Περπάτημα από τη γέφυρα Narrows στο Tacoma

Περπατώντας τη Γέφυρα Narrows στο Tacoma είναι μια από τις πολλές αστικές πεζοπορίες ή βόλτες που μπορείτε να πάρετε ακριβώς στα όρια της πόλης Tacoma - αλλά είναι ένα από τα καλύτερα. Κανένας άλλος περίπατος δεν θα σας προσφέρει εκπληκτική θέα από 200 πόδια πάνω από τον ήχο Puget. Θα δείτε τα πάντα από την άγρια ​​φύση μέχρι τα βουνά για να ανοίξετε τον ουρανό (δεν είναι πολύ διασκεδαστικό να κάνετε αυτή τη βόλτα σε μια βροχερή μέρα, επομένως περιμένετε για μπλε ή ελαφρώς νεφελώδη ουρανό για καλύτερα αποτελέσματα), όλα απολαμβάνοντας ένα επίπεδο, πλακόστρωτο μονοπάτι κατά μήκος του νεότερου τις δύο γέφυρες που διασχίζουν αυτό το άνοιγμα.

Η "νεότερη" γέφυρα χτίστηκε το 2007 για να ανακουφίσει την τρελή κυκλοφορία που παγιδεύτηκε στην πρώην ενιαία γέφυρα μεταξύ Tacoma και Gig Harbor. Είναι αυτή η νεώτερη γέφυρα που έχει το μονοπάτι πεζών και ποδηλάτου. Η παλαιότερη γέφυρα δεν επιτρέπει την κυκλοφορία των ποδιών.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πού να σταθμεύσετε για να μπείτε στο μονοπάτι πεζών και περισσότερα για το τι θα δείτε, καθώς και για το τι να περιμένετε στη γέφυρα, ειδικά σε κακές καιρικές συνθήκες.