Τα καλύτερα μέρη για να σπουδάσουν ισπανικά στη Νότια Αμερική

Όσον αφορά τον αριθμό των εγγενών ισπανών ομιλητών σε όλο τον κόσμο, η γλώσσα είναι δεύτερη μόνο στο Mandarin, και σε όλη τη Νότια Αμερική είναι η πρωταρχική γλώσσα σε κάθε έθνος εκτός από τη Βραζιλία, όπου ομιλούνται πορτογαλικά.

Πιστεύεται επίσης ότι υπάρχουν περίπου ογδόντα εκατομμύρια άνθρωποι που είτε μιλούν ισπανικά ως δεύτερη γλώσσα είτε μαθαίνουν τη γλώσσα. Όταν πρόκειται να αποκτήσετε πραγματικά μια αίσθηση για την εκμάθηση ισπανικών, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μάθετε παρά να βυθίζεστε σε μια χώρα όπου η ισπανική γλώσσα είναι η πρωταρχική γλώσσα και υπάρχουν πολλές πόλεις στη Νότια Αμερική όπου οι άνθρωποι μπορούν να βυθιστούν σε μια κουλτούρα όπου όλα συμβαίνουν στα ισπανικά.

Quito
Ο Εκουαδόρ ως χώρα σημειώνεται ως ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για να μάθει ισπανικά εκτός της ίδιας της Ισπανίας, επειδή οι άνθρωποι μιλάνε με πολύ ήπια έμφαση, που θα γίνει γενικά κατανοητός σε όλο τον ισπανόφωνο κόσμο.

Ως πρωτεύουσα της χώρας, το Quito είναι μια εξαιρετική επιλογή επειδή έχει μια θαυμάσια κουλτούρα και μια γοητευτική παλιά πόλη για να εξερευνήσετε, με πολλούς ανθρώπους που χρησιμοποιούνται επισκέπτης συναντήσεων σε τακτική βάση. Είναι δυνατόν να παρακολουθήσετε ένα μάθημα στο Καθολικό Πανεπιστήμιο του Κίτο ή υπάρχουν πολλά άλλα αφιερωμένα σχολεία και καθηγητές από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε.

Μπουένος Άιρες
Η πρωτεύουσα της Αργεντινής είναι ένα πολύ ενδιαφέρον τόπο για να ζήσετε και να περάσετε χρόνο και με τόσους πολλούς ανθρώπους που ζουν εκεί δεν αποτελεί έκπληξη ότι υπάρχουν πολλές επιλογές για όσους θέλουν να μιλούν ισπανικά.

Η πόλη έχει πολλές ευχάριστες και ελκυστικές περιοχές για να μείνει, και υπάρχει μια ισχυρή τουριστική βιομηχανία που σημαίνει ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην πόλη που μιλούν αγγλικά.

Ωστόσο, μια προειδοποίηση για όσους έχουν κάποια εμπειρία στα ισπανικά ή έχουν μάθει τη γλώσσα σε άλλη χώρα, η ιταλική επιρροή στην Αργεντινή σημαίνει ότι η γλώσσα έχει διαφορετική έμφαση, με τον ήχο που χρησιμοποιείται διαφορετικά. τον ρυθμό και τον τόνο της ομιλίας υιοθετώντας έναν πιο ιταλικό τόνο.

Σαντιάγκο
Η Χιλή είναι μια άλλη δημοφιλής χώρα στην οποία μπορείτε να μάθετε ισπανικά και με καλή πρόσβαση στην ακτή του Ειρηνικού και στα βουνά των Άνδεων, η πόλη του Σαντιάγκο είναι ένα ιδιαίτερα ωραίο μέρος για να ζήσετε και να μάθετε ισπανικά.

Σχεδόν όλοι στη Χιλή μιλάνε ισπανικά, αλλά όπως και σε πολλούς άλλους τομείς η εκμάθηση της γλώσσας στην πρωτεύουσα παρέχει ένα ωραίο δίχτυ ασφαλείας, καθώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μιλούν κάποια αγγλικά, ειδικά καθώς πολλοί νέοι άνθρωποι θα έχουν πάει σε ένα σχολείο όπου μαθαίνουν κάποια Η αγγλική ήταν υποχρεωτική.

Όπως και η Αργεντινή, η Χιλή έχει τη δική της έμφαση σε σχέση με τα ισπανικά που ομιλούνται εκεί, αν και οι περισσότεροι άνθρωποι με κατανόηση της ισπανικής γλώσσας θα πρέπει να είναι σε θέση να κατανοήσουν την τυποποιημένη μορφή της ισπανικής που συνήθως διδάσκεται.

Μπογκοτά
Παρόλο που αυτή η πρωτεύουσα της Κολομβίας ήταν κάποτε γνωστή ως πόλη στην οποία οι επισκέπτες επισκέφθηκαν συχνά συμμορίες και καρτέλ ναρκωτικών, αυτό άλλαξε σημαντικά και η πόλη είναι ένα γοητευτικό και ασφαλές μέρος για να επισκεφτείτε.

Η ζωντανή κοινωνική σκηνή προσφέρει πολλές ευκαιρίες για εξάσκηση στην ισπανική γλώσσα και ακόμα και αν οι Ισπανοί δεν είναι τέλειοι, είναι ακόμα δυνατό να εκφράσετε τον εαυτό σας μέσω του χορού σε ένα από τα πολλά κέντρα σάλλας της πόλης.

Υπάρχουν πολλά ιδρύματα που προσφέρουν ισπανικά μαθήματα, με όλα τα μεγάλα πανεπιστήμια της πόλης να προσφέρουν ισπανικές τάξεις, ενώ οι διεθνείς πρεσβείες και ξένα σώματα όπως το Βρετανικό Συμβούλιο έχουν επίσης τα δικά τους ισπανικά μαθήματα.

Οι Ισπανοί που μιλήθηκαν στην Κολομβία είναι αρκετά ουδέτεροι και απαλλαγμένοι από υπερβολικά αργκό και προφορά, κάτι που σημαίνει ότι είναι ιδανικό για όσους είναι νέοι στη γλώσσα.

Cusco
Η ιστορική πόλη Cusco είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στη Νότια Αμερική. Παρόλο που υπάρχει έντονη τουριστική βιομηχανία στο Cusco, οι επισκέπτες θα διαπιστώσουν ότι εκτός των κύριων τουριστικών περιοχών λίγοι άνθρωποι θα μιλούν αγγλικά, πράγμα που σημαίνει ότι η εκμάθηση της ισπανικής γλώσσας θα έχει πρόοδο γρήγορα για να περάσει.

Υπάρχουν πολλά σχολεία που προσφέρουν ισπανικά μαθήματα στην πόλη, ενώ πολλοί επισκέπτες θα επιλέξουν επίσης να βυθιστούν περαιτέρω στον πολιτισμό του Περού, μελετώντας μια μικρή Quechua, μια από τις μητρικές γλώσσες στο Περού.