Εκδηλώσεις της Ημέρας της Μητέρας στην πόλη του Κάνσας

Εκδηλώσεις της Ημέρας της Μητέρας στην πόλη του Κάνσας:

Φυσικά θα πρέπει να πάρετε μαμά για να γευματίσετε την Ημέρα της Μητέρας, αλλά τι πρέπει να κάνετε μετά; Κυριακή Τζαζ; Τσάι της μητέρας; Ίσως ένα απόγευμα στο Nelson. Αυτά τα γεγονότα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε την Ημέρα της Μητέρας με τη μαμά στην πόλη του Κάνσας.

Ημέρα της Μητέρας στο Μουσείο Τέχνης Nelson-Atkins:

Απολαύστε μια ξεχωριστή μέρα δραστηριοτήτων που γιορτάζουν την ημέρα της μητέρας στο Nelson. Εορτασμός της Ημέρας της Μητέρας, «Συναντήστε Me στην πόλη του Κάνσας!» Κυριακή, 13 Μαΐου από το μεσημέρι - 4 μ.μ.

Δίκαιη διασκέδαση γεμίζει το μουσείο! "Γνωρίστε" χαρακτήρες από τις εκθέσεις του παρελθόντος κόσμου και ακούστε τις πραγματικές τους ιστορίες καθώς περπατάτε στην εκθεσιακή έκθεση Inventing the Modern World: Διακοσμητικές Τέχνες στις Παγκόσμιες Εκθέσεις, 1851-1939.

Τα ΔΩΡΕΑΝ συμβάντα περιλαμβάνουν:
- Απολαύστε μια δίκαιη απόλαυση στο Kirkwood Hall και ανακαλύψτε δίκαιη μνήμη του κόσμου
Προβάλλετε μια φωτογραφία με το "Fair Fair Couple του 1904".
Δημιουργήστε το δικό σας μικρογραφικό περίπτερο χαρτιού χρησιμοποιώντας πρότυπα εμπνευσμένα από τα δίκαια περίπτερα του πραγματικού κόσμου!

Εισιτήρια:

Παρουσίαση: Στιγμιότυπα από την Παγκόσμια Έκθεση 1904
1 & 2:30 μ.μ. | Atkins Auditorium

Ειδική Δραστηριότητα Τέχνης: Το Σχέδιο Πικνίκ
Μεσημέρι, επαναλαμβάνεται σε διαστήματα των 30 λεπτών
Πάρκο Γλυπτικής του Κάνσας Σίτυ

Ημέρα της Μητέρας
11 π.μ.-2 μ.μ. | Rozzelle Court Εστιατόριο
Το κόστος είναι $ 32 για τα μέλη, $ 36 για μη μέλη, $ 15 για παιδιά 12 και κάτω

Ημέρα της Μητέρας στους Κήπους Powell:

Μετά από brunching στο Cafe Thyme, μπορείτε να περιηγηθείτε στους κήπους και να απολαύσετε μια υπαίθρια παράσταση από το Brookside Brass από τις 1-3pm.

Κάντε μια βόλτα στους κήπους και αναζητήστε τις καλύτερες ανοιξιάτικες ανθίζει. Να είστε βέβαιος να επισκεφθείτε το Heartland Harvest Garden για να δοκιμάσετε πρώιμες εαρινές καλλιέργειες και να δείτε τη θέα από την κορυφή του σιλό παρατήρησης στον αχυρώνα του Μισσούρι. Και αυτό είναι και το τελευταίο Σαββατοκύριακο για να απολαύσετε τις ορχιδέες και τα πετράδια των δασών στο Ωδείο.

Ο Michael Foust, Εκτελεστικός Σεφ / Ιδιοκτήτης του Farmhouse και Executive Chef για το Cafe Thyme θα ετοιμάσει επίσης και εκπληκτικό brunch. Τα καθίσματα είναι διαθέσιμα στις 12:30 και στις 13:30

Ημέρα της Μητέρας στο ζωολογικό κήπο KC:

Κάθε μαμά απολαμβάνει τον ζωολογικό κήπο KC (και τα παιδιά κάνουν και εγώ), και κάθε μαμά παίρνει ΔΩΡΕΑΝ την Ημέρα της Μητέρας. Μαμά παίρνει επίσης δωρεάν τραμ, τρένο και βόλτες με βάρκα ... και δωρεάν παγωτό την ιδιαίτερη μέρα τους. Ο νέος εκθέτης του ποταμού Otter του ζωολογικού κήπου του Kansas City είναι επίσης ανοιχτός και είναι κάτι που πρέπει να δείτε.

Εκθεσιακός χώρος των Συμφωνικών Σχεδιαστών:

Αν η μαμά σας είναι στη διακόσμηση, πάρτε την για μια ξενάγηση στο Showhouse Συμφωνικών Σχεδιαστών αυτή την Ημέρα της Μητέρας. Φιλοξενείται από τη Συμφωνία Νέων Γυναικών, το Designhouse 'Showhouse μετατρέπεται μαγικά από τοπικούς σχεδιαστές και μπορεί να βρεθεί στην οδό 47 W. 53rd St.

Τα εισιτήρια είναι $ 13 εκ των προτέρων και $ 15 στην πόρτα και είναι ανοιχτά από τις 12-5 μ.μ. την Κυριακή.