Αφήστε το στο Κολοράντο για να προσφέρει μασάζ με μικροβρώματα

Εδώ είναι μια θεραπεία spa που τροφοδοτεί μια διαφορετική δημογραφική

Η πολυτέλεια έχει μια μοναδική εμφάνιση, εμπνευσμένη από τη φυσική ομορφιά του Κολοράντο και την αγάπη για όλα τα πράγματα hoppy, σε ένα από τα καλύτερα ιαματικά λουτρά του Ντένβερ.

Το Ritz-Carlton Denver, που βρίσκεται στην Curtis Street στο Ντένβερ, προσφέρει μια διασκεδαστική περιποίηση στο σπα: μια εμπειρία πλήρους σώματος που ενσωματώνει τοπική μπύρα. Προσθέστε αυτό στη λίστα σας μόνο στο Ντένβερ.

Το Κολοράντο έχει περισσότερες από 230 βιοτεχνίες ζυθοποιίας - μία από τις υψηλότερες στο έθνος, σύμφωνα με την Ένωση Ζυθοποιών.

Έτσι για μια πραγματικά μοναδική εμπειρία σπα στο Κολοράντο, δοκιμάστε το Microbrew Ex'beer'ience και το μασάζ με μικροσπέρματα.

Η περιποίηση ξεκινάει στο σαλόνι αναμονής με παγωμένο Nomad, ένα bohemian pilsner από το Great Divide Brewing Co. του Ντένβερ, που βρίσκεται λιγότερο από μισό μίλι από το κεντρικό Ritz-Carlton.

Μόλις το γυαλί είναι άδειο, η θεραπεία των 75 λεπτών αρχίζει με απολέπιση ολόκληρου του σώματος που περιλαμβάνει ένα θάμνο λυκίσκου. Ένα ζεστό ντους Vichy, το οποίο προορίζεται να προσομοιώνει τους ήχους και την αίσθηση ενός γαλήνιου καταρράκτη, πλένει από το τρίψιμο πριν από μια μαλακτική μάσκα μπύρας που κατασκευάζεται από το Yeti imperial Stout του Great Divide είναι ζωγραφισμένο στο σώμα με μια μικρή βούρτσα.

Η εγχώρια υπηρεσία ανασυγκροτείται με ένα μασάζ μαλλιών και τριχωτού της κεφαλής, ενσωματώνοντας επίσης την τοπική μπύρα, πριν από την πλήρη εξυπηρέτηση της μπύρας Yeti στο σαλόνι, όπου οι ενυδατικές κρέμες εμποτίζουν το δέρμα και τα μαλλιά. Εάν η θεραπεία δεν παρέχει αρκετή χαλάρωση, το 9,5 τοις εκατό stout είναι βέβαιο ότι θα πάρει το άκρο μακριά.

Οι απογευματινές και βραδινές θεραπείες συνιστώνται, αφού η θεραπεία 200 $ συν θα σας αφήσει να μυρίσετε λίγο σαν σπιτικό βραστό.

Πέρα από τον παράγοντα καινοτομίας και την τοπική υπερηφάνεια, υπάρχουν οφέλη για την υγεία στην ενσωμάτωση της μπύρας με τη θεραπεία του σώματός σας. Σύμφωνα με το spa Ritz-Carlton, τα εκχυλίσματα μπύρας, όπως οι δραστικές ζύμες, μπορεί να είναι τέλεια για το δέρμα.

Οι βιταμίνες Β και οι σακχαρίτες είναι ενυδατικές, για τις οποίες θα είστε ευγνώμονες για τον ξηρό αέρα του Κολοράντο (και δεν είναι ειρωνικό ότι η μπύρα ενυδατώνει το δέρμα από το εξωτερικό αλλά αφυδατώνει το σώμα σας όταν το βάλετε μέσα;).

Περισσότερα ασυνήθιστη θεραπεία που βασίζεται στο Κολοράντο

Εάν δεν είστε αρκετά Κολοράντο αρκετό για τα μαλλιά με απαλή μούχλα και αρωματισμένο λουκάνικο, δοκιμάστε μία από αυτές τις άλλες υπηρεσίες περιποίησης, μερικές επίσης με τοπικά συστατικά:

Herbal Peaks Poultice : Η θεραπεία 80 λεπτών εμπνέεται από τις κορυφές του Κολοράντο. Θα λάβετε ταϊλανδέζικο και αρωματοθεραπευτικό μασάζ για να τεντώσετε τους μυς, να εξομαλύνετε την ένταση και να βελτιώσετε την κυκλοφορία, ενώ απολαμβάνετε την άνεση μιας θερμαινόμενης ατμόσφαιρας βοτανικής συμπίεσης.

Τα περιεχόμενα συμπίεσης επιλέγονται για να μειώνουν επίσης την καταπόνηση και να αποτοξινώνουν το σώμα σας. Τα ζεστά ποτήρια ανακουφίζουν τον πόνο και την φλεγμονή και η αρωματοθεραπεία χαλαρώνει το μυαλό, επιτρέποντας την αυξημένη κυκλοφορία και ισορροπία.

