Πού να βρείτε εύκολα πεζοπορίες και μονοπάτια στο Tacoma

Οι πεζοπορίες και τα μονοπάτια στο Tacoma βρίσκονται σε αφθονία σε αυτή τη μεσαίου μεγέθους βορειοδυτική πόλη, καθώς και στις γύρω κοινότητες. Το Tacoma διαθέτει πολλά πάρκα και καταπράσινους χώρους κατάλληλους για όλες τις δυνατότητες πεζοπορίας - στην πραγματικότητα, σχεδόν όλες οι πεζοπορίες που βρίσκονται στην πόλη περιλαμβάνουν ελάχιστες ή καθόλου κλίσεις και πλακόστρωτα, χαλίκια ή χωματόδρομους. Είτε θέλετε να δείτε μερικά αξιοθέατα, να περπατήσετε δίπλα στο νερό, είτε να πετάξετε μέσα από ένα δάσος, υπάρχουν μονοπάτια του Tacoma που περιμένουν να εξερευνηθούν.

Τα μονοπάτια παρακάτω είναι όλα εύκολα για οποιονδήποτε - τα μονοπάτια είναι στρωμένα, οι κλίσεις είναι εξαιρετικά μέτριες ή ανύπαρκτες. Αν θέλετε περισσότερο από μια πρόκληση, ελέγξτε τα μέτρια μονοπάτια στο Tacoma.

Περιήγηση στο κέντρο της πόλης

Ένα από τα καλύτερα τα πόδια Tacoma εάν δεν έχετε ελέγξει διεξοδικά το κέντρο της περιοχής είναι μια περιήγηση στο κέντρο της πόλης. Σε αυτή τη βόλτα, μπορείτε να δείτε το Μουσείο Τέχνης Tacoma και άλλα μουσεία στο κέντρο της πόλης ή pop σε ένα από τα εστιατόρια στο κέντρο της πόλης επίσης. Πολύ δροσερή τέχνη γυαλιού βρίσκεται κατά μήκος του δρόμου από το φημισμένο καλλιτέχνη Dale Chihuly, ο οποίος είναι μητρική Tacoma, καθώς και άλλες δημόσιες τέχνες στους δρόμους και στα μουσεία.

Πρόσβαση: Ξεκινήστε από το Μουσείο Τέχνης Tacoma που βρίσκεται στην οδό 1701 Pacific Avenue.
Συνθήκες: Πλακόστρωτα δρομάκια και πεζοδρόμια
Δυσκολία: Εύκολη

Προκυμαία

Το Tacoma Waterfront είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να περπατήσετε οπουδήποτε στην περιοχή-είναι γραφικό, πλακόστρωτο, επίπεδο, και έχει μια σειρά από εστιατόρια που βρίσκονται κατά μήκος του δρόμου, αν θέλετε ένα διάλειμμα.

Το εύρος είναι περίπου δύο χιλιόμετρα από την αρχή του μονοπατιού στο McCarver. Δεν υπάρχει πολύς χώρος στάθμευσης σε αυτήν την περιοχή, όμως, και περισσότερο βρίσκεται στη μέση του μονοπατιού κοντά στο RAM, Shenanigan, και άλλα εστιατόρια. Στις ηλιόλουστες μέρες, μπορείτε να δείτε από εδώ και τους δύο Ολυμπιακούς και Cascades. Πάντα ορατό είναι το λιμάνι του Tacoma, το νησί Vashon και το βορειοανατολικό Tacoma.

Πρόσβαση: Μπορείτε να φτάσετε στο μονοπάτι που καλύπτει το νερό σε οποιοδήποτε σημείο κατά μήκος του δρόμου Ruston μεταξύ McCarver και North 49th Street. Ο χώρος στάθμευσης βρίσκεται σε πολλές παρτίδες μεταξύ αυτών των δύο σημείων.
Συνθήκες: Πέτρινο
Δυσκολία: Εύκολη

Λίμνη φιδιών

Η Snake Lake είναι μια εκπληκτική βόλτα γεμάτη από τη Νότια 19η οδό κοντά στον Fred Meyer. Σε μια στιγμή βρίσκεστε στη μέση της πόλης και το επόμενο θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε ένα ήσυχο δάσος. Μπορείτε να ακούσετε κυκλοφορία αυτοκινητόδρομου προς το τέλος του μονοπατιού, αλλά ως επί το πλείστον, είναι αρκετά παρθένο. Τα μονοπάτια είναι βρωμιά, αλλά είναι επίπεδα, και περιφέρονται γύρω από υγρότοπους και λίμνη. Μπορείτε να πάρετε έναν οδηγό στο κέντρο επισκεπτών, αλλά ακόμα και χωρίς αυτό, μπορείτε να δείτε συχνά κάποια άγρια ​​ζωή εδώ. Πάπιες, χήνες και χελώνες εκτείνονται στη λίμνη.

