Πώς να περάσετε μια τέλεια ημέρα στο νησί Coronado

Οι καλύτερες παραλίες του Σαν Ντιέγκο βρίσκονται στο νησί Coronado

Το νησί Coronado προσελκύει πολλούς τουρίστες και μπορεί να αναρωτιέστε γιατί. Είναι το σπίτι ενός Ναυτικού Αεροσταθμού και του US Navy SEALS κέντρο, αλλά δεν είναι το στρατό που προσελκύει τουρίστες στο Coronado Island. Δεν είναι το σπίτι του Frank Baum του Οζ, το σπίτι του Wallis Simpson ή το μουσείο του νησιού Coronado. Δεν είναι καν το πιο διάσημο του ξενοδοχείο.

Το καλύτερο πράγμα για Coronado είναι οι λευκές, αμμώδεις παραλίες που έχουν κερδίσει πολλές αξιολογήσεις ως μία από τις δέκα πρώτες παραλίες στο U.

Σ. Μου αρέσει επίσης το νησί Coronado για την ήσυχη, χαλαρή απλότητα του και για την όμορφη θέα του στο κέντρο του Σαν Ντιέγκο.

Εδώ είναι ένα πλεονέκτημα αν μισείτε την αναπνοή σε κάποιον άλλο καπνό: Η ολόκληρη πόλη του Coronado - συμπεριλαμβανομένων των δρόμων, σοκάκια, πεζοδρόμια και θέσεις στάθμευσης - είναι απαλλαγμένη από τον καπνό.

Δραστηριότητες στο νησί Coronado

Η επίσκεψή σας στο Coronado μπορεί να χαλαρώσει ή να γεμίσει δράση. Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε ενώ βρίσκεστε εκεί:

Πάρτε μια βόλτα: Downtown Coronado είναι ένα χαριτωμένο, λίγο ζωντανό-σε μικρή πόλη με κάποια καταστήματα διασκέδασης για να περιηγηθείτε και μέρη για φαγητό. Αφού το δείτε, κάντε μια βόλτα σε μερικές από τις κοντινές γειτονιές, γεμάτες με υπέροχα σπίτια και ανθισμένους κήπους που θα σας βγάλουν από την εφαρμογή Zillow για να μάθετε πόσο ακριβό είναι (υπαινιγμός: πολύ!). Όταν τελειώσετε με αυτό, είναι μόνο μερικά τετράγωνα πάνω από την παραλία Coronado, όπου μπορείτε να περπατήσετε κατά μήκος του ωκεανού.

Check out Coronado Beach: Βρίσκεται στη λίστα με τις καλύτερες παραλίες του Σαν Ντιέγκο και το κανάλι ταξιδιού το ονόμασε επίσης την καλύτερη παραλιακή παραμονή Σαββατοκύριακου και μία από τις καλύτερες παραλίες για οικογένειες.

Είναι επίπεδη και φαρδιά, με καθαρή και λεπτή άμμο. Μπορείτε να περπατήσετε κατά μήκος της άκρης του νερού ή να κρατήσετε την άμμο έξω από τα παπούτσια σας και να χρησιμοποιήσετε το πλακόστρωτο μονοπάτι.

Πηγαίνετε ποδηλασία: Δεκαπέντε μίλια ποδηλατοδρόμων κατά μήκος της ακτής Coronado σας δίνουν πολλά μέρη για να πάτε. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα ποδήλατο στο κέντρο της πόλης στην Orange Avenue, στο Hotel Del Coronado ή στο Ferry Landing Marketplace.

Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε τα τετράτροχα, πεντάλ, τα οποία είναι πολύ διασκεδαστικά για οικογένειες ή ομάδες φίλων.

Στάση στο Hotel del Coronado: Το ξενοδοχείο "Del" είναι ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο βικτοριανού στιλ, το οποίο άνοιξε το 1888. Το Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο φιλοξένησε τις πιο διάσημες και περίφημες διασημότητες του 20ού αιώνα, από Marilyn Monroe στον Δούκα και τη Δούκισσα του Windsor. Κάποιοι λένε ότι έχει επίσης ένα φάντασμα κάτοικος. Ακόμη και αν δεν μένετε εκεί, μπορείτε να περιηγηθείτε στα εκθέματα ιστορίας και τις φωτογραφίες κάτω ή να απολαύσετε ένα γεύμα στη βεράντα.

