Πολιτικές αποσκευών για αεροπορικές εταιρείες με έδρα την Βόρειο Αμερική

Πληρώστε τα τέλη

Οι χαμηλού κόστους αεροπορικές εταιρείες χρεώνουν χιλιάδες τέλη για μεταφορά, ελέγχονται και υπερμεγέθη / ειδικές αποσκευές. Μπορεί να είναι δύσκολο να παρακολουθείτε, έτσι έχουμε στρογγυλοποιήσει τις χρεώσεις σε έξι αμερικανικούς μεταφορείς.

Air Canada Rouge

Αποζημίωση αποσκευών: Οι ταξιδιώτες μπορούν να φέρουν ένα τυποποιημένο στοιχείο, όπως μια βαλίτσα με κυλιόμενη σανίδα, και ένα προσωπικό στοιχείο όπως ένα πορτοφόλι ή μια τσάντα για φορητούς υπολογιστές. Η Rouge χρεώνει $ 25 για την πρώτη τσάντα που έχει ελεγχθεί και $ 35 για μια δεύτερη τσάντα.

Αθλητικά είδη / Άλλοι περιορισμοί αποσκευών: Τα περισσότερα αθλητικά είδη επιτρέπονται στον μεταφορέα κάτω από το εγκεκριμένο τέλος αποσκευών. Τα ποδήλατα, τα πυροβόλα όπλα και οι σανίδες ιστιοπλοΐας υπόκεινται σε χρέωση διεκπεραίωσης από $ 50.00 έως $ 59.00. Κάντε κλικ εδώ για αντικείμενα που δεν επιτρέπονται στις πτήσεις της Rouge.

Allegiant Air

Αποζημίωση αποσκευών: Οι ταξιδιώτες μπορούν να μεταφέρουν μια προσωπική τσάντα που χωράει κάτω από το κάθισμα δωρεάν. Ο μεταφορέας με έδρα το Λας Βέγκας χρεώνει τέλη τσάντας με βάση την απόσταση που πετάει, που κυμαίνεται από $ 18 έως $ 50 για κάθε τσάντα. Τα τέλη είναι φθηνότερα όταν πληρώνονται κατά την κράτηση ή πριν από την αναχώρηση. Ο πλήρης πίνακας αμοιβών είναι εδώ.

Αθλητικά είδη / Άλλοι περιορισμοί αποσκευών: Μπορεί να ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις. Τσάντες με υπέρβαρο βάρος: Πάνω από 40 και κάτω από 70 κιλά, 50,00 δολάρια? υπερβολικές σακούλες μεταξύ 71 και 100 κιλών, 75,00 δολάρια? και υπερμεγέθης ελεγμένες σακούλες με ύψος + πλάτος + βάθος πάνω από 80 γραμμικές ίντσες, 75,00 δολάρια. Πολιτική Αποσκευών

Frontier Airlines
Αποζημίωση Αποσκευών: Τα έξοδα τσάντας εξαρτώνται από το πότε πληρώνετε για αυτά.

Για τις τσάντες μεταφοράς, τα τέλη κυμαίνονται από $ 35 όταν κάνετε online κράτηση σε $ 60 στην πύλη. Τα τέλη για την πρώτη τσάντα κυμαίνονται από $ 30 έως 60, $ 40- $ 45 για τη δεύτερη τσάντα και $ 75- $ 80 για την τρίτη τσάντα. Οι επιβάτες μπορούν να μεταφέρουν ένα δωρεάν στοιχείο (τσάντα, χαρτοφύλακα ή τσάντα υπολογιστή) και πρέπει να ταιριάζουν κάτω από το κάθισμα.

Αθλητικά είδη / Άλλοι περιορισμοί αποσκευών: Για τον πλήρη κατάλογο των τελών για ειδικά αντικείμενα του Frontier, παρακαλούμε δείτε το Sporting Equipment & Special / Fragile Items PDF .

Πολιτική Αποσκευών

Interjet

Αποζημίωση Αποσκευών: Αυτός ο αερομεταφορέας χαμηλού κόστους που εδρεύει στο Μεξικό επιτρέπει στους ταξιδιώτες να φέρνουν δωρεάν δύο τσάντες μεταφοράς. Και μπορούν να φέρουν μέχρι και τρεις ελεγμένες σακούλες δωρεάν, ανάλογα με τον ναύλο που αγοράζουν.

Αθλητικά είδη / άλλοι περιορισμοί αποσκευών: Ο μεγαλύτερος αριθμός αθλητικών ειδών εξαρτάται από τα αποσκευές του μεταφορέα. Το υπερβολικό βάρος ή τα υπερμεγέθη αντικείμενα χρεώνονται με τέλος 50,00 δολάρια.

