Κορυφαία 5 χρήματα που σώζουν συμβουλές οδικής διαδρομής

Σε προϋπολογισμό? Εκτός Big στο οδικό σας ταξίδι με αυτές τις 5 συμβουλές

Τα τρόφιμα και τα καταλύματα είναι τα μεγαλύτερα αστικά λεωφορεία. Σχεδιάστε μπροστά το φαγητό και τον ύπνο για να εξοικονομήσετε χρήματα σε οδικά ταξίδια και χρησιμοποιήστε μερικές απλές συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα για το φυσικό αέριο. Ελέγξτε αυτές τις πέντε κορυφαίες συμβουλές για την εξοικονόμηση χρημάτων, για να μάθετε πώς να εξοικονομήσετε χρήματα.

Έξω από το Drive-Thru

Ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα που έμαθα από την οδική κυκλοφορία είναι ότι τα τρόφιμα που νομίζετε ότι θα είναι φθηνότερα δεν είναι σχεδόν ποτέ.

Η διακοπή για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο σε McDonald's, KFC και Taco Bell είναι ένας σίγουρος τρόπος να σπαταλήσετε έναν τόνο χρημάτων, κάνοντας τον εαυτό σας να αισθάνεστε σαν χάλια.

Αντ 'αυτού, θα πρέπει να κοιτάξετε για να σταματήσετε μέσα από τα μήλα πίθηκα της καφετέριας μαμάδες για μεγάλα γεύματα σε φθηνά. Παρακολουθήστε τις βραδινές εκπτώσεις για τα πουλιά - εάν παραλείψετε το μεσημεριανό γεύμα και πεθαίνετε από τα πρώτα βράδια, εσείς και οι παλιοί μπορείτε να βρείτε μεγάλα δείπνα για λίγα δολάρια. Όταν φτάνω στο δρόμο, πηγαίνω συχνά για τα μεγάλα γεύματα στο μεσημεριανό γεύμα, όταν τα πιάτα είναι συχνά πολύ φθηνότερα, στη συνέχεια, αποθηκεύστε τρώγοντας ένα πολύ μικρότερο φαγητό για δείπνο.

Εάν δεν έχετε μεγάλη όρεξη, πάρτε τα υπολείμματα σας για να τα αφαιρέσετε και να τα φάτε για πρωινό και / ή γεύμα το επόμενο πρωί. Και μιλώντας για πρωινό: αν ο ξενώνας σας έχει δωρεάν, σιγουρευτείτε ότι εκμεταλλεύεστε πλήρως και τρώτε το γέμισμα για να παραμείνετε γεμάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Και να γλιστρήσετε ένα ρολό ή δύο για το μεσημεριανό γεύμα θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το κόστος σας χαμηλό.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα όταν σβήνετε .

Πώς να κερδίσετε χρήματα για σνακ

Τα σνακ είναι μεγάλοι δολοφόνοι του προϋπολογισμού για οδικά ταξίδια - τα ράφια του Cheetos και του Fritos για 99 σεντς είναι ακαταμάχητα στα πολυκαταστήματα και ας το παραδεχτούμε: τα οδικά ταξίδια αφορούν τα σνακ. Ωστόσο, αυτά δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε το κόστος σας κάτω, και εκείνες οι τσάντες των τσιπ γρήγορα προσθέτουν επάνω.

Για να εξοικονομήσετε χρήματα, σχεδιάστε να αποθηκεύσετε φθηνότερες μάρκες σε καταστήματα τροφίμων όπως το Safeway σε τσάντες μεγέθους οικονομίας. Μπορεί να μην ακούγεται πολύ, αλλά αυτό μόνο θα πρέπει να σας καθαρίσει δύο φορές περισσότερα τσιπ για τα χρήματά σας.

Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να κρατήσετε το κόστος κάτω είναι να φέρετε ένα ψυγείο (οι ποικιλίες στυροπτέρυων είναι φθηνότερες στη Walmart από τα καταστήματα ευκολίας) και να το φορτώσετε με σόδες από το Publix και όχι από το 7-11. Ακόμη καλύτερα: φέρτε μαζί σας ένα μπουκάλι νερό και συμπληρώστε το κάθε φορά που είστε οπουδήποτε με μια βρύση και καθαρό πόσιμο νερό. Θα βοηθήσετε το περιβάλλον, αν δεν συμβάλλετε σε πλαστικά απόβλητα και εξοικονομήσετε χρήματα για τα ποτά ενώ το κάνετε.

