Εξερευνώντας την γοητευτική κοινότητα του Οχάιο του Chagrin Falls

Το Chagrin Falls, ένα γραφικό χωριό με περίπου 4.000 κατοίκους, κάθεται στην άκρη της κομητείας Cuyahoga, περίπου 40 λεπτά από το κέντρο του Κλίβελαντ. Η πόλη, που ονομάζεται για τις γραφικές καταδύσεις στο κέντρο της πόλης, είναι γνωστή για την ιστορική της αρχιτεκτονική, τα ποικίλα εστιατόρια, τα ενδιαφέροντα παλιά εμπορικά καταστήματα και τις γκαλερί τέχνης και τη ζωντανή κοινότητα των τεχνών.

Ιστορία

Το χωριό Chagrin Falls ανακαλύφθηκε στα μέσα του 19ου αιώνα από τους πρώτους αποίκους του δυτικού αποθέματος του Κοννέκτικατ.

Αυτοί οι πρώτοι κάτοικοι ήταν μια πολύ θρησκευτική ομάδα και αρκετές από τις εκκλησίες του χωριού, συμπεριλαμβανομένης της Μεθοδιστικής Εκκλησίας στην Franklin Street, χρονολογούνται από αυτή την εποχή. Η πόλη μεγάλωσε γρήγορα γύρω από τις πτώσεις, κατά μήκος των οποίων αναπτύχθηκαν αλεύρι, μάλλινα και χαρτοβιομηχανίες καθώς και χυτήριο. Το χωριό ενσωματώθηκε το 1844.

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και οι έμποροι έχτισαν περίτεχνα σπίτια από τούβλα σε ποικίλες μορφές. Πολλά από αυτά τα σπίτια στα μέσα του 19ου αιώνα έχουν αποκατασταθεί στην αρχική τους δόξα και πολλά από αυτά είναι εγγεγραμμένα στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων.

δημογραφικά στοιχεία

Τα 2,1 τετραγωνικά μίλια που αποτελούν το χωριό Chagrin Falls φιλοξενούν περίπου 4.000 κατοίκους. Η πλειοψηφία είναι γερμανικής, αγγλικής και ιρλανδικής καταγωγής και οι περισσότεροι έχουν τουλάχιστον γυμναστική. Το μέσο εισόδημα είναι $ 62.000 και η μέση τιμή κατοικίας είναι $ 235.000.

Ψώνια σε καταρράκτες Chagrin

Το Chagrin Falls είναι γνωστό για τα ενδιαφέροντα ψώνια του, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται κατά μήκος των οδών Main και Franklin.

Τα καταστήματα περιλαμβάνουν πολυάριθμα καταστήματα με αντίκες και γκαλερί τέχνης, ένα σπα του Mario, το βιβλιοπωλείο Fireside, το ανδρικό παντελόνι του Cuff, το Chico's, το Herb Shop Village, το Chagrin Fine Jewelry, το Ski Sport Haus του Geiger και τον Mountain Road Cycle.

Εστιατόρια

Το Chagrin Falls φιλοξενεί μια σειρά από διασκεδαστικά και νόστιμα εστιατόρια. Μεταξύ αυτών είναι:

Οι Τέχνες στο Chagrin Falls

Εκτός από τις πολυάριθμες αίθουσες τέχνης στην πόλη, το Chagrin Falls φιλοξενεί το Little Theatre Chagrin Valley, ένα δημοφιλές κοινοτικό θέατρο. το Valley Art Centre, μια μη κερδοσκοπική κοινότητα που παρέχει εκθεσιακό χώρο και μαθήματα σε διάφορα μέσα τέχνης. και την ιστορική κοινωνία Chagrin Falls.

Αξιοσημείωτοι κάτοικοι

Το Chagrin Falls φιλοξενεί τον κωμικό Tim Conway. ο καλλιτέχνης Bill Waterson, δημιουργός του Calvin και του Hobbes . ο ροκ μουσικός Scott Weiland; και ο σεναριογράφος Joe Eszterhas.

Εκδηλώσεις

Το χωριό Chagrin Falls φιλοξενεί ένα τακτικό ημερολόγιο γεγονότων. Μεταξύ των πιο δημοφιλών είναι η τέχνη της τέχνης "Art by the Falls" του Ιουνίου, η παράσταση Memorial Day Parade, ο φωτισμός δέντρων διακοπών και η εκδρομή House and Garden.

Πάρκα
Το Chagrin Falls είναι το σπίτι του πάρκου Riverside και του πάρκου Triangle Falls Chagrin στην εμπορική περιοχή του κέντρου της πόλης.

Ακριβώς έξω από την πόλη βρίσκεται η κράτηση South Chagrin του συστήματος Cleveland Metroparks.

Διαμονή στους καταρράκτες Chagrin
Το Inn of Chagrin Falls είναι ένα γοητευτικό πανδοχείο του 1927, που βρίσκεται δίπλα στο εστιατόριο του Gamekeeper και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα καταστήματα, τα εστιατόρια και τις πτώσεις. Το πανδοχείο 15 δωματίων είναι διακοσμημένο με έπιπλα εποχής και μερικές μονάδες διαθέτουν τζάκι ή / και μπανιέρα με τζακούζι. Περίπου 15 λεπτά από το Chagrin Falls, στο Solon, υπάρχουν πολλά εταιρικά ξενοδοχεία, όπως το Hampton Inn και το Homewood Suites.