngstown και στο I-80 (ή παρακάμψτε το Youngstown και συνεχίστε στο I-76 έως το I-80 προς το Cleveland).

Στη Δύση μέσω του Rt. 22/30 (Weirton, WV, Steubenville, ΟΗ)
Έξοδος από το αεροδρόμιο προς Rt. 60 S προς το Πίτσμπουργκ. Ακολουθήστε περίπου 4,2 μίλια με McClaren Road (Έξοδος # 4). Στρίψτε δεξιά στο McClaren Road και ακολουθήστε 1,5 μίλια με το West Allegheny Road. Στρίψτε αριστερά στο West Allegheny Rd. και ακολουθήστε 1 μίλι στο φως (διασταύρωση 5 κατευθύνσεων). Στρίψτε αριστερά (όχι το πιο σκληρό αριστερά) στην US-30 και ακολουθήστε 0.1 μίλια για την πλατφόρμα US-22W προς Weirton, WV / Steubenville, OH. Για μια πιο γρήγορη διαδρομή, βγείτε από το αεροδρόμιο προς το διόδια I-576 για ένα απευθείας ταξίδι 6 μιλίων στο US-22W.