Αυθεντικό μπαρ Tiki στο Λας Βέγκας στο Golden Tiki

Αυθεντικό μπαρ Tiki κοντά στο Las Vegas Strip

Η Golden Tiki του Λας Βέγκας είναι ένα μαγικό βασίλειο των κοκτέιλ, ένα από τα κορυφαία αυθεντικά tiki bars στην χώρα που σερβίρει εξωτικά τροπικά ποτά με παραδοσιακές συνταγές (συν Dole Whip) σε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα της Νότιας Θάλασσας.

Θέση και ρύθμιση

Βρίσκεται στο κέντρο στο Spring Mountain - ένα φανταχτερό όνομα για ένα εμπορικό κέντρο Spring Street Road περίπου δύο μίλια από τη λεωφόρο του Λας Βέγκας - η Golden Tiki καλωσορίζει τους "εξερευνητές" σε έναν τροπικό κόσμο φαντασίας κατευθείαν από τη Disney (αναφορά στο ντεκόρ της Enchanted Tiki Δωμάτιο συν μερικές ανατροπές Vegas, όπως παιχνίδια βίντεο πόκερ στο μπαρ).

Η βόλτα μέσα από την πόρτα σας μεταφέρει αμέσως σε έναν κόσμο πειρατών, γοργόνων και κεφαλών - όλες τις θεματικές περιοχές ενός μπαρ που είναι απαλά φωτισμένο από φανάρια και κεριά και διακοσμημένο από τοίχο σε τοίχο με ειδώλια tiki, σοκολάτες στέγες, μπαμπού πάνελ και ακαταστασία της τροπικής εφέρας, όλα κάτω από οπτικό νυχτερινό ουρανό.

Το επίπεδο λεπτομέρειας είναι πραγματικά απίστευτο, μέχρι και το μιλώντας tiki idol πάνω από το μπαρ - είναι ένας αγώνας αγάπης από τον ιδιοκτήτη Branden Powers, έναν σχεδιασμό εκδηλώσεων του Λας Βέγκας, γνωστός για την οργάνωση υπόγειων ράβδων. Τα περίπτερα Leopard-print είναι διακοσμημένα με βελούδινα έργα γυμνών (Vegas!) Και υπάρχουν αρκετοί στενοί χώροι για να υποχωρήσουν για συνομιλία και αγκίστρωση, κυρίως για την κάμερα του καπετάνιου William Tobias Faulkner - WTF, του οποίου ο κινούμενος σκελετός περιστασιακά αγωγούς μέχρι να πει την ιστορία της άσπιλης προσπάθειάς του να κλέψει μια χρυσή Tiki από το μυστηριώδες νησί του κρανίου.

Η εντυπωσιακή εμπειρία επεκτείνεται στους φιλοξενούμενους: η tiki είναι μια υποκουλτούρα που φέρνει τους οπαδούς ντυμένοι με τα καλύτερα πουκάμισα της Χαβάης, αλλά μην αφήνετε το απλό ρούχο να σας ξεγελάσει - πολλοί είναι απαιτητικοί γνώστες των τροπικών ποτών. Η Tiki έχει μια μακρά ιστορία που χρονολογείται από τις μέρες του Trader Vic και του θρυλικού Dona the Beachcomber, και οι αρχικές συνταγές για ποτά όπως η πιο tai έχουν διατηρηθεί προσεκτικά.

Δημιουργικά κοκτέιλ

Η Golden Tiki τιμά αυτή την κληρονομιά ενώ παράλληλα μπορεί να διασκεδάσει με δημιουργικές δημιουργίες. Μπορείτε να πάρετε ένα κλασσικό Trader Vic mai tai (ρούμι, πορτοκαλί curaçao, φρέσκο ​​χυμό ασβέστου, ορδέα και απλό σιρόπι), ένα κλασικό καραϊβικής όπως Painkiller ή Dark n Stormy, ή να επιδοθείτε σε ένα δημιουργικό Hemingway Ruin, ένα μείγμα Caña Brava rum, λικέρ maraschino, χυμό ασβέστη και ένα μείγμα γκρέιπφρουτ και κανέλας.

Με μια ομάδα; Είναι δύσκολο να αντισταθείς στο γιγαντιαίο Scorpion Bowl και στο Zombie Punch, και τα δύο αυθεντικά πολυνησιακά tiki classics. Για να αμφισβητήσετε τον ουρανίσκο σας, δοκιμάστε ένα rhum agricole, ένα χαρακτηριστικό γαλλικό ρούμι της Καραϊβικής που παρασκευάζεται απευθείας από ζαχαροκάλαμο και όχι από μελάσα που ασχολείται με τα κοκτέιλ και το Martinique Ti Punch.

Το μόνο πράγμα που δεν είναι στο μενού είναι φαγητό, αλλά οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να παραγγείλουν κινέζικα (Golden Tiki βρίσκεται στην Chinatown του Vegas) από ένα από τα εστιατόρια στην εμπορική λωρίδα. Το Fat Dumpling θα το παραδώσει ακόμη και στο τραπέζι σας αν το ρωτήσετε. Αυτή η συμβουλή ήρθε από την εξωτική σερβιτόρα μας Asia Delucia, ένα πρώην μοντέλο που αποδείχθηκε ότι ήταν ένας γνώριμος οδηγός για την ιστορία και τις φυλακές της Golden Tiki.

Οι προτάσεις της ήταν όλοι νικητές, κυρίως ότι έπρεπε να δοκιμάσουμε το Dole Whip, μια κατεψυγμένη θεραπεία ανανά που κανονικά βρήκε μόνο στο Disney World και στη Χαβάη - και ποτέ δεν ολοκληρώθηκε με το σκοτεινό ρούμι, όπως είναι εδώ.

Τα περισσότερα κοκτέιλ Golden Tiki σε λογικές τιμές για το Vegas και ιδιαίτερα τα ισχυρά, υψηλής ποιότητας συστατικά και τα παρασκευάσματα από το μηδέν. Αν θέλετε να κρατήσετε την φανταχτερή σας κούπα tiki, αυτό θα σας κοστίσει περισσότερο. Ελάτε στην ευτυχισμένη ώρα (Δευτέρα-Παρασκευή, 2 μ.μ. έως 6 μ.μ.) για $ 5 Μάι Ταϊλαν. Η διασκέδαση καλύπτει την προκυμαία από τις εκθέσεις burlesque και γοργόνα σε ζωντανές μπάντες και προβολές ταινιών.