Γιατί πρέπει να σκεφτείτε ένα ταξίδι στο Buffalo Αντί της Νέας Υόρκης

Ενώ τα φώτα της Νέας Υόρκης μπορεί να λάμπουν φωτεινότερα από την Πόλη του Φωτός, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παραλείψετε ένα ταξίδι στο Μπάφαλο υπέρ του ομόλογου της "Μεγάλης Πόλης". Το Buffalo έχει τον πολιτισμό, το φαγητό, την ιστορία, την αρχιτεκτονική και τις τέχνες για να γίνει ένας προορισμός που αξίζει τον κόπο να σχεδιάσετε ένα ταξίδι γύρω, όλα σε ένα κλάσμα της τιμής και χωρίς τις ατελείωτες γραμμές.

Η πόλη της Νέας Υόρκης μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας, αλλά εξετάστε το ενδεχόμενο να παρατείνετε τη διαμονή σας για να δείτε την πόλη των Καλών Γειτονικών.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι προτιμάτε την αίσθηση της μικρής πόλης μιας μεγάλης πόλης, αντί των πολυσύχναστων δρόμων του Μανχάταν. Το Buffalo είναι μια πόλη που πρέπει να υπολογίζεται και είναι πρόθυμη να αποβάλει τη φήμη ενός χιονισμένου χώρου.

Γνωστή πρωτίστως για τη συμβολή της στη γλύφισμα των δακτύλων με τα δάχτυλα, τις αγωνιστικές αθλητικές ομάδες και τις επικές χειμωνιάτικες καταιγίδες , το Μπάφαλο περιμένει να ανακαλυφθεί. Ακριβώς κάτω από την επιφάνεια της φημισμένης της γραμμής, η Πόλη του Νικελίου κρατάει μερικά εκπληκτικά μυστικά - πολλά από τα οποία είναι γνωστά στους ντόπιους.

Υπάρχει ατελείωτη ιστορία που πρέπει να μάθουμε εδώ, τέχνες που γιορτάζονται και αρχιτεκτονική που πρέπει να θαυμάσετε. Δεν είναι πλέον μια πόλη σε μετάβαση, αλλά μια πόλη έτοιμη να κάνει το ντεμπούτο της νέας προσωπικότητάς της, μιας πόλης που έχει περάσει και βγει για πολύ και έχει την ενέργεια να φυσήξει το μυαλό σου.

Ενώ η Νέα Υόρκη εκρήγνυται στις ραφές με ατελείωτες επιλογές, Buffalo έχει το σωστό ποσό του ταλέντου και του ενδιαφέροντος για να κάνει διακοπές αξίζει τον κόπο σας.

Με αυτό που λέγεται, η πόλη της Νέας Υόρκης είναι σίγουρα μια πόλη αξίζει να επισκεφθείτε, αλλά αν ψάχνετε για μια πολιτιστικά βυθιζόμενες διακοπές δεν εκπτώσεις Buffalo. Πολλές από τις πτυχές που κάνουν τη Νέα Υόρκη τον διεθνή προορισμό που έχει γίνει, το Buffalo μοιράζεται το ίδιο μέρος.

Μπορεί να το διαβάζετε αυτό και να σκεφτείτε ότι έχασα το μυαλό μου, πιστεύοντας ότι το Buffalo θα μπορούσε να ανταγωνιστεί μια πόλη όπως η Νέα Υόρκη, αλλά στη στροφή του αιώνα το Μπάφαλο ήταν η όγδοη μεγαλύτερη πόλη της χώρας και φιλοξένησε τους περισσότερους εκατομμυριούχους κατά κεφαλήν σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της χώρας, καθιστώντας τον πολιτιστικά πλούσιο προορισμό.

Αρχιτεκτονική

Πολλοί από τους μεγαλύτερους αρχιτέκτονες του κόσμου ξεκίνησαν στο Μπάφαλο, συμβάλλοντας στην εντυπωσιακή συλλογή κτιρίων που διαδόθηκαν σε όλη την πόλη. Το Μπάφαλο έχει δεκάδες παραδείγματα έργων του αρχιτέκτονα, πολλά από τα οποία δεν έχουν την αναγνώριση που τους αξίζει. Ο Frank Lloyd Wright, ο Minoru Yamasaki, ο Louise Bethune, ο Louis Sullivan, ο HH Richardson και ο Frederick Law Olmsted είναι μόνο λίγοι από τους ταλαντούχους και διάσημους αρχιτέκτονες που συνέβαλαν στον ορίζοντα της πόλης, καθιστώντας την μια από τις πιο αρχιτεκτονικά σημαντικές πόλεις στον κόσμο.

