Σαν Φρανσίσκο SoMa Gay Ξενοδοχεία οδηγός

Τα καλύτερα γκέι φιλικά ξενοδοχεία στην περιοχή SoMa του Σαν Φρανσίσκο

Διαχωρισμένο από το κέντρο της πόλης από την Market Street, επομένως το ψευδώνυμο της γειτονιάς, SoMa ("South of Market") έχει προκύψει με την πάροδο των ετών σε μία από τις πιο ποικίλες και επιθυμητές περιοχές του Σαν Φρανσίσκο. Τα περισσότερα από τα ξενοδοχεία αυτής της γειτονιάς είναι αρκετά κοντά στο κέντρο της πόλης που πολλοί ντόπιοι θα τους θεωρούν ότι βρίσκονται στην ίδια περιοχή - μπορείτε, για παράδειγμα, να περπατήσετε στην εμπορική περιοχή Union Square της πόλης σε λιγότερο από 10 λεπτά από πολλά από τα σημεία που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον οδηγό. Ωστόσο, η SoMa διατηρεί ένα διαφορετικό vibe από το κέντρο της πόλης.

Στο χαμηλότερο, δυτικό άκρο του SoMa, θα βρείτε το μεγαλύτερο συγκρότημα γκέι μπαρ του Σαν Φρανσίσκο έξω από τον Κάστρο, πολλοί από τους οποίους ευνοούν μια σκηνή από δέρμα-αρκούδα-γείσο - ορόσημα όπως Hole στο Wall Saloon, Lone Star Saloon, Powerhouse , και το SF Eagle (και το διάσημο gay σεξ κλαμπ, Blow Buddies ). Λάβετε υπόψη ότι τα περισσότερα από τα κορυφαία ξενοδοχεία επιχειρηματικής προσανατολισμού της SoMa - αυτά που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από την πλατεία Union - είναι περίπου ένα μίλι από τα γκέι μπαρ SoMa (περίπου οκτώ έως δέκα τετράγωνα μακριά μέσω της οδού Folsom ή Mission). Ωστόσο, θα βρείτε κάποιες οικονομικές ιδιότητες στον προϋπολογισμό αυτού του οδηγού που είναι πολύ κοντά στη νυχτερινή ζωή ομοφυλοφίλων SoMa - ελέγξτε τα έξω εάν είστε σφιχτά σε χρήματα και επιθυμείτε να είστε κοντά στο clubbing και όλο και εντυπωσιακό δείπνο Indie στη γειτονιά.

Για τους σκοπούς αυτού του οδηγού, ξενοδοχεία που βρίσκονται απευθείας στην Market Street, ανεξάρτητα από το ποια πλευρά του δρόμου, αποκλείονται. Αντ 'αυτού, θα βρείτε αυτές στο San Francisco Downtown και Union Square Gay Hotels Guide . Επιπλέον, στο Castro, Mission, και Hayes Valley Guide Hotels, θα βρείτε ιδιότητες που βρίσκονται στα δυτικά της SoMa.