Επιλέγοντας μια γειτονιά του Όκλαντ

Από βιομηχανική έως απομονωμένη, το Όκλαντ έχει όλα.

Η μετακίνηση σε μια πόλη που δεν γνωρίζετε στενά είναι πάντα δύσκολη. Με το Oakland, ένα μεγάλο μέρος του προβλήματος έγκειται στην επιλογή μιας γειτονιάς ή μιας περιοχής. Αυτό μπορεί να ισχύει ιδιαίτερα εάν δεν έχετε επισκεφτεί ποτέ την περιοχή και όλα όσα έχετε, είναι τα αρνητικά στερεότυπα και οι εικόνες των μέσων ενημέρωσης της πόλης.

Το Oakland είναι ασυνήθιστο, καθώς οι διάφορες γειτονιές του είναι ξεχωριστά, συχνά δραματικά, διαφορετικές μεταξύ τους.

Rockridge και East Oakland , για παράδειγμα, αισθάνονται σαν να είναι εντελώς διαφορετικές πόλεις. Οι καλοφτιαγμένες γειτονιές στους λόφους του Oakland δεν θα μπορούσαν να διαφέρουν περισσότερο από τις βιομηχανικές γειτονιές του West Oakland.

Αυτές οι αντιθέσεις σημαίνουν ότι η επιλογή της σωστής γειτονιάς είναι ένας σημαντικός παράγοντας όταν σχεδιάζετε μια κίνηση εδώ. Φυσικά, η καλύτερη μέθοδος θα ήταν να περάσετε εδώ αρκετό χρόνο πριν τη μετακίνησή σας. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, μπορείτε ακόμα να βρείτε ένα κατάλληλο σπίτι στην ιδανική γειτονιά σας. Δείτε πώς.

Κάντε μια λίστα με τις γειτονιές σας με τις καλύτερες επιλογές βάσει των παραγόντων που είναι πιο σημαντικοί για εσάς.

Στη συνέχεια, κάντε μια λίστα με τις γειτονιές σας .

Καθώς δουλεύετε στις λίστες σας, θυμηθείτε ότι τμήματα του Όκλαντ έχουν συχνά πολλά ονόματα . Για παράδειγμα, το East Oakland είναι ένας όρος για ένα μέρος του Όκλαντ. Το Seminary, το Melrose Heights και το Fairfax (μεταξύ πολλών άλλων) είναι γειτονιές στο East Oakland. Ομοίως, η περιοχή Oakland Hills περιλαμβάνει Montclair, Forestland , Crestmont , και πολλές άλλες γειτονιές.

Τα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν στην αναζήτησή σας περιλαμβάνουν:

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, αμφιβολίες ή άλλες σκέψεις, μη διστάσετε να ζητήσετε από κάποιον που γνωρίζετε ποιος ζει στην περιοχή.

Αν δεν γνωρίζετε κανέναν που ζει μέσα ή γύρω από το Όκλαντ ή εάν θέλετε απλώς άλλες προοπτικές, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να δημοσιεύσετε τυχόν ερωτήσεις που έχετε στο φόρουμ.