Επισκεφθείτε το Pearl Harbor και το Μνημείο της USS Arizona

Το πιο επίσημο τουριστικό αξιοθέατο της Χαβάης

Περισσότεροι από 75 χρόνια μετά την επίθεση της Ιαπωνίας που έριξε τις Ηνωμένες Πολιτείες στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, το Pearl Harbor και το USS Arizona Memorial παραμένουν ανάμεσα στα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα στη Χαβάη, με περισσότερους από 1,8 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως. Η προσθήκη του Μνημείου του Battleship Missouri το 1999, το άνοιγμα του Μουσείου Αεροπορίας του Ειρηνικού το 2006 και η εγκαινίαση του νέου Κέντρου Επισκεπτών του Περλ Χάρμπορ το 2010 ενισχύουν περαιτέρω την εμπειρία σε αυτό το ιστορικό χώρο.

Η σημασία του μνημείου

Το μεγαλύτερο φυσικό λιμάνι της Χαβάης, το Περλ Χάρμπορ είναι ταυτόχρονα μια ενεργός στρατιωτική βάση και ένα Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο που θυμίζει το θάρρος και τις θυσίες εκείνων που πολέμησαν στον Ειρηνικό κατά τη διάρκεια του πολέμου. Μια επίσκεψη στο μνημείο USS Arizona Memorial κάνει μια επίσημη και απογοητευτική εμπειρία, ακόμη και για εκείνους που δεν έχουν γεννηθεί ακόμα στις 7 Δεκεμβρίου 1941, όταν έλαβε χώρα η επίθεση. Κυριολεκτικά στέκεστε πάνω σε μια τάξη όπου 1.177 άνδρες έχασαν τη ζωή τους. μπορείτε να δείτε τα συντρίμμια του βυθισμένου πλοίου κάτω από σας.

Εξερευνήστε τις γκαλερί εκθέσεων "Road to War" και "Attack", όπου εκθέματα προσωπικών αναμνηστικών, ιστορικών φωτογραφιών, αντικειμένων της μάχης και διαφόρων διαδραστικών εκθεμάτων αποκαλύπτουν την ιστορία αυτής της μοιραίας ημέρας. Το κέντρο επισκεπτών περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο βιβλιοπωλείο, πολυάριθμα ερμηνευτικά εκθέματα και ένα υπέροχο παραλιακό δρόμο. Φροντίστε να σταματήσετε στο Remembrance Circle, το οποίο αποτίει φόρο τιμής στους άνδρες, τις γυναίκες και τα παιδιά, στρατιωτικά και πολιτικά, που σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα της επίθεσης στο Pearl Harbor.

Επισκεφθείτε το Μνημείο

Το κέντρο επισκεπτών Pearl Harbour ανοίγει καθημερινά από τις 7 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Οι εκδρομές στο Μνημείο USS της Αριζόνα αναχωρούν κάθε 15 λεπτά ξεκινώντας στις 7:30 π.μ., με το τελικό ταξίδι της ημέρας να αναχωρεί στις 3 μ.μ. Η εμπειρία περιλαμβάνει 23 λεπτά ντοκιμαντέρ για την επίθεση. με το ταξίδι με πλοίο, οι εκδρομές χρειάζονται περίπου 75 λεπτά για να ολοκληρωθούν.

Θα πρέπει να προγραμματίσετε περίπου τρεις ώρες για να ολοκληρώσετε την περιοδεία και ακόμα να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο να εξερευνήσετε πλήρως το κέντρο επισκεπτών.

Το Κέντρο Επισκεπτών του Περλ Χάρμπορ λειτουργεί ως σύμπραξη μεταξύ της Υπηρεσίας Εθνικού Πάρκου και των μη κερδοσκοπικών ιστορικών πάρκων του Ειρηνικού Ωκεανού (παλαιότερα ονομάζεται Σύνδεσμος Μουσείων Μνημείων Αριζόνα). Αν και η είσοδος τόσο στο κέντρο όσο και στο μνημείο είναι δωρεάν, πρέπει να εξασφαλίσετε εισιτήριο. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μπροστά από το διαδίκτυο ή να φτάσετε νωρίς για να διεκδικήσετε ένα από τα 1.300 δωρεάν εισιτήρια που διανέμονται καθημερινά με βάση την πρώτη προτεραιότητα. Όλοι στο κόμμα σας πρέπει να είναι παρόντες για να λάβουν τα εισιτήρια ίδιας ημέρας, δεν μπορείτε να παραλάβετε εισιτήρια για κάποιο άλλο άτομο. Επιπλέον, κάθε μέρα στις 7 π.μ., απομένουν τα υπόλοιπα αποθέματα ηλεκτρονικών εισιτηρίων για την επόμενη μέρα. Πληρώνετε μια προμήθεια $ 1.50 ανά εισιτήριο για την παραγγελία προκαταβολικών εισιτηρίων.

Μια αυτο-καθοδηγούμενη περιοδεία ήχου για το USS Arizona Memorial και το Pearl Harbor Visitor Center, που αφηγείται ο ηθοποιός και συγγραφέας Jamie Lee Curtis, κοστίζει 7,50 δολάρια. Διατίθεται από το Historic Parks του Ειρηνικού, η περιοδεία διαρκεί περίπου δύο ώρες και καλύπτει 29 σημεία ενδιαφέροντος. έρχεται σε εννέα γλώσσες.

Πρακτικές συμβουλές για τους τουρίστες

Πάρκο επισκεπτών δωρεάν στο κέντρο επισκεπτών Pearl Harbor.

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για εισδοχή σε άλλα αξιοθέατα του Pearl Harbor, όπως το USS Bowfin Submarine, το USS Missouri Battleship και το Pacific Aviation Museum Pearl Harbour, στο περίπτερο εισιτηρίων του Pearl Harbor που βρίσκεται στην αυλή του κέντρου επισκεπτών.

Για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπονται πορτοφόλια, τσάντες, παπούτσια, σακίδια, τσάντες για κάμερες, τσάντες για πάνες ή αποσκευές οποιουδήποτε είδους στο κέντρο επισκεπτών ή στην περιήγηση μνημείων. Ωστόσο, μπορείτε να πάρετε μια προσωπική κάμερα μαζί σας. Το κέντρο επισκεπτών προσφέρει αποθήκευση για $ 5 ανά τσάντα.

Το Κέντρο Επισκεπτών του Περλ Χάρμπορ και το Μνημείο της USS Arizona είναι κλειστά την ημέρα των Ευχαριστιών, των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.