Ξέρετε ότι μπορείτε να σκοράρετε δωρεάν καταλύματα;

Το κάμπινγκ δωρεάν είναι τόσο εύκολο όσο το τράβηγμα σε ένα Εθνικό Δρυμό και απλώνεται κάτω από τα αστέρια.

Εάν προτιμάτε μια οροφή πάνω από το κεφάλι σας, μπορείτε να σπάσετε δωρεάν σε έναν καναπέ με έναν ομοειδές οικοδεσπότη με ασφάλεια με τη βάση δεδομένων του Couchsurfing . Το Couchsurfing είναι διαθέσιμο σε όλους και σας επιτρέπει να μείνετε δωρεάν στο σπίτι σας για δύο διανυκτερεύσεις. Είναι δωρεάν, είναι ασφαλές και σας δίνει μια εικόνα για τον τοπικό πολιτισμό που δεν θα είχατε διαφορετικά. Εάν αποφασίσετε να δοκιμάσετε το Couchsurfing, θυμηθείτε να φέρετε ένα μικρό δώρο για τον οικοδεσπότη σας ή να προσφέρετε για να μαγειρέψετε το δείπνο για ένα βράδυ - μένετε δωρεάν, γι 'αυτό αξίζει να επιστρέψετε κάτι στο πρόσωπο που ζει εκεί.

Εάν είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και αγαπούν να συναντήσετε τους ντόπιους, μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας να ξεφύγετε από την επίσημη διαδρομή δωρεάν διαμονής όταν κάποιος προσφέρει να σας αφήσει να περάσετε τη νύχτα στο δικό τους. Η σωστή εθιμοτυπία εδώ είναι να περιμένετε να σας ρωτήσω, αλλά εάν μπορείτε να εμπιστευτείτε τον άνθρωπο που προσφέρει το δωμάτιό τους, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο θα πρέπει να το αποτρέψετε.

Πώς να βρείτε το φτηνότερο αέριο

Πριν βρεθείτε στο δρόμο, δείτε μερικές από τις καλύτερες επιλογές για φτηνό αέριο εκ των προτέρων με αυτούς τους αριθμομηχανές κόστους φυσικού αερίου . Μόλις οδηγείτε, πιθανότατα θα ξεχάσετε συγκεκριμένους σταθμούς, γι 'αυτό καταγράψτε τα ονόματα των πόλεων από την έρευνά σας, ή τραβήξτε μακριά σε μεγάλο φύλλο τριφύλλι εξέρχεται για να συγκρίνετε τις τιμές του φυσικού αερίου σε διάφορα σημεία. Είναι εκπληκτικά εύκολο να εξοικονομήσετε χρήματα για το φυσικό αέριο εάν έχετε αρκετό χρόνο για να ψωνίσετε.

Πώς να σώσετε το φυσικό αέριο κατά την οδήγηση

Ένας από τους μεγάλους τρόπους για να εξοικονομήσετε φυσικό αέριο καθώς οδηγείτε είναι να απενεργοποιήσετε τον κλιματισμό και να καταφύγετε στη χρήση του ανεμιστήρα.

Το A / C καίει το αέριο γρηγορότερα από ότι μπορείτε να πείτε: "Τέσσερα δολάρια ένα γαλόνι ;!" (Η έξοδος από το τετρακίνητο σύστημα κίνησης είναι επίσης ένα σύστημα αποστράγγισης αερίου, οπότε φροντίστε να το κρατάτε αυτό όταν δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιήσετε.)

Ένας άλλος τρόπος για να εξοικονομήσετε φυσικό αέριο είναι να χαλαρώσετε καλά το πεντάλ πριν από ένα σημάδι στάσης και να ακουστεί η ακτή, και στη συνέχεια να απογειωθεί με γκρίζο τρόπο. Το καύσιμο καουτσούκ καίει αέριο άσκοπα.

Πριν φύγετε, θα θέλετε να φουσκώνετε τα ελαστικά κοντά στο μέγιστο, καθώς αυτό σας βοηθά να καίτε λιγότερο αέριο.

Αποφύγετε το cruise control αν είναι δυνατόν. Δεν θα το σκεφτόσαστε, αλλά αυτό χρησιμοποιεί στην πραγματικότητα περισσότερο αέριο από το χειρισμό της ταχύτητάς σας με το χέρι.

Μην ταχύτητα. Όχι μόνο είναι επικίνδυνο και ενδεχομένως να τελειώσει το ταξίδι σας εάν βρεθείτε ξαφνικά χωρίς έγκυρη άδεια, αλλά το απόβλητο φυσικού αερίου σας κοστίζει περισσότερο.

Αυτή η ανάρτηση έγινε από τον Lauren Juliff.