Πώς να παίξετε I Spy

Ένα κλασικό παιχνίδι εικασίας για παιδιά ηλικίας 2 ετών και άνω

Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας και τα παιδιά της νέας σχολικής ηλικίας αγαπούν να παίζουν I Spy. Αυτό το δημοφιλές και πολύ απλό παιχνίδι εικασίας είναι δωρεάν και μπορεί να παίξει οπουδήποτε, γι 'αυτό είναι ιδανικό για εκδρομές με αυτοκίνητα , layover αεροδρομίων , βόλτες τρένων , περιπάτους στην πόλη, πεζοπορίες στη φύση και αμέτρητες άλλες καταστάσεις.

Πώς να παίξετε I Spy

Μπορείτε να παίξετε I Spy με δύο ή περισσότερους ανθρώπους.

Αρχικά, ένα άτομο κατασκοπεύει κάτι και το κρατά μυστικό. Το στοιχείο πρέπει να είναι κάτι που όλοι οι άλλοι παίκτες μπορούν να δουν, και κατά προτίμηση κάτι που θα παραμείνει στο προσκήνιο για το χρόνο που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί ένας γύρος.

Για παράδειγμα, μια μοτοσικλέτα που σφυρίζει και εξαφανίζεται γύρω από μια στροφή δεν είναι ένα ιδανικό στοιχείο για να "κατασκοπεύει".

Ο παίκτης "It" απαγγέλλει τη γραμμή "I κατασκοπεύω με το μικρό μου μάτι, κάτι που ..." και τελειώνει με μια περιγραφική ένδειξη, όπως "... είναι κόκκινο" ή "... ξεκινά με το γράμμα B."

Οι άλλοι παίκτες στη συνέχεια παίρνουν στροφές θέτοντας μία ερώτηση το καθένα. "Είναι μέσα στο αυτοκίνητο;" "Είναι στρογγυλό;" "Έχουν τροχούς;"

Ο παίκτης που είναι "Αυτό" μπορεί να απαντήσει μόνο με "ναι" ή "όχι".

Εάν ένας παίκτης πιστεύει ότι ξέρει τι είναι το μυστήριο, μπορεί να χρησιμοποιήσει την ερώτησή του για να μαντέψει άμεσα: "Είναι αυτός ο αχυρώνας;" "Είναι αυτό το φορτηγό;" "Είναι τα γυαλιά ηλίου του μπαμπά;"

Όταν κάποιος μαντέψει σωστά, τότε αυτός ή αυτή γίνεται "Αυτό". Το παιχνίδι κινείται προς τα εμπρός με το νέο "It" κατασκοπεία ένα διαφορετικό στοιχείο και αρχίζοντας με την απαγγελία "I κατασκοπεία με το μικρό μάτι μου, κάτι που ..."

Αυτό το παιχνίδι μπορεί να κρατήσει τα μικρά παιδιά ευτυχώς κατειλημμένα για πολύ καιρό.

Περισσότερα Διασκέδαση με τα Παιδιά

Ψάχνετε για πιο κλασικά παιχνίδια ταξίδια για να παίξετε με τα παιδιά ;