Τρόποι να αξιοποιήσετε στο έπακρο μια επίσκεψη στο Stratford-upon-Avon

Ένα θαυμάσιο μέρος, αλλά ο αγοραστής πρέπει να προσέξουμε

Το Stratford-upon-Avon είναι άγρια ​​δημοφιλές στους επισκέπτες. Και δεν είναι περίεργο - έχει πολλά να το συστήσει. Αλλά πρέπει να σχεδιάσετε προσεκτικά την επίσκεψή σας και να κάνετε την έρευνά σας ή θα μπορούσατε να είστε απογοητευμένοι. Αυτές οι συμβουλές θα σας δείξουν προς τη σωστή κατεύθυνση για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι σας.

Κατηγορήστε τον Σαίξπηρ

Μερικά από αυτά που προσφέρονται στο Stratford-upon-Avon απλώς ενισχύουν τα παλαιά στερεότυπα για το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι επισκέπτες που δεν είναι προσεκτικοί και επιλεκτικοί θα μπορούσαν να βρουν ένα επίπεδο κακής εξυπηρέτησης, άβολα τρόφιμα και κουρασμένα, υπερτιμημένα καταλύματα που περισσότεροι πελατοκεντρικές πόλεις της Αγγλίας άφησαν πίσω πριν από δεκαετίες.

Κατηγορήστε τον Bard. Το θέλγητρο της γενέτειρας του Σαίξπηρ είναι αναμφισβήτητα υπεύθυνο για το τι είναι καλό και τι είναι κακό σε αυτή την πόλη της αγοράς. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα μέρος που πρέπει να επισκεφθεί κανείς για όσους ενδιαφέρονται για τη λογοτεχνία, το θέατρο, τον δυτικό πολιτισμό και την αγγλική ιστορία. Αλλά είναι επίσης ένας τόπος όπου ο καθαρός όγκος επέτρεψε σε μερικούς τοπικούς κηπουρούς και εστιάτορες, να θεωρήσουν τους επισκέπτες ως δεδομένους. Είναι μια περίπτωση διαχωρισμού του καλού και του κακού, ενώ η διαύγεια ξεφεύγει από τους άπληστους.

Το καλό

  1. Γραφική, αρχιτεκτονική του 15ου έως 17ου αιώνα - κτίρια με μισό ξύλο, σκεπαστές στέγες - έχουν διατηρηθεί σε παρθένα κατάσταση επειδή η πόλη προσελκύει επισκέπτες σχεδόν από το θάνατο του Σαίξπηρ. Ελέγξτε το βιβλίο επισκεπτών στο σπίτι της γενέτειρας του Σαίξπηρ και θα δείτε ότι ο Charles Dickens, ο Samuel Pepys, ακόμα και ο Benjamin Franklin, έχουν επισκεφθεί.
  2. Η Royal Shakespeare Company ιδρύθηκε εδώ στις βικτοριανές εποχές. Είναι ένας πραγματικός θησαυρός του παγκόσμιου πολιτισμού και ένα καταπληκτικό μέρος για να δείτε ένα έργο. Το 2010, το θέατρο υποβλήθηκε σε ένα μεγάλο έργο ανακαίνισης, γεγονός που την καθιστούσε ακόμα πιο ευχάριστη.
  1. Το Shakespeare Birthplace Trust, που ιδρύθηκε τον 19ο αιώνα, έχει μετατρέψει πέντε σπίτια Σαίξπηρ σε εξαιρετικά αξιοθέατα επισκεπτών.
  2. Εκδρομές με σκάφος στον ποταμό Avon - Αρκετές τοπικές εταιρείες προσφέρουν μικρές κρουαζιέρες για ημερήσιες και κρουαζιέρες για φαγητό για έναν ευχάριστο τρόπο να ξεφύγουν από το πλήθος και να δουν την πατρίδα του Σαίξπηρ από μια διαφορετική οπτική γωνία. Ελέγξτε τους σταθμούς Bancroft Cruisers και Avon Boating (οι οποίοι εκτελούν δρομολόγια με παραδοσιακούς Edwardian επιβάτες) για τα δρομολόγια και τις τιμές τους.

