Τα καλύτερα 7 ξενοδοχεία στην εκτεταμένη διαμονή στην Ουάσιγκτον

Μια επισκόπηση των θέσεων που θα παραμείνουν μακροπρόθεσμα στην Περιφέρεια Capital DC

Σχεδιάζοντας μια παρατεταμένη διαμονή στην Ουάσιγκτον DC; Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία στην πρωτεύουσα που προσφέρουν καταλύματα για μακροχρόνια επίσκεψη. Μπορείτε να μείνετε σε ένα σουίτα παρατεταμένης διαμονής ή ένα πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα και να έχετε αρκετό χώρο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε άνετα. Πριν κάνετε μια κράτηση, φροντίστε να ελέγξετε την άνεση της θέσης και να μάθετε για τη στάθμευση και τις δημόσιες συγκοινωνίες .

Μάθετε περισσότερα για τη γειτονιά της ιδιοκτησίας και την προσβασιμότητα σε καταστήματα, εστιατόρια και χώρους διασκέδασης.

Το Residence Inn by Marriott
Με πολλές τοποθεσίες στην Ουάσιγκτον, Μέριλαντ και Βόρεια Βιρτζίνια, το Residence Inn έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εκτεταμένους ταξιδιώτες διαμονής με ευρύχωρες σουίτες με χώρο για φαγητό, εργασία και ύπνο. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν δωρεάν πρωινό, Wi-Fi, βραδινές κοινωνικές υπηρεσίες και υπηρεσία παράδοσης παντοπωλείων.

TownePlace Suites
Με τοποθεσίες στο Μέριλαντ και τη Βόρεια Βιρτζίνια, τα ακίνητα λειτουργούν από το Marriott και κατασκευάζονται για τον παρατεταμένο ταξιδιώτη που εκτιμά την αξία σε ένα χαλαρό και παραγωγικό περιβάλλον. Τα δωμάτια διαθέτουν σύγχρονες ευρύχωρες σουίτες με πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, δωρεάν Wi-Fi, δωρεάν πρωινό και φιλικό προσωπικό.

Homewood Suites by Hilton
1475 Μασαχουσέτη Avenue Northwest, Ουάσιγκτον, DC. Το ξενοδοχείο με όλες τις σουίτες απέχει 6 τετράγωνα από το Λευκό Οίκο και 7 τετράγωνα από το Συνεδριακό Κέντρο της Ουάσιγκτον.

Το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν πρωινό σε μπουφέ και ρεσεψιόν διαχειριστή από Δευτέρα έως Πέμπτη. Υπάρχουν ξεχωριστοί χώροι διαβίωσης και ύπνου. κουζίνες, δύο τηλεοράσεις, δύο τηλέφωνα και δωρεάν υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο internet. Πρόσθετες τοποθεσίες στο Silver Spring, MD και Alexandria, VA

Extended Stay America
Το Extended Stay America διαθέτει 684 ξενοδοχεία σε ολόκληρη την Αμερική και τον Καναδά με αρκετές τοποθεσίες στο προάστιο της Ουάσιγκτον DC του Maryland και της Βόρειας Βιρτζίνια.

Οι εγκαταστάσεις προσφέρουν ευρύχωρες σουίτες με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, εγκαταστάσεις πλυντηρίων, δωρεάν πρωινό, φιλικά προς τα κατοικίδια καταλύματα και πισίνες, υδρομασάζ και γυμναστήρια (σε επιλεγμένες τοποθεσίες).

AKA White House
1710 Η St NW, Washington, DC (202) 904-2500. Το AKA White House βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας του έθνους, μόλις τρία τετράγωνα από τον Λευκό Οίκο. Το ακίνητο περιλαμβάνει επιπλωμένες μονοκατοικίες και διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων με king size κρεβάτια, κομψά σχεδιασμένα σαλόνια, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες καθώς και σουίτες ρετιρέ με ευρύχωρη βεράντα και υπαίθρια τραπεζαρία.

BridgeStreet Residences
Το BridgeStreet Global Hospitality είναι ένας διεθνής πάροχος υπηρεσιών εμπειρίας διαμερισμάτων με 20 ακίνητα που βρίσκονται στην Ουάσιγκτον DC και τη Βόρεια Βιρτζίνια. Από την πολυτέλεια που ζει σε αποκλειστικές ιδιότητες στην καρδιά της πόλης, σε καταλύματα εξαιρετικής αξίας, η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών που ταιριάζουν στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Oakwood Worldwide
Με τοποθεσίες στην Ουάσιγκτον, τη Μέριλαντ και τη Βιρτζίνια, η Oakwood Worldwide προσφέρει πλήρως επιπλωμένες εταιρικές κατοικίες και διαμερίσματα σε όλες τις 50 Ηνωμένες Πολιτείες και σε περισσότερες από 85 χώρες. Είτε χρειάζεστε μονάδες ενός υπνοδωματίου είτε πολλαπλών υπνοδωματίων, τα ακίνητα είναι πλήρως εξοπλισμένα με εξοπλισμένες κουζίνες και ξεχωριστά καθιστικά και υπνοδωμάτια.

Τα διαμερίσματα με παρατεταμένη διαμονή βρίσκονται σε βολική τοποθεσία για κρατικά ταξίδια, μετεγκατάσταση ή διαμονές μεγάλης αναψυχής.

Διαβάστε περισσότερα για τα ξενοδοχεία της Washington DC