Εμπορικό κέντρο Steelyard Commons

Το Steelyard Commons, που βρίσκεται στην άκρη της βιομηχανικής κοιλάδας του Κλίβελαντ, ακριβώς νότια του κέντρου της πόλης, έχει ανέβει από τις στάχτες του εγκαταλελειμμένου μύλου τελειώματος του LTV Steel. Το εμπορικό κέντρο μικτής χρήσης συνδυάζει καταστήματα λιανικής πώλησης, εστιατόρια, παιδική χαρά, μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας - όλα στην καρδιά της πόλης.

Ιστορία

Το Steelyard Commons, το οποίο άρχισε να λειτουργεί τον Ιανουάριο του 2007, ήταν το πρώτο εμπορικό κέντρο που θα χτιστεί μέσα στην πόλη του Κλίβελαντ σε αρκετές δεκαετίες.

Ο χώρος, ο οποίος κάποτε φιλοξενεί τον ελαιοτριβείο LTV Steel, συνδυάζει λιανικές, εστιατόρια και εγκαταστάσεις αναψυχής. Ο σχεδιασμός αποτίει φόρο τιμής στο βιομηχανικό υπόβαθρο του χώρου και χρησιμοποιεί ανακατασκευασμένα χαλύβδινα πλαίσια καθώς και μια ποικιλία τεχνουργημάτων που σώζονται. Το εμπορικό κέντρο των 90 εκατομμυρίων δολαρίων έχει δημιουργήσει έως σήμερα περισσότερες από 2.000 θέσεις πλήρους απασχόλησης.

Τα μαγαζιά

Το Steelyard Commons διαθέτει περισσότερα από 700.000 τετραγωνικά πόδια εμπορικού χώρου. Μόνο μερικά από τα καταστήματα που θα βρείτε εκεί περιλαμβάνουν:

Τα εστιατόρια

Τα εστιατόρια στο Steelyard Commons περιλαμβάνουν:

Ειδικά γεγονότα

Το Steelyard Commons φιλοξενεί ένα πλήρες πρόγραμμα ειδικών εκδηλώσεων καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, συμπεριλαμβανομένου του National Night Out against Crime και του Trick or Treat το απόγευμα.

Χώρος στάθμευσης και Ώρες

Κάθε έμπορος λιανικής θέτει τις δικές του ώρες, αλλά τα περισσότερα καταστήματα και εστιατόρια είναι ανοιχτά από τις 10:00 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ. καθημερινά. Το Home Depot και η Walmart έχουν περισσότερες ώρες.

Το Steelyard Commons προσφέρει άφθονο δωρεάν, παρακολουθούμενο χώρο στάθμευσης.

Steelyard Commons ως πάρκο

Εκτός από τον εμπορικό χώρο και τα εστιατόρια, το Steelyard Commons διαθέτει μίλια διαδρομών πεζοπορίας και ποδηλασίας που συνδέουν το κανάλι έλξης της κανάλι Ohio Erie .

Μπορείτε να περπατήσετε ή ποδήλατο μέχρι το κέντρο του Κλίβελαντ. Τα μελλοντικά σχέδια για την περιοχή περιλαμβάνουν μια παιδική χαρά, με δραστηριότητες τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες και μια στάση στο σιδηροδρομικό σταθμό Cuyahoga Valley Scenic .

Μετάβαση στο Steelyard Commons

Το Steelyard Commons βρίσκεται στη διασταύρωση του I-71 και του αυτοκινητόδρομου Jennings, με πρόσβαση από τις εξόδους του W.14th St. και από την έξοδο του W. 7th St. του I-490. Υπάρχουν πινακίδες στους αυτοκινητόδρομους της περιοχής που σημειώνουν το δρόμο.

(Τελευταία ενημέρωση 8-28-16)