JetBlue
Αποζημίωση Αποσκευών: Η αεροπορική εταιρεία έχει τρία επίπεδα ναύλων που καλύπτουν τα τέλη αποσκευών. Οι μπλε ναύλοι χρεώνουν 20 δολάρια για την πρώτη τσάντα (ελέγχεται σε απευθείας σύνδεση) ή 25 δολάρια στο αεροδρόμιο. Οι τιμές Blue Plus επιτρέπουν μία δωρεάν τσάντα. Η δεύτερη και η τρίτη τσάντα κοστίζουν $ 35 και $ 100, αντίστοιχα, κάτω από τους δύο πρώτους ναύλους. Το Blue Flex επιτρέπει δύο δωρεάν τσάντες, με χρέωση $ 100 για την τρίτη τσάντα.

Αθλητικά είδη / άλλοι περιορισμοί αποσκευών: Ο εξοπλισμός γκολφ είναι αποδεκτός σε όλες τις πτήσεις. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση ή υπερμεγέθης αμοιβή για τσάντες γκολφ εφ 'όσον βρίσκονται εντός περιορισμών βάρους. Μια τσάντα γκολφ θα θεωρείται ως μία από τις ελεγμένες σακούλες σας. Δείτε μια πλήρη λίστα του αθλητικού εξοπλισμού εδώ. Πολιτική Αποσκευών

Southwest Airlines

Αποζημίωση τσάντας : Το νοτιοδυτικό επιτρέπει δύο ελεγμένα κομμάτια σε μέγιστη ποσότητα 50 κιλών ανά τεμάχιο. Οι επιπλέον τσάντες θα κοστίζουν $ 75.00 ανά τεμάχιο σε κάθε τρόπο.

Υπερβολικές χρεώσεις αποσκευών για μεγάλες αποσκευές για $ 75.

Αθλητικά είδη / Άλλοι περιορισμοί αποσκευών - Ορισμένα αθλητικά αντικείμενα μπορούν να ελεγχθούν δωρεάν και να μετρηθούν στο επίδομα δωρεάν αποσκευών. Ο μεγαλύτερος και μεγαλύτερος εξοπλισμός, ως επί το πλείστον, μπορεί να ελεγχθεί με κόστος $ 50 ανά κατεύθυνση. Τα καροτσάκια / τα καθίσματα αυτοκινήτων μπορούν να ελεγχθούν δωρεάν. Πολιτική Αποσκευών

Spirit Airlines
Αποζημίωση αποσκευών: Αυτός ο φορέας εξαιρετικά χαμηλού κόστους δεν προσφέρει δωρεάν αποσκευές. Οι επιβάτες θα πληρώσουν 30 δολάρια για μια τσάντα ελέγχου κατά την κράτηση μιας πτήσης, 35 δολάρια πριν από το online check-in, 40 δολάρια κατά τη διάρκεια του online check-in, 50 δολάρια στο αεροδρόμιο και 100 δολάρια στην πύλη για κάθε τσάντα μέχρι 40 κιλά. Οι ταξιδιώτες μπορούν να φέρουν ένα μικρό σακίδιο ή πορτοφόλι που ταιριάζει κάτω από ένα κάθισμα. Οι τσάντες που ζυγίζουν 41-50 λίβρες κοστίζουν 25 δολάρια. 51-70 λίβρες, $ 50; και 71-99 λίβρες, $ 100.

Αθλητικά είδη / Άλλοι περιορισμοί αποσκευών: Τα ποδήλατα κοστίζουν $ 75 και τα σερβίτσια κοστίζουν $ 100.

Οι λέσχες γκολφ, τα σκι και οι χιονοσανίδες υπάγονται σε τέλη αποσκευών, ενώ θα ισχύουν επιπλέον τέλη. Πολιτική Αποσκευών

Sun Country Airlines

Αποζημίωση Αποσκευών : Ο μεταφορέας χαμηλού κόστους της Μινεάπολης χρεώνει 25 δολάρια αν αγοράσει στο διαδίκτυο και 25 δολάρια στο αεροδρόμιο για την πρώτη ελεγμένη τσάντα. Μια δεύτερη τσάντα είναι $ 30 σε απευθείας σύνδεση και $ 35 στο αεροδρόμιο και επιπλέον τσάντες είναι $ 75. Οι τσάντες που ζυγίζουν 50-99 λίβρες είναι ένα επιπλέον $ 75, ενώ οι τσάντες πάνω από 62 γραμμικές ίντσες είναι ένα επιπλέον $ 75.

