Απόδραση προς Ojai στην Καλιφόρνια

Πώς να περάσετε μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο στο Ojai

Το χωριό Ojai εγκαταλείπει την κοιλάδα του σαν αυγά σε φωλιά πουλιών, δίνοντας πίστη στο επιχείρημα ορισμένων ανθρώπων ότι το όνομά του σημαίνει "φωλιά" στην ινδική γλώσσα Chumash.

Το Ojai βρίσκεται σε μια μικρή, ανατολικοδυτική κοιλάδα, περίπου 15 μίλια από την Ventura και την ακτή του Ειρηνικού, που περιβάλλεται από εσπεριδοειδή, βελανιδιές και προστατευτικά βουνά Santa Ynez.

Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι της ημέρας Ojai ή την απόδραση του Σαββατοκύριακου χρησιμοποιώντας τους παρακάτω πόρους.

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει η Ojai;

Ojai είναι ένα καλό μέρος για μια χαλαρωτική απόδραση ή μια ρομαντική διάλειμμα, με αρκετό για να κάνει με ένα χαλαρό ρυθμό.

Εάν είστε φωτογράφος, οι βελανιδιές, τα βουνά και οι πορτοκαλιές παρέχουν πολλά πράγματα για να δείξετε το φακό σας. Και η ετήσια "ροζ στιγμή" θα μπορούσε να αξίζει να προγραμματίσετε ένα ταξίδι γύρω.

Αν δεν σας αρέσει να ψωνίζετε, spa ή πεζοπορία , το Ojai μπορεί να μην είναι για εσάς. Ojai είναι επίσης λίγο κοντά στις δραστηριότητες που απευθύνονται σε παιδιά, ώστε να είναι ένα καλό μέρος για μια οικογενειακή απόδραση.

Καλύτερη ώρα να πάτε στο Ojai

Ojai καιρός είναι ωραίο οποτεδήποτε, αλλά θερμότερο το καλοκαίρι. Αν πάτε την άνοιξη ή το φθινόπωρο, θα είναι λιγότερο γεμάτο, και τα ξενοδοχεία μπορούν να προσφέρουν τιμές εκτός εποχής. Είναι επίσης λιγότερο απασχολημένη μεσαία εβδομάδα κάθε εποχή του χρόνου.

Μην χάσετε

Εάν έχετε μόνο μια μέρα, κάντε μια χαλαρή βόλτα κατά μήκος της στοά και οι δρόμοι διακλαδώσεις από τη λεωφόρο Ojai (η οποία είναι επίσης Hwy 150). Θα βρείτε γκαλερί τέχνης, καταστήματα μπουτίκ, πολλά μέρη για φαγητό και αίθουσες γευσιγνωσίας για το Majestic Oak Winery και το Casa Barranca Winery, το πρώτο πιστοποιημένο βιολογικό οινοποιείο στην κεντρική ακτή.

Μόνο ένα τετράγωνο μακριά από τη λεωφόρο Ojai, στη γωνία της Matilija και του Καναδά, είναι τα βιβλία του Bart. Διάσημο για το γεγονός ότι είναι (κυρίως) υπαίθριο βιβλιοπωλείο, είναι γνωστό για τα σκανδαλωδώς χαμηλού κόστους ειδικά του που εμφανίζονται στα ράφια κατά μήκος του πεζοδρομίου. Αυτές οι σούπερ προσφορές έχουν πωληθεί στο σύστημα τιμής από το 1964, όταν το αρχικό Bart έβαλε για πρώτη φορά ένα καφέ για να συλλέξει τα κέρδη του όταν δεν ήταν γύρω.

Τα βιβλία του Bart είναι ανοιχτά επτά ημέρες την εβδομάδα.

Μεγαλύτερα πράγματα να κάνετε στο Ojai

Ένα σαββατοκύριακο στο Ojai είναι να δραπετεύει και να χαλαρώνει παρά μια μεγάλη λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνετε. Δεν μπορείτε να νικήσετε την εμπειρία Kuyam στο Spa Ojai για βοήθεια με το χαλαρωτικό μέρος. Χρησιμοποιεί τις θεραπευτικές επιδράσεις της λάσπης καθαρισμού, της ξηρής θερμότητας, της εισπνοής και του καθοδηγούμενου διαλογισμού. Μπορείτε να περάσετε μια μέρα στο Oaks at Ojai για να απολαύσετε το γυμναστήριο και το σπα ή να δοκιμάσετε το Day Spa of Ojai που προσφέρει μασάζ, περιποιήσεις προσώπου και περιποιήσεις σώματος.

Οι επισκέπτες δίνουν υψηλά σημάδια στο Ojai Olive Oil στο 1811 Ladera Road για τις περιηγήσεις και τα προϊόντα τους.

Για μια πιο δραστήρια μέρα, μπορείτε να πάτε με ιππασία με το Western Trail Rides. Αν έχετε παιδιά, η εταιρεία Ojai Trail Riding προσφέρει ειδικά προγράμματα μόνο για νέους.