Πρόσβαση: Υπάρχουν εισόδους στο μονοπάτι στο 19ο και στο S Tyler. Το πάρκο βρίσκεται στη γωνία στην οδό Tyler 1919 S.
Συνθήκες: Διαδρομές ρύπανσης με πρόσβαση σε αναπηρική καρέκλα
Δυσκολία: Εύκολη

Spanaway Park

Τρία μίλια μονοπατιών ανεβαίνουν μέσα στο δάσος γύρω από αυτό το πάρκο που βρίσκεται στο Spanaway. Τα μονοπάτια είναι όλα βρωμιά, αλλά μπορείτε επίσης να περπατήσετε γύρω από το πάρκο σε πλακόστρωτα μονοπάτια που έχουν κατασκευαστεί κυρίως για πρόσβαση σε αυτοκίνητο επίσης. Οι όψεις της λίμνης προσφέρουν ευχάριστο σκηνικό. Αυτό το πάρκο είναι επίσης εξαιρετικό για κολύμπι, βαρκάδα, ψάρεμα, και την εποχή των Χριστουγέννων, αυτό είναι όπου μπορείτε να πιάσετε Fantasy Lights .

Πρόσβαση: Η είσοδος του πάρκου βρίσκεται έξω από την 152η οδό απέναντι από το κέντρο ψυχαγωγίας Sprinker. Τα μονοπάτια βρίσκονται σε όλη τη λίμνη.
Συνθήκες: Διαδρομές ρύπων και πλακόστρωτα μονοπάτια γύρω από τη λίμνη
Δυσκολία: Εύκολη

Scott Pierson Trail

Το Trail Scott Pierson συνδέεται με το μονοπάτι Narrows Bridge (και αρχικά αποτελούταν μόνο από αυτό το τμήμα), αλλά επεκτείνεται μακρύτερα. Από το 2011 ξεκινάει στο Νότιο Τακόμα κοντά στον Sprague και το 25ο. Υπάρχουν σχέδια για να συνδεθεί με το μονοπάτι Cushman στο Gig Harbor. Το μονοπάτι είναι εξολοκλήρου πλακόστρωτο, έχει κάποιες κλίσεις, αλλά τίποτα δεν είναι πολύ έντονο και εκτείνεται συνολικά πέντε μίλια από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτό το μονοπάτι είναι ιδανικό για ποδηλάτες και δρομείς μεγάλων αποστάσεων, και μπορεί να είναι διασκεδαστικό να εξερευνήσετε και για περιπατητές. Το τοπίο δεν είναι εκπληκτικό και θα ακούσετε κάποιο θόρυβο κυκλοφορίας.

Πρόσβαση: Το μονοπάτι ξεκινά σε μια κατοικημένη περιοχή με μόνο χώρο στάθμευσης στο δρόμο στην 25η οδό.

Για τις επιλογές στάθμευσης, παρκάρετε στην περιοχή των αγορών και του θεάτρου στο 23ο και το Cedar. Υπάρχει ένας διάδρομος από το πάρκινγκ μέχρι το μονοπάτι. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στο τμήμα Narrows Bridge από το War Memorial Park, έξω από την 6η Λεωφόρο.
Συνθήκες: Πέτρινο
Δυσκολία: Εύκολη

Δάσος Bresemann

Αυτό το μονοπάτι βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την είσοδο του Spanaway Park και έχει είσοδο από ένα πάρκινγκ, αλλά μόλις μπείτε στο δάσος, τα μονοπάτια είναι παρθένα και ειρηνικά. Θα περάσετε μια παράκαμψη σολομού και μπορεί ακόμη και να δείτε σολομό εκεί κατά τη διάρκεια τμήματα της πηγής.

Πρόσβαση: Στη δυτική πλευρά του χώρου στάθμευσης του Sprinker Recreation Center, μέσω μιας αψίδας που διαβάζει το δάσος Bresemann.
Συνθήκες: Διαδρομή σκόνης
Δυσκολία: Εύκολη

Μνημείο του Νάθαν Τσάπμαν

Εάν είστε κοντά ή στο Puyallup, αυτό το μονοπάτι είναι ένα από τα καλύτερα στοιχήματα σας. Βρίσκονται στο πάρκο South Hill Park, το Nathan Chapman Memorial Trail και το South Hill Park Loop Trail συνδέονται μεταξύ τους και προσφέρουν μίλια πλακόστρωτων μονοπατιών για βόλτα.

Πρόσβαση: Αυτό το μονοπάτι βρίσκεται στο πάρκο South Hill που βρίσκεται στην οδό 86th Ave. Ανατολή & 144η Αγία Ανατολή.
Συνθήκες: Πέτρινο
Δυσκολία: Εύκολη

Άλλα μονοπάτια

Άλλα εύκολα μονοπάτια που απαιτούν ένα κομμάτι μιας διαδρομής από το Tacoma, αλλά αξίζει να ελέγξετε έξω περιλαμβάνουν το Trail Riverwalk στο Puyallup και το Foothills Trail σε όλη την Orting και Puyallup.