Πώς να ανανεώσετε την ετικέτα οχήματος σας στην Οκλαχόμα Σίτι

Στην πολιτεία της Οκλαχόμα, θα πρέπει να ανανεώσετε την ετικέτα του αυτοκινήτου σας κάθε χρόνο. Αυτό μπορεί να γίνει στο τοπικό πρακτορείο ετικετών, ή τώρα, μπορεί ακόμη και να γίνει online. Ακολουθεί ένα βήμα προς βήμα πώς να ανανεώσετε την ετικέτα σας στο Oklahoma City.

  1. Σημειώστε την ημερομηνία εγγραφής σας

    Οι καταχωρίσεις οχημάτων είναι καλές για ένα έτος στην πολιτεία της Οκλαχόμα. Γενικά, μια υπενθύμιση ανανέωσης καταχώρισης θα σας αποσταλεί μέσω ταχυδρομείου αρκετές εβδομάδες πριν από τη λήξη. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τον πράκτορα ετικετών σας να λάβει υπενθύμιση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ωστόσο, σημειώστε ότι αυτά αποστέλλονται μόνο ως ευγένεια. Εάν δεν λάβετε ειδοποίηση, δεν αλλάζει την ημερομηνία ανανέωσης της εγγραφής και υπάρχουν κυρώσεις εάν δεν ανανεώσετε εντός 30 ημερών από την ημερομηνία λήξης, γενικά $ 1.00 ανά ημέρα έως και $ 100.
  1. Να είστε ενήμεροι για τις επιλογές ανανέωσης

    Μπορείτε να ανανεώσετε την εγγραφή οχημάτων σας σε οποιαδήποτε υπηρεσία τύπου της Οκλαχόμα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω διαδικτύου. Δείτε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες για κάθε επιλογή ανανέωσης.
  2. Ανανέωση μέσω αλληλογραφίας

    Αν ανανεώσετε την ετικέτα σας μέσω ταχυδρομείου, χρειάζεστε τις πληροφορίες του οχήματός σας. Αν δεν έχετε την κάρτα ανανέωσης που αναφέρθηκε παραπάνω, πάρτε τον αριθμό αναγνώρισης οχήματος (VIN) του αυτοκινήτου σας και τον αριθμό τίτλου ή πινακίδας της πολιτείας της Οκλαχόμα. Επιπλέον, θα χρειαστεί να προσκομίσετε την απόδειξη ασφάλισης αστικής ευθύνης και να πληρώσετε το τέλος εγγραφής με επιπλέον τέλη ασφαλιστικής επεξεργασίας $ 1.50 και άλλα $ 1.00 (μόνο για την εγγραφή) ή $ 2.00 (decal & license plate ).

    Τα υλικά αλληλογραφίας και πληρωμή σε:
    Επιτροπή Φορολογίας της Οκλαχόμα
    Τ.Θ. 26940
    OKC, OK 73126-0940
  3. Ανανέωση του Διαδικτύου

    Η Επιτροπή Φορολογίας της Οκλαχόμα έχει μια ιστοσελίδα που ονομάζεται "CARS" (Βολικό Σύστημα Auto Ανανέωσης), όπου μπορείτε να ανανεώσετε την ετικέτα σας online. Απλά εισάγετε τα τελευταία τέσσερα ψηφία του VIN του αυτοκινήτου και τον αριθμό της ετικέτας. Θα πρέπει να παρέχετε πληροφορίες κατόχου, αριθμό ετικέτας, αναγνωριστικό αριθμό οχήματος, αριθμό τίτλου και ασφάλιση αστικής ευθύνης. Η πληρωμή γίνεται μέσω Visa, MasterCard, American Express ή Discover.

    Σημείωση: Υπάρχει τέλος συναλλαγής 1,50 €.
  1. Τοποθετήστε το νέο μοτίβο στην πλάκα σας

    Αυτό είναι. Τώρα έχετε το αυτοκόλλητο της νέας σας πλάκας αν ανανεωθείτε αυτοπροσώπως. Εάν στείλατε την αίτησή σας ή ανανεώσατε την ηλεκτρονική σας μορφή, θα έρθει σύντομα ή θα επικοινωνήσετε μαζί σας αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την αίτησή σας.

Συμβουλές:

  1. Σε περίπτωση ανανέωσης μέσω ταχυδρομείου, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατά νου τους χρόνους επεξεργασίας.
  1. Η αγορά μιας νέας ετικέτας απαιτεί ακόμα ένα ταξίδι σε ένα γραφείο τύπου της Οκλαχόμα.
  2. Μην περιμένετε απλά για την κάρτα ανανέωσής σας. Η ανανέωση απαιτείται ανεξάρτητα.
  3. Τα τρέχοντα ποσοστά ετικετών έχουν ως εξής (Ελέγξτε τον πράκτορα ετικετών για το ακριβές ποσό στην εγγραφή σας): Έτη 1-4 = $ 96, Έτη 2-8 = $ 86, Έτη 9-12 = $ 66, Έτη 13-16 = $ 46, = $ 26

Ο, τι χρειάζεσαι: