Οδηγός για Mount Pleasant & South Main (SoMa) στο Βανκούβερ, BC

Το χάσμα μεταξύ του δυτικού Βανκούβερ και του Ανατολικού Βανκούβερ - που σχεδιάστηκε ως εκείνες οι γειτονιές δυτικά ή ανατολικά της Main Street - ήταν κάποτε πολύ έντονη. Το δυτικό Βανκούβερ ήταν η πιο ακριβή περιοχή, ο κόσμος αντιλήφθηκε ως hip-and-trendy σε ένα yuppie, Lululemon τρόπο, ενώ Ανατολή Βαν λέγεται ότι είναι κατ 'οίκον στους τύπους arty, και, μια φορά κι άλλο, το λιγότερο καλά μακριά.

Καθώς το κόστος στέγασης σε ολόκληρο το Βανκούβερ αυξήθηκε - χρειάζονται πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια για να αγοράσουν μια μονοκατοικία ακόμα και ανατολικά του Μήνα - αυτά τα στερεότυπα αλλάζουν, και πουθενά δεν είναι πιο προφανής από ό, τι στο Mount Pleasant.

Το σημερινό Mount Pleasant - ειδικά η περιοχή SoMa (δείτε παρακάτω) - είναι μια από τις πιο καυτές γειτονιές του Βανκούβερ. Παρόλο που είναι ακόμα φθηνότερο από το Kitsilano ή το Yaletown , το Mount Pleasant παρέχει γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο του Βανκούβερ, πρόσβαση τόσο στην Καναδική γραμμή (στην οδό Cambie) όσο και στο SkyTrain, καθώς και στον αυξανόμενο αριθμό μοναδικών μπαρ και εστιατορίων.

Mount Pleasant Boundaries

Το Mount Pleasant βρίσκεται νοτιοανατολικά του κέντρου του Βανκούβερ. Βρίσκεται μεταξύ της οδού Cambie δυτικά και της Clark Drive προς τα ανατολικά, της 2ης λεωφόρου προς τα βόρεια και της 16ης λεωφόρου και του Kingsway προς νότο.

H ere είναι ένας χάρτης του Mount Pleasant.

SoMa / South Main

Ακριβώς όπως μια περιοχή εντός της γειτονιάς Fairview έχει αναδημιουργηθεί ως South Granville , τμήματα του Mount Pleasant αναφέρονται συχνά ως SoMa ή South Main. Το SoMa αναφέρεται απευθείας στην περιοχή γύρω από την Main Street. αρχίζει περίπου στην 6η Λεωφόρο και εκτείνεται νότια στο Riley Park, μέχρι την 33η Λεωφόρο.

Όταν ψάχνετε για κατοικίες και διαμερίσματα στο Mount Pleasant, συμπεριλάβετε το SoMa στους όρους αναζήτησης, ειδικά εάν θέλετε να ζήσετε κοντά στην κεντρική οδό.

Mount Pleasant εστιατόρια και νυχτερινή ζωή

Εάν ζείτε στο Mount Pleasant, το μεγαλύτερο μέρος της τραπεζαρίας και της νυχτερινής σας ζωής θα δαπανηθεί στην Main Street, το εμπορικό κέντρο της γειτονιάς.

Από την οδό E 6th Avenue στην E 33rd Avenue, η Main Street είναι γεμάτη από μοναδικά καφέ, εστιατόρια, μπαρ και παμπ.

Τα αγαπημένα σημεία περιλαμβάνουν το χορτοφαγικό Ίδρυμα , το Cascade Room στο κέντρο της πόλης, το live Main μουσική και το The Five Point Pub.

Mount Pleasant Breweries

Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές στο Mount Pleasant / South Main είναι η αναδυόμενη σκηνή ζυθοποιίας. οι βιοτεχνίες ζυθοποιίας αναδύονται σε όλο το Βανκούβερ, αλλά υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση τους στο South Main. Αυτά είναι τοπικά βιοτεχνικά και μικρο-ζυθοποιεία με αίθουσες γευσιγνωσίας. είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δοκιμάσετε τοπικές μπύρες και να κοινωνικοποιήσετε, και μερικοί είναι πολύ φιλικοί προς την οικογένεια.

Εδώ είναι ένας οδηγός για τα ζυθοποιεία και τις αίθουσες γευσιγνωσίας του Βανκούβερ .

Mount Pleasant Parks

Υπάρχουν 9 πάρκα διάσπαρτα σε όλο το Mount Pleasant, καθιστώντας εύκολο να βρείτε ένα σημείο για να περπατήσετε το σκυλί, ένα μέρος για να παίξετε τένις ή ποδόσφαιρο, ή μια παιδική χαρά για τα παιδιά. Το China Creek North Park έχει ένα δημοφιλές μονοπάτι για τζόκινγκ και όμορφη θέα στα βουνά της βόρειας ακτής.

Ένα πάρκο Mount Pleasant βρήκε τη φήμη του Instagram μέσα από μια άψογη εγκατάσταση τέχνης: μια μερίδα του G uelph Park μετονομάστηκε σε "Dude Chilling Park" από τον τοπικό καλλιτέχνη Viktor Briestensky, συνοδευόμενο από ένα τέλεια μιμούμενο σήμα του Vancouver Park Board (το οποίο οι άνθρωποι αγαπούν να θέτουν σε μπροστά από).

Mount Pleasant Ορόσημα

Στα δυτικά του Mount Pleasant, στη 12η Λεωφόρο και την οδό Cambie, βρίσκεται το Δημαρχείο του Βανκούβερ, το σπίτι του δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου.