Παπλωματοθήκη Eze - Μόνο υφασμάτινη πάνα της Οχάιο

Όταν προετοιμαζόμουν για τη γέννηση της κόρης μου βρήκα τον εαυτό μου πιο οικολογική συνείδηση ​​από ό, τι ήμουν με τη γέννηση του γιου μου. Αγόρασα οργανικά σεντόνια, σαμπουάν παιδιών της Καλιφόρνιας και αποφάσισα να χρησιμοποιήσω πάνες υφασμάτων. Οι υπηρεσίες πάνες κέρδισαν δημοτικότητα στη Νέα Υόρκη, ωστόσο δεν είχα ακούσει ποτέ για μια τέτοια υπηρεσία στο Οχάιο. Έψαξα και έψαξα και βρήκα τελικά την Diaper Eze τη μόνη υπηρεσία παράδοσης παντελονιών πανί η μεγάλη κατάσταση του Οχάιο.

Τι είναι το Diaper Eze ;:

Η πάνα Eze ξεκίνησε το 1991 και τώρα εξυπηρετεί επτά κομητείες στο βορειοανατολικό Οχάιο, όπως η Σύνοδο Κορυφής, η Medina, η Cuyahoga, η Portage, η Stark, η Tuscawaras και ο Wayne. Η υπηρεσία περιλαμβάνει εβδομαδιαία πτώση και παραλαβή 100% βαμβακερών πάνες υφασμάτων. Όταν πρωτοκολλήσαμε για την υπηρεσία, η κόρη μου Λουιζιάνα ήταν μόλις μια εβδομάδα. Ήμουν τόσο νευρικός γιατί δεν είχα απολύτως ιδέα πώς να καρφώσω ή να βάλω σε μια πάνα πανί.

Μια εβδομάδα πριν είχα αγοράσει ένα κιτ εκκίνησης από καλύμματα παντελονιών ύφασμα και αν και ήρθαν σε σούπερ χαριτωμένα χρώματα που με τρομάξει στον πυρήνα.

Όταν ήρθε η πρώτη μου παράδοση, ο Joyce (γνωστός και ως κυρία Diaper Eze) έπεσε από ένα δοχείο πάνας, μια σακούλα με πλαστική σακούλα και πλαστική σακούλα, ένα δίσκο αποσμητικού αέρα και εξήντα πάνες υφασμάτων. Ξόδεψα το υπόλοιπο της ημέρας αλλάζοντας την κόρη μου με το παραμικρό κνησμό ή την κίνηση που η πάνα της ήταν γεμάτη. Την έσωσα, τη έσπασε και την έκλεισα τουλάχιστον είκοσι φορές εκείνη την πρώτη μέρα υπηρεσίας.

Πανί πανί είναι εύκολο !:

Μετά τον πρώτο μήνα ήμουν ειδικός σε πανί πανί. Ακόμη και ο σύζυγός μου είχε συνηθίσει σε όλη τη διαδικασία. Συν το νιώσαμε καλά χρησιμοποιώντας το ύφασμα. Δεν έπρεπε να τα πλύνουμε οι ίδιοι. δεν χρειάστηκαν μέχρι πεντακόσια χρόνια για να βιοδιασπαστούν. και δεν προσθέτουμε πλέον διαθέσιμο στον ήδη τεράστιο αριθμό των 16 δισεκατομμυρίων ετησίως που καταλήγουν σε χώρο υγειονομικής ταφής.

Η κόρη μου θα είναι ενός έτους ηλικίας τον Οκτώβριο και θα εξακολουθεί να έχει το κάτω μέρος της τυλιγμένο σε μια πάνα πανί και θα εξακολουθώ να χρησιμοποιώ το πάπλωμα Eze για όλες τις ανάγκες μου πάνες ύφασμα.

Πάνα Eze 101:

Οι υπηρεσίες της Diaper Eze εξηγούνται πολύ προσεκτικά στον ιστότοπό τους. Προσφέρουν υπηρεσίες που ξεκινούν από την παιδική ηλικία μέχρι το μέγεθος των μικρών παιδιών. Οι πάνες που παραδίδονται μπορούν να έρθουν σε οποιαδήποτε ποσότητα που αισθάνεστε ότι θα λειτουργήσει για το μωρό σας αυτή την εβδομάδα.

Η πάνα Eze επίσης πωλεί καλύμματα παντελονιών ύφασμα και μερικά άλλα αξεσουάρ μωρών, ωστόσο, αν ψάχνετε για κάποια πραγματικά funky και χαριτωμένα καλύμματα ελέγξτε τα βαμβάκι μωρά. Joyce είναι μεγάλη για να συνεργαστεί με και καταλαβαίνει αν μερικές φορές «ξεχάσετε» να αφήσει τις βρώμικες πάνες από την πόρτα (κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ). Η πάνα Eze είναι μια εξαιρετική υπηρεσία για το βορειοανατολικό Οχάιο. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και προσανατολισμένο στον πελάτη.

Οι λεπτομέριες:

Οι υπηρεσίες της πάνας Eze ξεκινούν από $ 40 το μήνα και δεν ξεπερνούν πολύ. Αυτό είναι μια τεράστια εξοικονόμηση όταν συγκρίνεται με το κόστος των πάνες μίας χρήσης. Έτσι αν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε ύφασμα ή αν είστε ακόμα στο φράκτη προτείνω να δώσετε Joyce μια κλήση στο 330-454-8273. Θα "χαλαρώσει" το μυαλό σας και το κάτω μέρος του μωρού σας.