Ο οίκος Darwin Martin του Frank Lloyd Wright υποβλήθηκε σε μια αποκατάσταση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων κατά τη διάρκεια δεκαπέντε ετών και πλέον και είναι ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα της πόλης. Το M & T Plaza στο κέντρο του Μπάφαλο μπορεί να φαίνεται οικείο επειδή σχεδιάστηκε από τον Μινόρου Γιαμασάκη, τον παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονα που σχεδίασε δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης. Το κτίριο Guaranty Building του Louis Sullivan ήταν ένας από τους πρώτους ουρανοξύστες στον κόσμο. Η Louise Bethune, η πρώτη επαγγελματική γυναικεία αρχιτέκτονα, δημιούργησε το ξενοδοχείο Lafayette που κάποτε θεωρήθηκε ένα από τα καλύτερα δεκαπέντε ξενοδοχεία στον κόσμο όταν ολοκληρώθηκε το 1911. Τέλος, το έργο του Frederick Law Olmsted διαμορφώνει την πόλη κυριολεκτικά.

Ο άνθρωπος που σχεδίασε το παγκοσμίου φήμης Σέντραλ Παρκ στη Νέα Υόρκη επικεντρώθηκε στο πράσινο πάνω από τους δρόμους της πόλης με το σχεδιασμό του Μπάφαλο, καθώς ονειρευόταν μια πόλη που σχηματίστηκε γύρω από ένα πάρκο αντί να ρίξει ένα πάρκο στο κέντρο της πόλης.

Πολιτισμός

Το Μπάφαλο είναι μια πόλη με άφθονο χαρακτήρα, καρδιά και πολιτισμό και υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να το βιώσεις αυτό. Μέσα από τα μουσεία, τα εστιατόρια, τις γκαλερί, τα φεστιβάλ και απλά περπατώντας στους δρόμους, παίρνετε την χαλαρή ατμόσφαιρα που κάνει το Μπάφαλο ένα από τα μεγαλύτερα μέρη (κατά την ταπεινή μου άποψη) στον κόσμο. Θα δυσκολευτείτε να μην τρέξετε σε ένα Μπουφτανιανό, πολύ κοντά ή κοντά, που δεν θα σας μιλήσει για όλα τα σπουδαία πράγματα αυτής της πόλης.

Ο συνδυασμός πολιτισμών και εθνοτήτων κάνει κάθε γειτονιά μια πραγματικά μοναδική τσέπη του πολιτισμού, από τα τρόφιμα έως τα φεστιβάλ και τα γεγονότα, αυτές οι περιοχές του Μπάφαλο κάνουν την πόλη ένα από τα πιο διαφορετικά μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε.

Βάζοντας στην ιστορική πολωνική ανατολική πλευρά, περπατώντας στη Μικρή Ιταλία της πόλης στη λεωφόρο Hertel ή επισκέπτοντας οποιοδήποτε αριθμό παραδοσιακών ιρλανδικών παμπ, θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε ένα πολιτιστικό κέντρο για μια πραγματικά εντυπωσιακή εμπειρία. Όλοι αυτοί οι μοναδικοί προορισμοί κάνουν μια πόλη που έχει ένα μοναδικό πρόσωπο που αξίζει να επισκεφθείτε.

Τέχνες

Η σκηνή τέχνης στο Μπάφαλο είναι μία από τις πιο δυναμικές γύρω, καθώς η πόλη έχει αποδειχθεί ότι είναι μια εστία για δημιουργικούς τύπους. Το χαμηλό κόστος ζωής και η ισχυρή κοινότητα την καθιστούν ιδανική τοποθεσία για φωτογράφους, ζωγράφους, γλύπτες, μουσικούς και ηθοποιούς.

Η άκρη της κεντρικής οδού της Main Street είναι γεμάτη με μικρά και εθνικά διάσημα θέατρα όπως το Shea's και το Ιρλανδικό Κλασσικό Θέατρο. Αυτά τα θέατρα έρχονται σε μια σειρά από παραγωγές όλο το χρόνο που εξυπηρετούν όλους τους τύπους των θεατών-goers.

Το Elmwood και το Allentown είναι από καιρό η γενεαλογία των καλλιτεχνικών κοινοτήτων στο Μπάφαλο. Οι γκαλερί κατευθύνονται στους δρόμους και το καλοκαίρι, οι γειτονιές κάθε ένα φιλοξενούν τα δικά τους φεστιβάλ για να επιδείξουν τα ταλέντα των Μπουφφανίων.

Τροφή

Η πόλη είναι γνωστή για τα φτερά ονομάσεώς της, αλλά οι επιλογές για φαγητό ξεπερνούν πολύ το βούτυρο και το ζεστό κοτόπουλο με σάλτσα. Με μια τόσο πλούσια ιστορία γεμάτη με μετανάστες από όλο τον κόσμο, η σκηνή φαγητού είναι σαν τίποτα που θα περίμενε κανείς. Το πρώτο κύμα μεταναστών - Ιρλανδίας, Πολωνίας και Ιταλίας - γεμίζει Μπάφαλο με νόστιμα φαγητά που διαμόρφωσαν το χαρακτήρα της πόλης. Το επόμενο και τελευταίο κύμα Βιρμανίας, Βιετναμέζικου, Σουδανέζικου και Σομαλίκου έφερε την έκθεση της Νότιας Ασίας και της Αφρικής που ήταν εντελώς νέα σε εκείνους που ζουν εδώ και επισκέπτονται. Η Ανατολική και η Δυτική πλευρά του Μπάφαλο γεμίζουν με δυναμικά εστιατόρια με νόστιμα φαγητά από όλες τις γωνιές του πλανήτη και δεν πρέπει να χάσετε.