Πάρτε μια περιήγηση: Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γνωρίσετε το νησί Coronado και να πάρετε κάποια διασκέδαση κουτσομπολιά ταυτόχρονα είναι να πάρετε την άριστη περιήγηση στο νησί Coronado Island που αφήνει αρκετές φορές την εβδομάδα από το Glorietta Bay Inn. Αν προτιμάτε να γλιστρήσετε από το χτύπημα, δοκιμάστε μια πολύ δροσερή περιοδεία με το Segway του Coronado.

Πηγαίνετε στο Ferry Landing και το Tidelands Park: Ακριβώς κάτω από το δυτικό άκρο της Γέφυρας του Coronado Bay βρίσκεται το πάρκο Tropolis Coronado και το Ferry Landing Marketplace, με περισσότερα από 30 καταστήματα, εστιατόρια και γκαλερί τέχνης. Οι επισκέπτες και οι ντόπιοι περπατούν ή ποδηλατούν κατά μήκος της ακτογραμμής ή του πικνίκ, απολαμβάνοντας τις απόψεις του Σαν Ντιέγκο.

Αυτό είναι ένα υπέροχο μέρος για να είστε στο ηλιοβασίλεμα, με θέα στη γέφυρα και στο κέντρο της πόλης.

Παρακολουθήστε Surf Dogs: Ο ετήσιος Surf Dog Surface είναι ένα πρωτότυπο του Σαν Ντιέγκο που ξεκίνησε το 2005. Είναι τόσο δημοφιλές που υπάρχουν πολλές κατηγορίες κατά μέγεθος. Η φωτογραφία λέει όλα - πόσο χαριτωμένο είναι αυτό;

Πού να μείνετε στο νησί Coronado

Αντί να σας δώσω μια άλλη κουρασμένη λίστα ξενοδοχείων Coronado, έβαλα μαζί έναν οδηγό που σας λέει τι οι ιστοσελίδες κράτησης δεν θα: Τι πρέπει να ξέρετε, πώς να βρείτε το τέλειο ξενοδοχείο για σας, και πώς να φτάσετε το χαμηλότερο ποσοστό για αυτό στο Πώς να βρεί ένα μέρος για να μείνετε στο νησί Coronado

Να φτάσετε στο νησί Coronado από το Σαν Ντιέγκο

Αν οδηγείτε, πάρτε την έξοδο του γέφυρα του Coronado Bay από το I-5. Η γέφυρα είναι εξαιρετικά ψηλή για να επιτρέψει στα μεγαλύτερα στρατιωτικά πλοία να περάσουν κάτω. Φοβόταν τον μωρό από μερικούς ανθρώπους, αφήνοντάς τους να γκρεμίζουν στα δάπεδα, ενώ ο ατρόμητος και ατρόμητος οδηγός τους τα παίρνει απέναντι, αλλά με ειλικρίνεια το ταξίδι είναι σύντομο.

Ακολουθήστε το δρόμο καθώς καμπυλώνει αριστερά και στη συνέχεια στρίψτε αριστερά στην Orange Avenue.

Με το νερό , πάρτε το Coronado Ferry από την προκυμαία του Σαν Ντιέγκο για Ferry Landing. Αναχωρεί από την προβλήτα Broadway στο 900 N. Harbour Drive ή στο Συνεδριακό Κέντρο του Σαν Ντιέγκο στην 5η Λεωφόρο. Μπορείτε επίσης να καλέσετε ένα ταξί για το ταξίδι στο 619-235-8294.

Η βόλτα από το Ferry Landing στο Hotel Del Coronado είναι περίπου 1,5 μίλια, ή μπορείτε να πετάξετε: ενοικίαση ποδηλάτου ή τετράτροχο surrey από το Bike & Beyond στο Ferry Marketplace. Μπορείτε επίσης να πάρετε το λεωφορείο του San Diego Transit # 901 στο κέντρο του Coronado.

Το Σαν Ντιέγκο Trolley Tours σταματά στο Coronado Ferry Landing, στο κέντρο του Coronado, και σε άλλα αξιοθέατα της πόλης. Είναι ένας καλός τρόπος για να φτάσετε στην πόλη χωρίς οδήγηση και ενοχλήσεις στάθμευσης.