Οδηγός για τα τρόφιμα Albuquerque Food

Το ABQ Food Truck Co-op προσφέρει εβδομαδιαίες επιλογές φρέσκων, τοπικών τροφίμων

Τα καροτσάκια φαγητών υπήρξαν μια εθνική τάση τα τελευταία χρόνια, και τώρα το Albuquerque έχει προστεθεί στον κατάλογο των πόλεων όπου φρέσκα, τοπικά τρόφιμα ειδικών μπορούν να βρεθούν σε τροχούς. Τα τρόφιμα Albuquerque σας φέρνουν περισσότερα από τα συνηθισμένα τρόφιμα για τα καροτσάκια και τα burritos, αυτά τα νέα περίπτερα στο δρόμο έχουν καταστήσει το στόχο τους να εισαγάγουν μια ευρύτερη ποικιλία τροφίμων στους πελάτες της Albuquerque. Μερικές φορές απλά δεν έχετε τη διάθεση για ένα εστιατόριο στο Albuquerque.

ABQ Food Truck Co-op

Υπάρχει μια ράβδος φορτηγών τροφίμων που συναντά κάθε Τετάρτη ακριβώς ανατολικά της αγοράς Ταλίν στη Λουιζιάνα και την Κεντρική - αυτοί ονομάζονται ABQ Food Truck Co-op. Αυτά δεν είναι τα κινητά taco και burrito φορτηγά που βρίσκονται κατά μήκος του νότιου Broadway και των βιομηχανικών πάρκων (εκείνα που συνήθως αποκαλούνται "λεωφορεία roach"). Αντ 'αυτού, αυτά τα καροτσάκια τροφίμων προσφέρουν μια πιο εξελιγμένη εμπειρία με ναύλο ειδικότητας που κυμαίνεται από την κατασκευή δικών σας σάντουιτς σε μπάρμπεκιου σε επιδόρπια.

Η εύρεση των καροτσιών τροφής στη διεθνή περιοχή του Albuquerque έχει νόημα, επειδή καθώς ο κατάλογος των καροτσάκια διατροφής αυξάνεται, οι τύποι κουζινών θα ποικίλουν. Τα καροτσάκια συγκεντρώνονται σε μια θέση, ανοίγουν τα παράθυρα και προσφέρουν μια εκλεκτική ποικιλία από σπεσιαλιτέ για όσους κάνουν το σημείο να σταματήσουν.

Τα καροτσάκια συναντώνται επίσης την Τρίτη στο κέντρο του Civic Plaza. Οι Τρίτες είναι κάθε Τρίτη του Truckin κάθε εβδομάδα, όταν τα φορτηγά φαγητών φτάνουν μέχρι την πλατεία με μια μεγάλη ποικιλία από νόστιμα φαγητά.

Μπορείτε να απολαύσετε ένα γευστικό γεύμα μεσημεριανού γεύματος στα τραπέζια που έχουν τοποθετηθεί στο καλάθι.

Αν σας αρέσει η σελίδα του Facebook για τα τρόφιμα, μπορείτε να μάθετε πού βρίσκονται τα φορτηγά οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας. Η σελίδα απαριθμεί τις τοποθεσίες και τις ειδικές προσφορές για το co-op του ABQ Food Truck. Η σελίδα μοιράζεται την κατάσταση όλων των φορτηγών στο co-op και μερικά φορτηγά που δεν ανήκουν στην ομάδα.

Τι γίνεται αν δεν είναι Τρίτη ή Τετάρτη; Αναζητήστε τα καροτσάκια φαγητού επισκεπτόμενοι τη σελίδα του ABQ Food Trucks στο Facebook και δείτε αν υπάρχουν τρέχουσες δημοσιεύσεις για το πού πρόκειται να γίνουν. Κάντε κλικ στα μεμονωμένα φορτηγά παρακάτω για να δείτε πού σκοπεύουν να είναι η μέρα που σας ενδιαφέρει. Βρείτε ένα μεμονωμένο καλάθι που σας αρέσει και συνδεθείτε για να τα ακολουθήσετε στο Facebook ή στο Twitter. Θα βρείτε συχνά ένα φορτηγό φαγητού στο La Cumbre το βράδυ, ή στο Red Door Brewing, τη Μαρμάρινη ζυθοποιία και άλλες παμπ μπαρ. Το Traktor Brewing διαθέτει πάντα ένα τροφικό φορτηγό σταθμευμένο έξω από τις τοποθεσίες του Nob Hill και Wells Park.

Άλλα μέρη για να βρείτε καροτσάκια φαγητού

Μετά την επιτυχία των καροτσάκια τροφίμων σε πόλεις όπως το Σαν Φρανσίσκο και το Πόρτλαντ, τα καροτσάκια Albuquerque σίγουρα θα εγκατασταθούν επίσης. Το Albuquerque Food Carts είναι ένα έργο του STEPS, ενός οργανισμού που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις στη διεθνή περιοχή.

Φορτηγά τροφίμων μπορούν επίσης να βρεθούν σε ειδικές εκδηλώσεις, όπως το Mini Maker Faire, το Westside Summerfests και τα άλλα summerfests της πόλης. Θα τα βρείτε και σε ειδικές εκδηλώσεις μιας ώρας, όπως η τακτοποίηση των γενεθλίων στο Humble Coffee, ή μερικές φορές στις σχολικές λειτουργίες.

Μάθετε περισσότερα για τα τρόφιμα της πόλης, τα είδη κουζίνας που προσφέρονται και πού μπορείτε να τα βρείτε στο Albuquerque Food Trucks.