Μασάζ με πέτρα του Κολοράντο: Αυτό το μασάζ 50 ή 80 λεπτών περιλαμβάνει ζεστές πέτρες ποταμών τοποθετημένες στο σώμα σας με στρατηγικούς τρόπους, ενώ λαμβάνετε ένα πλήρες μασάζ σώματος. Επιλέξτε βαθιά ή μέτρια πίεση, ανάλογα με το τι χρειάζεστε.

Περισσότερα για το Ritz-Carlton Denver

Ακόμα κι αν δεν πίνετε μπύρα (ή θέλετε να το τρίβετε σε όλο το σώμα σας), το Ritz-Carlton είναι ένα από τα πιο πολυτελή μέρη του Ντένβερ για να μείνετε, με τις ντους τροπικών δασών και τις μπανιέρες στα δωμάτια και το Frette με 400 κλωστές κλινοσκεπάσματα στα κρεβάτια.

Όπως οι θεραπείες σπα, το ίδιο το ξενοδοχείο επηρεάζεται έντονα από την πολιτεία του Κολοράντο.

Τα δωμάτια έχουν εκπληκτική θέα στα βουνά της περιοχής. Τα μαύρα, καφέ και μπλε δωμάτια τραβούν από τα χρώματα που θα δείτε στη φύση. Ακόμη και το εστιατόριο στο χώρο του ξενοδοχείου αποκαλείται μπάρμπεκιου Elways - ναι, το όνομά του από τον θρυλικό στρατηγό του Ντένβερ Μπρόνκος.

Συμβουλή: Ζητήστε μια αίθουσα στο επίπεδο της λέσχης και πληρώστε την αναβάθμιση για να αποκτήσετε πρόσβαση στην λέσχη. Το Ritz-Carlton Club προσφέρει πέντε διαφορετικές παρουσιάσεις τροφίμων καθημερινά, καθώς και κοκτέιλ, κρασί, καφέ, χυμούς και άλλα ποτά. Μπορείτε να φτάσετε μέχρι το επίπεδο της λέσχης κάθε φορά που θέλετε και να αρπάξετε μικρά τσιμπήματα για να φάτε ή ένα κοκτέιλ και να το απολαύσετε σε ένα ήσυχο σαλόνι με μερικές από τις καλύτερες απόψεις στο Ντένβερ. Μπορείτε να συνομιλήσετε με τους συναδέλφους ή τους φίλους σας σε ένα ημι-ιδιωτικό δωμάτιο ή να τεντώσετε την Αμερικανίδα σας στον άνετο καναπέ και να παρακολουθήσετε τηλεόραση.

Διαβάστε ένα βιβλίο στη γωνία ενώ απολαμβάνετε cookies από το μπαρ cookie.

Το φαγητό συνεχώς περιστρέφεται εδώ και τόσο ωραία όπως θα περιμένατε από ένα Ritz-Carlton. Οι προσφορές μπορούν να περιλαμβάνουν αλλαντικά, τάρτα τόνου, τακάκια μπριζόλας, φρέσκα αρτοσκευάσματα, τρούφες, πατάτες τυριού, πορτοκαλί κοτόπουλο, χρυσές σοκολάτες, ψημένα αυγά - ο κατάλογος συνεχίζεται.

Έχετε μια συγκεκριμένη διατροφική ανάγκη; Το προσωπικό στο επίπεδο της λέσχης είναι γρήγορο να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας. Δεν θέλετε τυρί στην καθημερινή ομελέτα; Απλά ρωτήστε και ο σεφ θα ετοιμάσει τα αυγά σας όπως τους θέλετε τη στιγμή που σκοπεύετε να φάτε. Αυτός είναι ο τρόπος να ζήσετε το Ritz. Επιπλέον, μπορεί πραγματικά να σας εξοικονομήσει χρήματα και χρόνο. αντί να πηγαίνετε για ποτά και γεύματα, αυτή είναι η βάση σας και έχει όλα όσα χρειάζεστε.

Ανακαινίσεις σπα και γυμναστηρίου

Το Ritz-Carlton Denver ανακαινίστηκε το γυμναστήριο και το σπα το 2016, τα οποία αναδεικνύουν την προσοχή των πολυτελών ξενοδοχείων στη λεπτομέρεια.

Στην επίδειξη πίσω από έναν γυάλινο τοίχο στην είσοδο του σπα είναι το εντυπωσιακό γυμναστήριο 2,229 τετραγωνικών ποδιών, το οποίο διαθέτει κορυφαίες μηχανές καρδιο, εξοπλισμό κατάρτισης με βάρη και δωρεάν ακουστικά για τους επισκέπτες.

Το άσπρο μάρμαρο Stark κυριαρχεί στο ανακαινισμένο σαλόνι που διαθέτει υπερσύγχρονα φωτιστικά, μεγάλα παράθυρα και κομψά έπιπλα, συμπεριλαμβανομένων δύο υπερμεγέθιστων καρέκλες πεντικιούρ που μπορούν να περιγραφούν μόνο ως θρόνους.

Το σπα υπέστη τις λιγότερες αλλαγές, με ενημερωμένους χώρους σαλόνι και αποδυτήρια που διατηρούν σκοτεινούς, ζεστούς τόνους που οδηγούν σε ένα ήρεμο, χαλαρωτικό χώρο όπου οι περιποιήσεις με βάση το Κολοράντο θα σας αφήσουν να νιώσετε σαν ντόπιος.