Ιστορικά Μουσεία & Ιστορικά Σπίτια στην Silicon Valley

Η Silicon Valley φιλοξενεί καινοτομίες παγκόσμιας κλάσης στην επιστήμη και την τεχνολογία, αλλά υπάρχει επίσης μεγάλη τοπική ιστορία στην πρώην "Valley of Heart's Delight".

Σχεδιάστε μια επίσκεψη σε οποιοδήποτε από αυτά τα ιστορικά σπίτια και κήπους για να εξερευνήσετε την ιστορία του San Jose και της Silicon Valley.

Ιστορικό Πάρκο Σαν Χοσέ

Το ιστορικό πάρκο είναι μια κοινότητα με περισσότερες από δώδεκα ιστορικά κτίρια και μουσεία τοπικής ιστορίας που εκπροσωπούν τους διαφορετικούς πολιτισμούς της κοιλάδας της Santa Clara.

Αυτό το πάρκο 14 στρεμμάτων (στο πάρκο Kelley Park του Σαν Χοσέ) έχει πολλά ιστορικά σπίτια, πλακόστρωτα δρομάκια, τρέιλερ και ακόμη και ένα καφέ, ώστε να γνωρίσετε ποια περίπατο στο Σαν Χοσέ μοιάζει με τα προηγούμενα χρόνια.

Filoli Garden

Το Filoli είναι ένα ιστορικό αρχοντικό και ένα από τα ωραιότερα παραθαλάσσια κτήματα των αρχών του 20ού αιώνα. Το σπίτι κατασκευάστηκε για τον κ. Και την κ. William Bowers Bourn, μια πλούσια οικογένεια του Σαν Φρανσίσκο που εργάστηκε σε ορυχεία και υδάτινους πόρους. Ο αρχιτέκτονας Willis Polk σχεδίασε το σπίτι και οι επίσημοι κήποι συνδυάζουν διάφορα στυλ σε ένα. Σήμερα, το ακίνητο 654 στρεμμάτων είναι ιστορικό σημείο αναφοράς της πολιτείας της Καλιφόρνιας και είναι εισηγμένο στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων.

Peralta Adobe & Fallon House

Αυτές οι δύο ιδιότητες έχουν διαφορετικό στυλ και περίοδο, αλλά διοικούνται από κοινού από το History Park San Jose. Και τα δύο σπίτια είναι ανοικτά μόνο για ειδικές εκδηλώσεις, που αναφέρονται στο ημερολόγιο εκδηλώσεων του οργανισμού.

Το Peralta Adobe είναι η παλαιότερη δομή στην πόλη του San Jose. Χτίστηκε το 1797 και χρονολογείται από την παλαιότερη ισπανική κοινότητα El Pueblo de San Jose de Guadalupe. Το σπίτι χτίστηκε από τον Manuel Gonzales, έναν ινδικό Apache που ήταν ο πρώτος κάτοικος και δεύτερος δήμαρχος του Σαν Χοσέ. Ονομάστηκε για τον δεύτερο κάτοικο και τον επίτροπο της πόλης, Luís María Peralta.

Το σπίτι έχει ακόμα το αρχικό καφέ (εξωτερικό φούρνο εργασίας) και δύο επιπλωμένα δωμάτια ανά περίοδο.

Ο οίκος Fallon χτίστηκε το 1855 από τον Thomas Fallon, έναν από τους πρώτους δημάρχους του Σαν Χοσέ και τη σύζυγό του Carmel, την κόρη ενός εξέχοντος Μεξικού γαιοκτήμονα. Το βικτοριανό αρχοντικό διαθέτει δεκαπέντε πλήρως επιπλωμένα δωμάτια τυπικά της βικτοριανής εποχής.

Ιστορικό αγρόκτημα Ardenwood

Το Ardenwood είναι ένα ιστορικό κτήμα του 1850 με ένα αγρόκτημα εργασίας που διευθύνεται από την Περιφερειακή Περιφερειακή Περιοχή του East Bay. Το σπίτι του Γιώργου Ουάσινγκτον Πάτερσον, ο οποίος ταξίδεψε δυτικά για το χρυσό στην Καλιφόρνια. Αντ 'αυτού, έγινε ένας επιτυχημένος τοπικός αγρότης και έχτισε αυτό το βικτοριανό αρχοντικό με περίτεχνα κήπους εποχής. Το αγρόκτημα εξακολουθεί να καλλιεργεί το ίδιο είδος προϊόντος που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου και χρησιμοποιεί ιπποτροφία. Το προσωπικό της φάρμας ντυμένο με ρούχα της Βικτώριας για να μοιραστεί τις ιστορίες τους και να επιδείξει τις δουλειές των αγροτών για να εξηγήσει ποια ήταν η ζωή στις αρχές του 20ου αιώνα. Το χειμώνα, πεταλούδες μονάρχης διασώζουν την ιδιοκτησία.

Το μυστηριώδες σπίτι του Winchester

Ένα από τα πιο διάσημα ιστορικά σπίτια στο Silicon Valley είναι το περιβόητο κτήμα της Sarah Winchester στο Σαν Χοσέ. Μάθετε περισσότερα για το Winchester Mystery House σε αυτή τη θέση .