Το Φεστιβάλ Τεχνών Καλών Τεχνών του Νορμαντή το 2017

Τέχνη, Μουσική και Περισσότερα

Εν συντομία:

Το Φεστιβάλ Καλών Τεχνών Norman's May πραγματοποιείται ετησίως στο πάρκο Andrews, βόρεια της πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου της Οκλαχόμα, και διαθέτει κορυφαίες καλλιτέχνες, καλές τέχνες, χειροτεχνία, εξαιρετικό φαγητό και πολλά άλλα. Η May Fair, που διοργανώθηκε από την Ένωση Συνεργατών Norman, μια μη κερδοσκοπική φιλανθρωπική οργάνωση εθελοντών γυναικείας κοινότητας, σημείωσε την 42η χρονιά της το 2016. Λάβετε πληροφορίες παρακάτω για το φετινό γεγονός, συμπεριλαμβανομένων οδηγιών και λεπτομερειών σχετικά με τον αγώνα May Fair 5k.

Τοποθεσία:

Το πάρκο Andrews του Norman είναι στο κέντρο της πόλης, ένα πανέμορφο και ιστορικό πάρκο με ένα αμφιθέατρο, παιδική χαρά, ποδηλασία και πολλά άλλα. Οι κάτοικοι του μετρό θα ακολουθήσουν το I-35 νότια προς Norman και θα βγουν ανατολικά στην Main Street. Από το Main, πάρτε τη λεωφόρο Webster βόρεια.

Τέχνη παγκόσμιας κλάσης:

Το Φεστιβάλ Καλών Τεχνών του Norman περιλαμβάνει πάνω από 100 καλλιτέχνες και τεχνίτες από πολλά κράτη, προσφέροντας στους αγοραστές τέχνη και χειροποίητα χειροποίητα χειροτεχνήματα. Για να κάνετε αίτηση ως εκθέτης, ανατρέξτε στο helpleagenorman.org.

Φαγητό και διασκέδαση:

Όπως και με όλα τα άλλα παρόμοια φεστιβάλ στην περιοχή, όπως το Φεστιβάλ Τεχνών του Ο.Κ.Κ. και το Φεστιβάλ Τέχνης του Ντέντμοντ, ένα από τα μεγάλα αξιοθέατα είναι το φαγητό του δίκαιου στυλ.

Επιπλέον, θα διεξαχθούν αρκετοί τοπικοί διασκεδαστές στο αμφιθέατρο, καλλιτεχνικές δραστηριότητες και εκπαίδευση για τα παιδιά και άλλες ειδικές εκδηλώσεις, όπως το τρέξιμο του May Fair 5k με πιστοποίηση USATF.

2017:

Η είσοδος στο 43ο ετήσιο Φεστιβάλ Καλών Τεχνών τον Νοέμβριο είναι δωρεάν.

Η εκδήλωση ξεκινάει από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ. το Σάββατο 6 Μαΐου και από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ. την Κυριακή 7 Μαΐου. Η Έκθεση May 5k είναι το Σάββατο το πρωί στις 8:30 π.μ.