Ποιες ξενοδοχειακές ομάδες προσφέρουν φτηνά, αξιόπιστα δωμάτια στο Ηνωμένο Βασίλειο

Όταν ένα καθαρό, αξιόπιστο, καλά εξοπλισμένο δωμάτιο θα κάνει

Αν είστε πρόθυμοι να παραιτηθείτε από τη γοητεία της αξιοπιστίας, δεν είναι δύσκολο να βρείτε φτηνά δωμάτια του Ηνωμένου Βασιλείου που είναι καθαρά, αξιοπρεπή και αρκετά καλά εξοπλισμένα.

Διεθνείς και βρετανικές ξενοδοχειακές αλυσίδες και ομάδες ειδικευμένες στην κάλυψη των βασικών απαιτήσεων των ταξιδιωτών σε ένα προβλέψιμο και αποδεκτό επίπεδο. Σίγουρα, μπορεί να υπάρξει ένα είδος παγκόσμιας ομοιομορφίας σχετικά με τέτοιες αίθουσες, αλλά, κατά την ρεαλιστική άποψη, υπάρχουν στιγμές που αυτό το είδος φθηνού καταλύματος είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Όταν η τιμή είναι πιο σημαντική από το στυλ

Πείτε ότι κάνετε περιοδεία στην Αγγλία, τη Σκωτία ή την Ουαλία. Οι πιθανότητες είναι ότι θα θελήσετε να δείτε ιστορικά αξιοθέατα, κάστρα, υπέροχα τοπία και μουσεία. Θα δοκιμάσετε παραδοσιακές παμπ, τις καλύτερες από τις τέχνες και τις μουσικές σκηνές, τα μεγάλα εθνοτικά τρόφιμα, τα δροσερά ψώνια, τις πολυσύχναστες πόλεις και τις γραφικές πόλεις. Σε ένα τέτοιο ταξίδι, έχει ένα πολύ κομψό λόμπι ή το ντεκόρ της αίθουσας του ξενοδοχείου που πραγματικά έχει σημασία τόσο πολύ; Θα ξοδέψετε πραγματικά χρόνο θα μπορούσατε να είστε έξω και γύρω στην πισίνα του ξενοδοχείου; Πόσο χρόνο θα ξοδέψετε στο δωμάτιό σας ούτως ή άλλως;

Ένα δωμάτιο που είναι ζεστό και στεγνό, έχει άνετα κρεβάτια με καθαρά κλινοσκεπάσματα, αξιόπιστο ζεστό και κρύο τρεχούμενο νερό σε ένα καθαρό μπάνιο, αξιόπιστο (και δωρεάν) WiFi και δωμάτιο για να κρεμάσει κάποια ρούχα θα κάνει πιθανώς. Ρίξτε σε ένα μέρος για να απολαύσετε τον καφέ σας και ένα ελαφρύ πρωινό πριν πετάξετε στο δρόμο και είστε έτοιμοι.

Διεθνείς αλυσίδες ξενοδοχείων που το έχουν καταλήξει σε μια επιστήμη

Οι μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες και ομάδες του εξωτερικού και του Ηνωμένου Βασιλείου διαθέτουν ελάχιστα πρότυπα και τακτικές επιθεωρήσεις.

Χρησιμοποιήστε τα και ίσως να εξοικονομήσετε αρκετό για μία ή δύο νύχτες σε ένα γραφικό και γοητευτικό πανδοχείο B & B ή ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο.

Αυτές οι αλυσίδες ξενοδοχείων και ξενοδοχείων του Ηνωμένου Βασιλείου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παροχή καλύτερων, βασικών, φτηνών ή μέτριων διανυκτερεύσεων σε όλη την Αγγλία, τη Σκωτία και την Ουαλία:

Διαβάστε κριτικές για ξενοδοχεία και βρείτε τις φθηνότερες προσφορές ξενοδοχείων στο Ηνωμένο Βασίλειο για TripAdvisor