Δραστηριότητες για παιδιά που είναι φιλικές προς τα παιδιά στην Χιούστον

Πού να γιορτάσουμε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Χιούστον με την Ολόκληρη την οικογένεια

Ψάχνετε για μερικές ιδέες για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που εστιάζουν λιγότερο στη φρυγανιά της σαμπάνιας και στη γεύση αργά το βράδυ και περισσότερο στους μπουφέδες μηλίτη και πίτσας; Λοιπόν, το Χιούστον (και οι γύρω περιοχές του) είναι γεμάτες με τρόπους για να γιορτάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με την οικογένεια. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες δραστηριότητες φιλικές προς το παιδί στην περιοχή του Χιούστον για οικογένειες να χτυπήσουν το νέο έτος - και εξακολουθούν να είναι στο σπίτι και στο κρεβάτι μέχρι τα μεσάνυχτα.

Το πάρτι της Πρωτοχρονιάς του Sharkey στο κέντρο του Ενυδρείου

Το απόγευμα στις 31 Δεκεμβρίου, εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να κατευθυνθείτε στο ενυδρείο του Downtown για μπουφέ, φωτογραφίες με Sharkey, εκθέσεις πουλιών, διαγωνισμούς, δώρα και - φυσικά - μια πτώση μπαλονιών. Απαιτούνται κρατήσεις, οπότε φροντίστε να καλέσετε μπροστά.

Λεπτομέριες
410 Bagby Street
Χιούστον, Τέξας 77002
713-223-FISH

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Παιδικό Μουσείο

Το Παιδικό Μουσείο είναι ένα άλλο μέρος που προσφέρει την αντίστροφη μέτρηση το μεσημέρι, με μια πτώση μπάλας. Μαζί με πολλές δραστηριότητες μικρού παιδιού από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ., μην χάσετε την εσωτερική παρέλαση στις 11:30 π.μ., με επικεφαλής τον High Steppers, ορχήστρα ορχήστρας New Orleans, καθώς και το DJ μετά το πάρτι το απόγευμα.

Λεπτομέριες
1500 Binz Street
Χιούστον, ΤΧ 77004
713-522-1138

Φεστιβάλ Φώτων Moody Garden

Αν θέλετε να το κλωτσήσετε με το Santa, ενώ ακούτε ζωντανή μουσική και κάνετε λίγα ψώνια, γυρίστε στο Moody Gardens.

Αυτό το γεγονός συμβαίνει μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οπότε αισθανθείτε ελεύθερος να βγείτε εκεί έξω εκ των προτέρων.

Λεπτομέριες
Μία λεωφόρος ελπίδας
Galveston, Texas 77554
800-582-4673

Το Μουσείο Καλών Τεχνών Χιούστον

Μια οικογένεια θα μπορούσε εύκολα να περάσουν όλη την ημέρα διερευνώντας τις πολλές δραστηριότητες και εκδηλώσεις που συμβαίνουν στο Μουσείο Καλών Τεχνών του Χιούστον.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι οικογένειες μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους αριστουργήματα, παρακολουθώντας βίντεο φιλικά προς την οικογένεια και συνομιλίες που δίνουν οι καθηγητές του μουσείου. Οι περισσότερες από τις γκαλερί είναι ανοιχτές από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ., με δραστηριότητες προγραμματισμένες καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Λεπτομέριες
1001 Bissonnet
Houston, Texas 77005
713-639-7300

Χιούστον Ζωολογικός φωτισμός

Εάν η οικογένειά σας δεν είχε την ευκαιρία να πάει στο Χιούστον Ζωολογικός φωτισμός νωρίτερα κατά την περίοδο των διακοπών (ή ακόμα και αν το κάνατε), είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φτάσετε όλοι ψηλά και έξω. Στις 6 μ.μ., το πάρκο μετατρέπεται σε ένα λαμπερό τοπίο χειμώνα με χιλιάδες φώτα διακοπών διακοσμώντας σχεδόν κάθε ίντσα του πάρκου. Δεν θα υπάρξει πτώση μπάλας ή μεγάλες ορειχάλκινες ζώνες, αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε τη βραδιά με την οικογένεια.

Λεπτομέριες
6200 Hermann Park Drive
Χιούστον, Τέξας 77030