Ιστορία

Με μια ιστορία που χρονολογείται από πάνω από 200 χρόνια, όταν η πόλη εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά το 1789, πιστεύετε καλύτερα ότι υπάρχουν πολλές ιστορίες που πρέπει να σας πουν. Οι πολέμιοι πολέμησαν εδώ, οι πρόεδροι πέθαναν και εγκαινιάστηκαν εδώ, μια πυρκαγιά κατέστρεψε την πόλη το 1812, οι σκλάβοι έφτασαν στην ελευθερία τους εδώ, γιορτάστηκαν παγκόσμιες εκθέσεις όπως η Παναμερικανική έκθεση του 1901 εδώ, διάσημοι μουσικοί, ηθοποιοί, καλλιτέχνες, εδώ, και αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Η πόλη έχει μια απίστευτα λεπτομερή ιστορία που είναι όλα γύρω. Πάρτε το χρόνο να περπατήσετε μέσα από τις πολλές γκαλερί τέχνης, μουσεία και ιστορικά αξιοθέατα για να μάθετε για το ζωντανό παρελθόν αυτής της πόλης.

Ψώνια

Ας είμαστε ειλικρινείς, τα ψώνια στη Νέα Υόρκη είναι πραγματικά μοναδικά με χιλιάδες και χιλιάδες λιανοπωλητές πολυτελείας που διαδίδονται σε όλους τους δήμους. Θα μπορούσατε να περάσετε ολόκληρη τη ζωή σας ψώνια στη Νέα Υόρκη και ποτέ δεν χτύπησε το ίδιο μέρος δύο φορές, αλλά θα σας θέσει πίσω αρκετά. Αν ψάχνετε να πάρετε χειροποίητα ρούχα ή έπιπλα, προϊόντα πολυτελείας ή τέλεια κατασκευασμένα χειροτεχνία όλα σε έναν προϋπολογισμό, Buffalo είναι η θέση σας. Διασχίζοντας τους δρόμους των Elmwood Village, Grant Street, Hertel Avenue και Allentown, θα βρείτε γραφικά καταστήματα και λιανοπωλητές που πωλούν ποιοτικά προϊόντα για ένα κλάσμα (κλάσματος, κλάσματος, κλάσματος ...) θα βρείτε σχεδόν οπουδήποτε στη Νέα Υόρκη.

Πόλεις όπως το The West Side Bazaar στο Westside ή οποιοδήποτε αριθμό μικρών καταστημάτων που στεγάζουν την λεωφόρο Elmwood, την Allen Street ή το Hertel προσφέρουν εκπληκτικά ευρήματα και εξαιρετικές προσφορές που απλά δεν μπορείτε να βρείτε οπουδήποτε στη Νέα Υόρκη για την ίδια τιμή. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι βιοτέχνες και οι γυναίκες στο Μπάφαλο έχουν απίστευτη υπερηφάνεια στη δουλειά τους και οι αγοραστές μπορούν γενικά να περπατήσουν από κατάστημα σε κατάστημα που συναντά εξαιρετικά ταλαντούχους καλλιτέχνες.

Τοπίο

Εκτός από το σύστημα πάρκων Olmsted που ορίζει τη διάταξη της πόλης, υπάρχουν πολλά όμορφα και γαλήνια σημεία για να απολαύσετε το τοπίο. Πολλά από τα πάρκα σε όλο το Μπάφαλο είναι μικρά πάρκα τσέπης που επιτρέπουν μια ειρηνική ανάπαυλα από το χάος γύρω από το ξενοδοχείο. Το εξωτερικό και το εσωτερικό λιμάνι προσφέρουν μίλια μονοπατιών κατά μήκος του ποταμού Buffalo και της λίμνης Erie και το Tifft Nature μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε σαν να είστε εκατοντάδες μίλια μακριά από τον πλησιέστερο πολιτισμό. Η ημι-πρόσφατα ανακαινισμένη Canalside ανατυπώθηκε για να μοιάσει με μια πιο καθαρή έκδοση του πρώην εαυτού της. Πάνω από 100 χρόνια πριν, αυτή η γειτονιά ήταν η κεντρική πηγή της ναυτιλίας και της εμπορίας της πόλης, αλλά ήταν επίσης ένα απίστευτα επικίνδυνο και ανθυγιεινό μέρος. Σχεδόν ολόκληρη η γειτονιά κατεδαφίστηκε για οικονομικά προσιτή στέγαση στη δεκαετία του 1950, ενώ η υπόλοιπη γη παρέμεινε κενή και ανοικτή. Η πόλη έχει επενδύσει εκατομμύρια δολάρια τα τελευταία χρόνια για να γίνει ένα από τα πιο όμορφα και επισκέπτονται μέρη στην πόλη? ιδανική για ήσυχο περίπατο ή πολυάριθμες δραστηριότητες όπως καγιάκ, ποδηλασία ή κωπηλασία.