Πού να δωρίσετε χρησιμοποιημένα γυαλιά και ακουστικά βαρηκοΐας

Ανακυκλώστε τα παλιά γυαλιά και τα ακουστικά βαρηκοΐας

Τι κάνετε με τα παλιά γυαλιά συνταγών σας; Θα σας συνιστούσα να διατηρείτε τα πιο πρόσφατα γυαλιά σας σε περίπτωση που χάσετε τα νεώτερα σας. Υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε ή οπουδήποτε μπορείτε να πάτε για να ανακυκλώσετε τα παλιά γυαλιά; Μπορεί κάποιος άλλος να τα χρησιμοποιήσει; Η απάντηση είναι ναι και ναι. Οι ίδιες απαντήσεις ισχύουν για παλιά, χρησιμοποιημένα ακουστικά.

Το Lions Clubs International έχει μια ολόκληρη ενότητα αφιερωμένη σε αυτό το έργο. Είναι το ίδρυμα Lions Sight & Hearing Foundation.

Επεξεργασίας περίπου 250.000 ζευγών χρησιμοποιημένων γυαλιών κάθε χρόνο για ανθρωπιστική διανομή στους άπορους, τόσο εδώ στο σπίτι στην Αριζόνα όσο και σε άλλες χώρες. Η οργάνωση διανέμει επίσης μεταξύ 300 και 400 ακουστικά βοηθήματα κάθε χρόνο, μερικά από τα οποία είναι ανακατασκευασμένα και μερικά χρησιμοποιούνται για ανταλλακτικά.

Για να κάνετε μια δωρεά, στείλτε ή φέρετε χρησιμοποιημένα γυαλιά και ακουστικά βοηθήματα:

Εάν δίνετε μεγάλο όγκο αντικειμένων, καλέστε πρώτα το Ίδρυμα Lions Sight & Hearing Foundation. Εάν χρειάζεστε μια απόδειξη για τη δωρεά σας, πρέπει να αποστέλλετε το στοιχείο στο Ίδρυμα Lions Sight & Hearing Foundation ή να το φέρετε στο γραφείο του. Οι δωρεές ακουστικής βοήθειας γίνονται με την αποστολή των χρησιμοποιημένων ακουστικών βοηθημάτων απευθείας στο Ίδρυμα Lions Sight & Hearing Foundation ή την παράδοσή τους στο γραφείο.

Τα γυαλιά και τα ακουστικά είναι πολύ ακριβά και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν, αλλά δεν έχουν την πολυτέλεια να τα αγοράσουν νέα. Δωρίζοντας τα στοιχεία που δεν χρησιμοποιείτε πλέον, βοηθάτε τους άλλους και συμβάλλετε σε μια σημαντική προσπάθεια ανακύκλωσης.

Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με τη δωρεά χρησιμοποιημένων γυαλιών ή ακουστικών βοηθημάτων, επισκεφθείτε τον οργανισμό Lions Arizona Multiple District 21 online ή καλέστε τους στο 602-954-1723.