Ενοικιάστε ένα ποδήλατο από τα ποδήλατα Ojai (108 Canada Street) και πετάξτε το πλακόστρωτο μονοπάτι των 16 μιλίων που περνάει από το Libbey Park του Ojai μέχρι την παραλία της Ventura .

Κατά το ηλιοβασίλεμα, κατευθυνθείτε στο όρος Διαλογισμός στο 10340 Road Reeves. Λέγεται ότι είναι το καλύτερο μέρος στην πόλη για να δείτε τη ροζ στιγμή κατά το ηλιοβασίλεμα κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου και του Ιανουαρίου όταν ο ήλιος χτυπάει το βράχο του Topa Bluffs και μια ροζ λάμπα γεμίζει τον ουρανό. Ελέγξτε την ιστοσελίδα τους πριν πάτε: Κλείνονται λίγες μέρες την εβδομάδα.

Ετήσια γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε

Συμβουλές για την επίσκεψη Ojai

Που να μείνω

Δεν είχαμε χρόνο να μείνουμε σε κάθε ξενοδοχείο, μοτέλ, B & B και άλλα καταλύματα στην πόλη, αλλά θα επιστρέψαμε στο υπέροχο Su Nido Inn οποιαδήποτε στιγμή και θυμόμαστε ακόμα πόσο ωραίο ήταν να βρούμε το ζεστό μπανιέρα έτοιμο για εμάς για να μεταβείτε σε ένα ψυχρό βράδυ.

Αν θέλετε να ξεφύγετε από το καθημερινό άγχος σας, να κάνετε κάποια άσκηση ή να πάρετε λίγες μαθήματα γιόγκα, μπορείτε να τα κάνετε όλα στο Oaks at Ojai, όπου τα γεύματα και όλες οι τάξεις περιλαμβάνονται στην καθημερινή τους τιμή.

Για μια μοναδική εμπειρία ενοικίασης, δοκιμάστε το Outpost Caravan, μια συλλογή από vintage ταξίδια ρυμουλκούμενων Airstream γύρω από μια κεντρική περιοχή όπου μπορείτε να γνωρίσετε τους συναδέλφους σας ταξιδιώτες.

Για άλλες ιδέες, μεταβείτε στην τοποθεσία Tripadvisor για αναφορές και συγκρίσεις τιμών για ξενοδοχεία στην Ojai.

Αν ψάχνετε για ένα μέρος για κατασκήνωση, θα βρείτε 400 τοποθεσίες κατά μήκος των ακτών στη λίμνη Casitas, μόλις λίγα μίλια έξω από την πόλη.

Πως να Ojai

Το Ojai απέχει 83 μίλια από το Λος Άντζελες, 207 μίλια από το Σαν Ντιέγκο και 120 μίλια από το Bakersfield. Από το βορρά ή το νότο, πάρτε το US 101 στο CA Hwy 33 ανατολικά. Η διασταύρωση είναι βόρεια της Ventura. Εάν οδηγείτε νότια στο US 101 τη νύχτα, αντισταθείτε στην ανάγκη να σταματήσετε στο Hwy 150 (που είναι η πρώτη έξοδος που θα συναντήσετε προς Ojai). Ενώ το Hwy 150 είναι γραφικό τη μέρα, είναι δύο-laned και εκκαθάριση, δεν διασκεδάζει στο σκοτάδι.

Από την ανατολική ή κεντρική κοιλάδα, πάρτε το I-5 στο CA Hwy 33 δυτικά.

Να πάρει το σπίτι από Ojai

Είναι πιθανό να γίνει με τον Ojai μετά από μια ολόκληρη μέρα εκεί. Μετά το πρωινό στη δεύτερη μέρα, σκεφτείτε να πάρετε μια χαλαρή οδήγηση στο σπίτι.

Εάν το σπίτι σας είναι βόρεια της πόλης, το CA Hwy 150 προς Santa Barbara περιλαμβάνει μια γραφική διαδρομή γύρω από τη λίμνη Casitas, μέσω της ποιμενικής υπαίθρου και των προηγούμενων ελαιώνων αβοκάντο. Από εκεί, θα μπορούσατε να συνεχίσετε βόρεια στο Hwy 192, περιστρέφοντας την ανατολική άκρη της Σάντα Μπάρμπαρα, στη συνέχεια ακολουθήστε Hwy 154 βόρεια μέσω της κοιλάδας του Santa Ynez, που συνδέεται με την US 101.

Εάν πηγαίνετε νότια από Ojai, πάρτε CA Hwy 150 προς την άλλη κατεύθυνση, και θα ανεβείτε σε κάποια γραφικά σημεία θέα με θέα την κοιλάδα στο δρόμο για Santa Paula. Από εκεί μπορείτε να πάρετε το CA Hwy 126 προς την Ventura ή να ακολουθήσετε το CA Hwy 126 με τον άλλο τρόπο στο I-5.

Το CA Hwy 33 οδηγεί μέσω του Εθνικού Δρυμού Los Padres και προς την κεντρική κοιλάδα.