Ρομαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Tacoma της Ουάσιγκτον

Ρομαντικές τοποθεσίες στην Tacoma Ουάσινγκτον αφθονούν, παρά το γεγονός ότι αυτή η βιομηχανική πόλη λιμάνι είναι συχνά θεωρείται ως λιμνοθάλασσα ή δύσοσμος. Το γεγονός είναι ότι το Tacoma δεν είναι τόσο κομψό όσο είναι φτιαγμένο για να είναι και ότι έχει μια όμορφη προκυμαία, τις παραλίες τέλειες για να παρακολουθήσουν το ηλιοβασίλεμα ή την ανατολή του ήλιου, ρομαντικά εστιατόρια, ακόμα και μερικά καταστήματα για να ελέγξετε εάν θέλετε να γευτείτε το βράδυ σας με το σημαντικό σας άλλο - και όχι μόνο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου .

Είτε είστε για μια ημερομηνία για πρώτη φορά είτε προσπαθείτε να σκεφτείτε κάτι που πρέπει να κάνετε με τον σύζυγό σας εδώ και 30 χρόνια, δεν χρειάζεται απαραίτητα να φτάσετε στο Σιάτλ για να βρείτε ρομαντικά εστιατόρια ή αξιοθέατα. Στην πραγματικότητα, το 2011, ο Yelp ονόμασε Tacoma ως την πιο ρομαντική πόλη στις ΗΠΑ και εδώ είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους αυτό μπορεί να είναι αλήθεια!

Ρομαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Tacoma

Τα ρομαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Tacoma κυμαίνονται από υπαίθριες δραστηριότητες έως θεατρικές παραστάσεις μέχρι εξαιρετικό φαγητό. Αν θέλετε να βγείτε έξω, το Tacoma Waterfront είναι ένα ιδιαίτερα ρομαντικό μέρος για να κάνετε μια βόλτα. Για τους πρωινούς, αυτό είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να παρακολουθήσετε την ανατολή του ήλιου-εφ 'όσον δεν είναι μια συννεφιασμένη μέρα.

Λόγω της γεωγραφίας της πόλης, το Tacoma έχει άλλες περιοχές κατά μήκος του ύδατος για να εξετάσει επίσης. Ενώ μπορεί να μην μπορείτε να ξεκινήσετε τα παπούτσια σας και να περπατήσετε στην άμμο στις παραλίες του Tacoma (οι περισσότερες παραλίες είναι βραχώδη εδώ), υπάρχουν πολλές παραλίες για εξερεύνηση.

Το Owen Beach στο Point Defiance διαθέτει επίσης ένα μεγάλο διάδρομο όπως το Waterfront και η παραλία Titlow στα δυτικά έχει ένα μικρό πεζοδρόμιο καθώς και μονοπάτια της φύσης κοντά. Το Titlow Beach είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε και να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα και υπάρχει επίσης ένα μικρό casual εστιατόριο που βρίσκεται εδώ.

Υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα να κάνουμε και στο Tacoma .

Για τους λάτρεις της τέχνης, το Μουσείο Τέχνης Tacoma και το Μουσείο Γυαλιού είναι ίσως τα τέλεια ρομαντικά μέρη για να περάσετε ένα απόγευμα και είναι υπέροχα στο πλαίσιο μιας αυτοκατευθυνόμενης περιήγησης με τα πόδια.

Ρομαντικά εστιατόρια στο Τακόμα

Αν το να βγεις έξω για μια βόλτα δεν είναι η ιδέα σου για ρομαντισμό, το θέατρο και τα εστιατόρια του Tacoma μπορεί να είναι καλύτερο δρόμο για να ακολουθήσεις. Το κέντρο της πόλης Tacoma διαθέτει τρία θέατρα κοντά στο 9ο και το Broadway - τα Pantages, το Rialto και το θέατρο στην πλατεία. Υπάρχουν χώροι στάθμευσης κοντά, καθώς και πολλά εστιατόρια που κάνουν ιδανικές ζευγαρές με μια επίδειξη. Αυτές περιλαμβάνουν το El Gaucho, το Melting Pot, το Pacific Grill, καθώς και τα πολλά πιο απλά εστιατόρια κατά μήκος της 6ης Λεωφόρου. Το Downtown και η 6η Λεωφόρος είναι και τα δύο καλύτερα μέρη για να βρείτε πολυτελή εστιατόρια, αλλά ελέγχοντας σε περιοχές όπως η περιοχή Proctor , πιο οικεία επιλογές εστιατορίων.

Φυσικά, φαγητό στο νερό είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φέρει έξω το ρομαντισμό ανάμεσα σε εσάς και την ημερομηνία της επιλογής σας. Το Tacoma Waterfront διαθέτει πολλά εστιατόρια με θέα στο νερό και υπαίθρια τραπεζαρία (στις ζεστές μέρες).

Ρομαντικά ξενοδοχεία σε Τακόμα

Έλεγχος σε ξενοδοχείο για το βράδυ μπορεί να είναι ο τέλειος τρόπος για να πάτε εάν θέλετε το ρομαντισμό να διαρκεί περισσότερο από το δείπνο.

Τα ρομαντικά ξενοδοχεία στο Tacoma βρίσκονται σε μεγάλο βαθμό κατά μήκος του Waterfront και στην περιοχή του κέντρου της πόλης, αλλά υπάρχουν μερικά άλλα βασικά σημεία για να δούμε όπως το Βόρειο Τακόμα και ακόμη και το Lakewood, αν θέλετε να πάτε όλοι έξω και να μείνετε σε ένα κάστρο. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα για όλους γύρω από το ειδύλλιο

Riske Stores

Φυσικά, ίσως αυτό που έχετε κατά νου για μια ρομαντική βραδιά δεν έχει καμία σχέση με την έξοδο από το σπίτι. Η περιοχή Tacoma έχει πολλά καταστήματα αυστηρά για ζευγάρια άνω των 18. Πρόκειται για το Castle Megastore στο 6015 Tacoma Mall Boulevard, το μεγαλύτερο από όλα, και το μέρος για να βρείτε τα πάντα από τα γαλλικά και bachelorette κόμματα ευνοεί και τα παιχνίδια για παιχνίδια και λοσιόν ιδανικό για ζευγάρια να πιο γρήγορος ναύλος.

Το μικρότερο Lover's στο 7002 Tacoma Mall Boulevard είναι επίσης κοντά και έχει μικρότερη επιλογή από το Κάστρο, αλλά είναι ίσως πιο προσιτή λόγω του μικρότερου μεγέθους του.