Stratford-upon-Avon - Ο κακός

Ο Σαίξπηρ προσελκύει επίσης εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Έρχονται εδώ και εκατοντάδες χρόνια - και έρχονται ανεξάρτητα από την ποιότητα πολλών από αυτά που βρίσκουν. Για ορισμένους, το αιχμάλωτο κοινό είναι άδεια για έλλειψη προσπάθειας. Σαν άποτέλεσμα:

  1. Η διαμονή σε ξενοδοχείο στην πόλη μπορεί να είναι δευτερεύουσα, κουρασμένη και σε πολύ υψηλότερες τιμές.
  2. Είναι δύσκολο, αν και αδύνατο, να βρούμε πολύτιμα γεύματα καλής ποιότητας.Για μια πόλη με τόσους πολλούς επισκέπτες έτοιμους και πρόθυμοι να ξοδέψουν χρήματα, δεν υπάρχουν, κατά εκπληκτικό τρόπο, αξιόλογα εστιατόρια.
  3. Ορισμένα τοπικά προωθημένα "αξιοθέατα" - που περιλαμβάνουν εκστρατείες, κοσμοπολίτικους διερμηνείς και διορίες - δεν ανήκουν σε ένα υποβαθμισμένο θεματικό πάρκο. Ευτυχώς, υπάρχουν λιγότερα από αυτά τα αξιοθέατα απ 'ότι υπήρχαν.
  4. Στις εθνικές αργίες, στις σχολικές διακοπές και όλο το καλοκαίρι, τα πλήθη είναι εκπληκτικά.

Κορυφαίοι 7 τρόποι αποφυγής των παγίδων

Αξίζει να επισκεφθείτε το Stratford-upon-Avon για μια ή δύο μέρες. Απλά κρατήστε αυτά τα δείγματα στο μυαλό:

  1. Αποφύγετε την προφανή. Μην ψάχνετε καλό φαγητό ή υπέροχα δωμάτια στα ωραιότερα κτίρια με μισό ξύλο - εκτός αν κάποιος τους έχει συστήσει ειδικά για εσάς. Έχουν διαπραγμάτευση για την καλή τους εμφάνιση για χρόνια. Πρόσφατα είχαμε το χειρότερο απογευματινό τσάι που είχαμε ποτέ στην Αγγλία σε ένα τέτοιο μέρος - κακά κομμένα σάντουιτς φτιαγμένα από αποξηραμένο ζαμπόν, παλιό κέικ. Και, για να προσθέσετε προσβολή σε τραυματισμό, ήταν ακριβό.
  1. Αποφύγετε τις εθνικές αργίες του Ηνωμένου Βασιλείου και τις σχολικές διακοπές όταν κάθε σχολείο παιδί στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και τη Γερμανία είναι σε σχολείο ή οικογενειακό ταξίδι στο Stratford-upon-Avon. Η περιοχή Waterside γίνεται τόσο γεμάτη όσο η Times Square την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
  2. Παράκαμψη "αξιοθέατα" που σαφώς προωθούνται για τους τουρίστες. Το "Shakespearience" είναι ένα που αξίζει να χάσετε. Και δεν βρήκαμε πολλά να προτείνουμε για το "Tudor World". Εξοικονομήστε τα χρήματά σας και τα ξοδέψτε απέναντι σε μια παραγωγή RSC .
  3. Ρωτήστε έναν τοπικό. Οι ντόπιοι πηγαίνουν έξω για γεύματα και ποτά. Μάθετε τα μέρη που τους αρέσει. Ο υπάλληλος του καταστήματος κρασιών με έτρεξε σε ένα μοντέρνο κοκτέιλ μπαρ, σε όλο το μέρος, το Holiday Inn.
  4. Αποφύγετε εστιατόρια που φαίνονται "φανταχτερά". Είναι πιθανό να είναι ακριβό και επιτηδευμένο. Τίποτα δεν είναι χειρότερο από το να σερβίρεται βόειο κρέας που παρουσιάζεται ως αρνί. Όταν πρόκειται για φαγητό και ποτό, τόσο απλούστερο τόσο το καλύτερο στο Stratford-upon-Avon.
  1. Αν μένετε στην πόλη, πηγαίνετε για απλούστερη στο κατάλυμα πάρα πολύ. Μέσα στα όρια της πόλης, ένα ανεπιτήδευτο B & B θα είναι πιθανώς πιο φιλικό, πιο άνετο και πιο οικονομικό από τα ξενοδοχεία μεσαίας τιμής. Αν προτιμάτε ξενοδοχεία, το The Arden, απέναντι από το Royal Shakespeare Theatre και το Crowne Plaza, όχι μακριά και στο ποτάμι, είναι καλές επιλογές.
  2. Δοκιμάστε να μείνετε λίγο έξω από την πόλη. Λίγα ξενοδοχεία στην εξοχή του Stratford-upon-Avon είναι πολύ γοητευτικά. Και, ανάλογα με την εποχή του χρόνου, πολύ καλή αξία επίσης. Μπορούμε να σας προτείνουμε το Hallmark Welcombe Hotel σε ένα γήπεδο γκολφ 18 οπών, με ένα υπέροχο σπα και μερικά πανέμορφα δωμάτια.