Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στη Χαβάη

Συμβουλές για την εξοικονόμηση χρημάτων στην ενοικίαση αυτοκινήτου στη Χαβάη

Σχεδόν όλοι όσοι έρχονται στη Χαβάη μισθώνουν αυτοκίνητο. Είναι ο ευκολότερος τρόπος να ξεφύγετε από τα νησιά, ειδικά αν μένετε οπουδήποτε εκτός από την Waikiki . Όλες οι μεγάλες εταιρείες - Alamo, Avis, Προϋπολογισμός, Δολάριο, Επιχείρηση, Hertz, Εθνική και Thrifty - ενοικιάζουν αυτοκίνητα σε όλα τα μεγάλα νησιά της Χαβάης.

Ίσως δεν χρειάζεστε την επιπλέον ασφάλεια

Το κόστος της ενοικίασης αυτοκινήτου στη Χαβάη είναι αρκετά λογικό σε σύγκριση με τις περισσότερες περιοχές διακοπών στις υπόλοιπες Ηνωμένες Πολιτείες.

Και αν έχετε ένα αυτοκίνητο οι πιθανότητες είναι αρκετά καλές που η δική σας ασφάλεια αυτοκινήτου θα καλύψει το αυτοκίνητό σας στη Χαβάη. Ελέγξτε με την ασφαλιστική εταιρεία σας. Για παράδειγμα, γιατί πληρώνετε 15 δολάρια ημερησίως για 14 ημέρες για μια απαλλαγή από δικαίωμα έκπτωσης όταν η δική σας πολιτική έχει μόνο $ 500 εκπεστέα;

Βεβαιωθείτε ότι έχετε φέρει την αστυνομική ταυτότητά σας εάν απορρίψετε την προαιρετική ασφάλιση της εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτου.

Πολλές εταιρείες πιστωτικών καρτών παρέχουν επίσης ασφάλιση για ενοίκια αυτοκινήτων ενώ είναι σε διακοπές. Πάρτε μερικά λεπτά και ελέγξτε με την εταιρεία πιστωτικών καρτών σας για να μάθετε την πολιτική τους.

Συμμετοχή σε πρόγραμμα συχνών ενοικιαστών και εξοικονόμηση χρόνου

Αν δεν ανήκουν σε ένα από τα κύρια προγράμματα ενοικίασης αυτοκινήτων της εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων, ίσως θελήσετε να συμμετάσχετε ένα βήμα πριν από το ταξίδι σας στη Χαβάη.

Για παράδειγμα, το πρόγραμμα Fastbreak του Budget με την πρόβλεψη RapidRez επιτρέπει στους ενοικιαστές να διατηρούν τις προτιμήσεις τους σε αρχείο που σας επιτρέπει να κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου σε απευθείας σύνδεση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Στη συνέχεια, όταν φτάσετε στη Χαβάη, δεν χρειάζεται να περιμένετε στη σειρά για ένα αυτοκίνητο όπως οι δεκάδες άλλοι που έρχονται στην ίδια πτήση. Πηγαίνετε σε έναν ειδικό πράκτορα και είστε συνήθως μέσα και έξω από την τοποθεσία ενοικίασης αυτοκινήτων μέσα σε 10 λεπτά.

Να είστε βέβαιος να πάρετε ένα αντίγραφο των δωρεάν τοπικών χαρτών που κάθε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων θέτει στη διάθεση των επισκεπτών.

Οι χάρτες είναι εξαιρετικοί και θα σας βοηθήσουν να βρείτε το δρόμο σας γύρω από τα νησιά.

Διαμονή στην Waikiki; Δεν μπορεί να χρειαστείτε αυτοκίνητο

Εάν μένετε στην Waikiki και σχεδιάζετε να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας στην Waikiki ή στο κέντρο της Χονολουλού, ίσως να μην χρειαστείτε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για όλη τη διαμονή σας. Τα περισσότερα μέρη της Waikiki βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Το σύστημα δημόσιας συγκοινωνίας TheBus, O'ahu είναι μεγάλο και φθηνό. Δεν υπάρχει πρόβλημα να πιάσετε ένα λεωφορείο στο κέντρο της πόλης ή σε σχεδόν οποιαδήποτε άλλη περιοχή του νησιού.

Αν θέλετε να επισκεφθείτε τη Βόρεια ακτή ή κάπου αλλού στο νησί, υπάρχουν πολυάριθμα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην περιοχή της Waikiki, όπου μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο για μια μέρα ή δύο.

Ένας Λόγος Προσοχής

Μην αφήνετε τα τιμαλφή στο αυτοκίνητό σας, συμπεριλαμβανομένου του κορμού.

Ενώ το βίαιο έγκλημα είναι χαμηλό στη Χαβάη, το ποσοστό κλοπής είναι υψηλό. Τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα είναι εύκολοι στόχοι για τους κλέφτες, ειδικά σε παραλιακά πάρκα και ακόμη και περιοχές υψηλής κυκλοφορίας όπως το πάρκινγκ στο USS Arizona Memorial .

Μια συμβουλή ευγένειας

Χρησιμοποιήστε το κέρατο μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Το κυνήγι σας για οποιοδήποτε άλλο λόγο θεωρείται το ύψος της αγένειας στη Χαβάη. Είναι ένας σίγουρος τρόπος να δείξετε στους λαούς ότι δεν είστε από τα νησιά.

Οι πεζοί έχουν το δικαίωμα διέλευσης, επομένως να είστε υπομονετικοί και να είστε ευγενικοί.