Αθλητικά είδη / άλλοι περιορισμοί αποσκευών: η αεροπορική εταιρεία θεωρεί τον αθλητικό εξοπλισμό ως μέρος των επιτρεπόμενων ελεγμένων σάκων σας χρεώνει $ 75 για αθλητικό εξοπλισμό? οι ταξιδιώτες θα μπορούσαν να χρεωθούν άλλα $ 75 εάν ο εξοπλισμός είναι υπερμεγέθης. Περιλαμβάνει εξοπλισμό σκι, μπόουλινγκ, χόκεϊ, ψάρεμα, γκολφ και λακρός. Τα αντικείμενα που δεν υπολογίζονται ως κομμάτι του επιτρεπόμενου αποσκευών σας και απαιτούν πρόσθετα τέλη περιλαμβάνουν ποδήλατα, εξοπλισμό καταδύσεων, ιστιοσανίδες, wakeboards, kiteboards, κέρατα και ρυμουλκούμενα.

Παρθένο Αμερική
Αποζημίωση Αποσκευών: Οι τρεις πρώτες ελεγμένες σακούλες είναι 25 δολάρια το καθένα και μπορούν να ζυγίσουν μέχρι και 70 κιλά. Τα επιπλέον τέλη αποσκευών για επιπλέον αποσκευές / υπερμεγέθη αποσκευές / υπέρβαρα αποσκευές κυμαίνονται από $ 50 έως $ 100.

Αθλητικά είδη / Άλλοι περιορισμοί αποσκευών: Ορισμένα αθλητικά αντικείμενα μπορούν να ελεγχθούν δωρεάν και να μετρήσουν στο επίδομα δωρεάν αποσκευών. Ο μεγαλύτερος και μεγαλύτερος εξοπλισμός, ως επί το πλείστον, μπορεί να ελεγχθεί με κόστος $ 50 ανά κατεύθυνση. Τα κατοικίδια επιτρέπονται μόνο στην καμπίνα. Τα καροτσάκια / τα καθίσματα αυτοκινήτων δεν μετρούνται για το δωρεάν επίδομα αποσκευών. Πολιτική Αποσκευών

Volaris

Αποζημίωση αποσκευών: Οι ταξιδιώτες επιτρέπεται να εκτελούν ένα μικρό προσωπικό στοιχείο. Τα τέλη για μια τσάντα μεταφοράς κυμαίνονται από 25 δολάρια κατά την κράτηση του εισιτηρίου μέχρι τα 50 δολάρια για μια τσάντα που πληρώνεται στην πύλη. Η πρώτη ελεγμένη τσάντα είναι $ 20 κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής (Ιανουάριος, Απρίλιος, Ιούλιος, Αύγουστος και Δεκέμβριος) και $ 15 εκτός αιχμής. Δύο ελεγμένες σακούλες είναι $ 70 εκτός αιχμής και $ 100 κορυφή. Κάθε επιπλέον τσάντα είναι $ 100.

Αθλητικά είδη / άλλοι περιορισμοί αποσκευών: Τα τέλη είναι διαφορετικά, ανάλογα με το πότε κάνετε κράτηση και την εποχή που κάνετε την κράτηση, από $ 65 έως $ 100.

WestJet

Αποζημίωση αποσκευών: Ο μεταφορέας με έδρα το Κάλγκαρι και την Αλμπέρτα επιτρέπει σε κάθε επιβάτη ένα προσωπικό στοιχείο (μικρό σακίδιο, πορτοφόλι ή τσάντα για φορητό υπολογιστή) και μία μεγαλύτερη τσάντα μεταφοράς. Η αεροπορική εταιρεία βασίζει τις χρεώσεις αποσκευών που έχουν υπογράψει για την αγορά ταξιδιωτών. Τα κόμιστρα Flex και Plus επιτρέπουν μία ελεύθερη τσάντα, ενώ τα κόμιστρα της Econo περιλαμβάνουν ένα τέλος από 25,00 έως 29,50 δολάρια. Η δεύτερη και η τρίτη τσάντα κυμαίνονται από $ 35.00 έως $ 100, αντίστοιχα.

Αθλητικά είδη / άλλοι περιορισμοί αποσκευών: Η αεροπορική εταιρεία χρεώνει τις συνήθεις χρεώσεις αποσκευών για αυτά τα είδη. Εάν είναι υπερμεγέθης ή / και υπέρβαρος, θα προστεθεί ένα επιπλέον ποσό $ 75.00.