Πώς να δείτε μοναδικό San Francisco Japantown

Πώς να περάσετε μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο στο Japantown San Francisco

Το Japantown San Francisco είναι ένα μικροσκοπικό κομμάτι της Ιαπωνικής κουλτούρας στο Σαν Φρανσίσκο. Είναι μια μικρή περιοχή που κυριαρχείται από καταστήματα και εστιατόρια όπου μπορείτε να περάσετε μερικές ώρες ή να διανυκτερεύσετε.

Ο ιαπωνικός οικισμός ξεκίνησε σε αυτό το μέρος του Σαν Φρανσίσκο μετά τον σεισμό του 1906 που ανάγκασε τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις κατοικίες τους στην Chinatown και νότια της Market Street. Εγκαθιστώντας στην περιοχή που ονομάζεται δυτική προσθήκη, έχτισαν εκκλησίες και ιερά και σύντομα, τα ιαπωνικά καταστήματα και εστιατόρια της γειτονιάς έγιναν μικροσκοπικά Ginza γνωστά ως Nihonmachi ή Japantown.

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει το Japantown;

Το Japantown του Σαν Φρανσίσκο είναι μια μοναδική πολιτιστική ευκαιρία. Στην πραγματικότητα, είναι ένας από τους τρεις επίσημους Japantowns στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες (οι άλλοι είναι το Little Tokyo στο Λος Άντζελες και το Japantown στο San Jose).

Εάν απολαμβάνετε τα ψώνια για ασυνήθιστα πράγματα, θα βρείτε πολλά από αυτά σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα Japantown. Μπορεί να επιστρέψετε σπίτι με νύχια με θέματα Hello Kitty, τσαγιέρα από χυτοσίδηρο, όλες τις προμήθειες που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα λουλούδι ikebana ή μια κούκλα που επιθυμεί το Daruma.

Καλύτερος χρόνος να πάτε στο Japantown

Ο καιρός του Σαν Φρανσίσκο είναι καλύτερος τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο, αλλά ο περισσότερος χρόνος είναι καλός, ειδικά επειδή πολλά από τα αξιοθέατα του είναι εσωτερικά. Είναι επιπλέον εορταστικό, ζωντανό και διασκεδαστικό κατά τη διάρκεια των ετήσιων εκδηλώσεων που αναφέρονται παρακάτω.

Περισσότερα Ιαπωνικά μέρη

Ο ιαπωνικός κήπος τσαγιού στο Golden Gate Park αποτελείται από μικρούς χώρους κήπου και διαθέτει όμορφα κτίρια, καταρράκτες και γλυπτά.

5 εξαιρετικά πράγματα να κάνετε στο Japantown San Francisco

Πάρτε μια περιήγηση: Οι οδηγοί της πόλης του Σαν Φρανσίσκο σας προσφέρουν δωρεάν περιήγηση στο Japantown, έναν εξαιρετικό τρόπο να μάθετε περισσότερα για τον τόπο.

Πηγαίνετε στις Ταινίες: Συνήθως δεν θα συνιστούσα να πηγαίνω στις ταινίες ως δραστηριότητα απόδραση το Σαββατοκύριακο και το μόνο πράγμα για την ιαπωνική είναι το όνομα, αλλά το AMC Kabuki Theatre προσφέρει μια εξαιρετικά ευχάριστη ταινία εμπειρία που είναι πολύ πιο πέρα ​​από την τοπική πολλαπλός.

Come Clean: Το Kabuki Hot Springs & Spa προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία να ζήσετε μια ιαπωνική λουτρό, μια πολύ χαλαρωτική διαδικασία που έρχεται με μια εξαιρετικά λογική τιμή. Προσφέρουν επίσης μασάζ και άλλες υπηρεσίες σπα σε καλή τιμή.

Go Shopping: Τα καταστήματα στο Κέντρο Japantown προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα ιαπωνικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των βιβλίων, των προμηθειών λουλουδιών ikebana και των οικιακών ειδών. Η Pika-Pika είναι πάντα ένα χτύπημα με τα κορίτσια, που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις ιαπωνικές φωτογραφικές μηχανές για να κάνουν ανόητες αυτοκόλλητες ετικέττες και φωτογραφικές σφραγίδες. Το Daiso είναι επίσης μια στάση διασκέδασης για διασκέδαση. Σκεφτείτε το ως ένα ιαπωνικό μαγαζί, όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη διασκέδασης και kitschy πράγματα για πολύ προσιτές τιμές.

Για κάτι πιο πρωτοποριακό, το New People στο 1746 Post Street είναι ένα τριώροφο συγκρότημα ψυχαγωγίας που προωθεί την τελευταία λαϊκή λαϊκή κουλτούρα όπως εκφράζεται μέσω της ταινίας, της τέχνης και της μόδας.

Εξερευνήστε τη γειτονιά Fillmore: Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την οδό Fillmore , όπου τα πράγματα είναι σαφώς λιγότερο ιαπωνικά, αλλά όπου θα βρείτε πολλές τοπικές μπουτίκ, εστιατόρια και καφετέριες.

Ετήσια γεγονότα

Καλύτερα δαγκώματα στο Japantown του Σαν Φρανσίσκο

Θα βρείτε πολλά ιαπωνικά εστιατόρια στο κέντρο Japantown, που σερβίρουν ιαπωνικά τρόφιμα που ξεπερνούν τα σούσι και τα noodles ramen. Ελέγξτε τις κριτικές τους στο Yelp.com για να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποια είναι καλύτερη για εσάς.

Αν θέλετε κάποιος να σας παρουσιάσει τα διαθέσιμα, δοκιμάστε το περιοδικό Japantown Tour του Gourmet Walks.

Πού να μείνετε στο Japantown San Francisco

Αν θέλετε να μείνετε με το ιαπωνικό θέμα, το Hotel Kabuki προσφέρει μια χαλαρή, παραδοσιακή ιαπωνική εμπειρία, με βαθιές μπανιέρες και συρόμενους τοίχους.

Επίσης κοντά βρίσκεται το Kimpton Buchanan. Για βοήθεια για την καλύτερη δυνατή συμφωνία σε αυτά τα μέρη ή σε άλλους, διαβάστε πώς να βρείτε ένα καλό μέρος για να μείνετε, φτηνό .

Πού είναι το Ιαπωνικό Σαν Φρανσίσκο;

Το Japantown San Francisco βρίσκεται δυτικά της πλατείας Union Square του Σαν Φρανσίσκο, λίγο έξω από το Geary Blvd. στην οδό Fillmore.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το Ιαπωνικό Σαν Φρανσίσκο είναι ότι μπορείτε να φτάσετε εκεί με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας στο Ιαπωνικό Κέντρο Γκαράζ και απλά αφήστε το εκεί μέχρι να είστε έτοιμοι να πάτε στο σπίτι.