Τι να καλέσετε κάποιον από το Κοννέκτικατ

Τι λέτε κάποιον από το Κοννέκτικατ ; Connecticuter; Ξιφομάχος; Connecticutian; Υπάρχουν στην πραγματικότητα αρκετά ονόματα που χρησιμοποιούνται για τους κατοίκους του Κονέκτικατ. εδώ είναι μια ματιά στους καλύτερους και πιο αποδεκτούς όρους.

Οι Texans προέρχονται από το Τέξας. Idahoans από το Αϊντάχο. Φορτηγά από το Μέιν. Αλλά δεν υπάρχει σαφής απάντηση σε τι να καλέσετε κάποιον από το Κοννέκτικατ.

Φαίνεται ότι ο πιο αποδεκτός όρος είναι "Connecticuter", ο οποίος ορίζεται από πολλά λεξικά ως "κάτοικος του Κοννέκτικατ".

Αλλα ονόματα

Σύμφωνα με τη Μονάδα Ιστορίας και Γενεαλογίας της Κρατικής Βιβλιοθήκης του Κοννέκτικατ, ωστόσο, «Δεν υπάρχει ψευδώνυμο που έχει υιοθετηθεί επίσημα από το κράτος για τους κατοίκους του». Στο έγγραφό τους για τα ψευδώνυμα του Κοννέκτικατ αναφέρονται μερικοί άλλοι όροι που έχουν χρησιμοποιηθεί στην εκτύπωση για να περιγράψουν κάποιον από το Κοννέκτικατ, συμπεριλαμβανομένου του "Κοννέκτικατ", του Cotton Mather το 1702 και του "Κοννεκτικουτέσιον" του Samuel Peters το 1781. αυτό είναι μια μπουκιά!

Φυσικά, υπάρχουν ακόμα ορισμένοι που επιμένουν να καλούν ανθρώπους από το Κοννέκτικατ "Nutmeggers". Αυτό το ψευδώνυμο, ενώ σίγουρα είναι ευκολότερο να προφέρεται από άλλες εναλλακτικές, φαίνεται απαραρκώς ντεμοντέ. Ενώ το Κοννέκτικατ ονομάστηκε Κράτος με Ομελέα, το επίσημο ψευδώνυμό του είναι το "κράτος του Συντάγματος" από το 1959. Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία οριστική εξήγηση για το πώς συνενώθηκαν οι Connecticuters με το αρωματικό μπαχαρικό.

Μπερδευτήκατε ακόμα;

Υπάρχει ένας ακόμη όρος για να πετάξετε στο μίγμα, "Connecticutian." Το "Connecticutian" μάλιστα εμφανίζεται σε μερικά λεξικά ως ουσιαστικό που σημαίνει "κάτοικος του Κοννέκτικατ".

Λοιπόν, τι πρέπει πραγματικά να καλέσετε κάποιον από το Κοννέκτικατ; Το "Connecticuter" είναι ένα καλό στοίχημα, αλλά άλλοι από το Κοννέκτικατ μπορεί να αισθάνονται διαφορετικά.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειλικρινά οποιονδήποτε από αυτούς τους όρους χωρίς να προσβάλλετε.