Ψάχνετε για μια πώληση ναυπηγείων σε στεροειδή; - Καλώς ήρθατε στην πώληση του Boot Car UK

Εάν δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε μια πώληση αυλή και χειρόγραφες "Garage Sale" σημάδια έχετε χτυπήσει στα φρένα και γυρίζοντας έξω από το δρόμο σας σε ένα φλας, τότε θα αγαπήσετε μια καλή πώληση μπότες αυτοκινήτων.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι άνθρωποι σπάνια ξεκινούν πωλήσεις γκαράζ ή αυλής μπροστά από τα σπίτια τους. Σε ορισμένες κοινότητες, κάτι τέτοιο μπορεί να παραβιάζει ακόμη και τους τοπικούς κανονισμούς για την παρεμπόδιση των πεζοδρομίων.

Αντ 'αυτού, έχουν γιγαντιαία συναντάται όπου οι άνθρωποι που έχουν ξεκαθαρίσει ή που πρέπει να αυξήσουν ένα κομμάτι των μετρητών, φέρνουν τα ανεπιθύμητα αγαθά τους να πουλήσουν.

Κάποιοι έρχονται σχεδόν αυθόρμητα - για να συγκεντρώσουν χρήματα για ένα σχολικό έργο ή μια εκκλησία, ίσως, ενώ άλλα είναι τακτικά προγραμματισμένα γεγονότα όπου εκατοντάδες πωλητές εμφανίζονται. Συνδυάζουν τις ιδιότητες των υπαίθριων αγορών, τις ανταλλαγές ανταλλαγής και τις πωλήσεις αυλών στα στεροειδή. Αν ψάχνετε για θησαυρούς ανάμεσα σε σκουπίδια άλλων ανθρώπων είναι το πράγμα σας, θα αγαπήσετε μια μέρα σε μια καλή πώληση μπότες αυτοκινήτων.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της πώλησης καροτσακιών αυτοκινήτου και της αγοράς ψύλλων;

Οι Βρετανοί καλούν τον κορμό ενός αυτοκινήτου, την μπότα και από εκεί έρχεται η πώληση της μάρκας αυτοκινήτων. Σε αντίθεση με τις αγορές ψύλλων, οι οποίες συνήθως κατοικούνται από επαγγελματίες εμπόρους που πωλούν αντίκες και συλλεκτικά αντικείμενα, η ιδέα πίσω από την πώληση μπότας αυτοκινήτων είναι ότι οι απλοί άνθρωποι πληρώνουν μια μικρή χρέωση - συνήθως £ 7 έως £ 15 - για ένα γήπεδο αρκετά μεγάλο για ένα αυτοκίνητο. Ένα υψηλότερο τέλος χρεώνεται για την τοποθέτηση ενός φορτηγού στην πώληση. Μπορούν στη συνέχεια να περάσουν την ημέρα που πωλούν ό, τι έχουν μπορέσει να συσκευάσουν σε αυτό.

Οι άνθρωποι συνήθως φέρνουν πτυσσόμενα τραπέζια για να καθορίσουν τα προϊόντα τους, αλλά αρχικά τα αγαθά πουλήθηκαν ακριβώς έξω από την μπότα ενός αυτοκινήτου. μερικές φορές εξακολουθούν να είναι. Σε γενικές γραμμές, οι επαγγελματίες έμποροι και οι έμποροι αποθαρρύνονται να παρακολουθήσουν πωλήσεις εκκίνησης αυτοκινήτων. Ορισμένες οργανώσεις κατέχουν ακόμη και ξεχωριστές αγορές ψύλλων για επαγγελματίες εμπόρους σε διαφορετικές ημέρες από τις πωλήσεις τους για μπότες αυτοκινήτων.

Αλλά στην πράξη, οι επαγγελματίες έμποροι εμφανίζονται. Ομοίως, μερικές πωλήσεις εκκίνησης αυτοκινήτων απαγορεύουν την πώληση νέων αγαθών.

Τι μπορείτε να αγοράσετε σε μια εκκίνηση αυτοκινήτου;

Αναμείνετε σχεδόν το ίδιο είδος αγαθών που θα δείτε σε μια πώληση ναυπηγείων -

Οι μπότες αυτοκινήτων είναι ιδιαίτερα καλές για τα είδη των συλλεκτικών αντικειμένων που είναι θησαυροί σε μερικούς και σκουπίδια σε άλλα - παλιά βινυλίου αρχεία, περιοδικά και κωμικά βιβλία, για παράδειγμα. Αν είναι κάτι το οποίο ο Γκραν θα μπορούσε να απομακρύνει από τη σοφίτα χωρίς να εκτιμά την αξία του - θα μπορούσατε (και τονίζω) να το βρείτε σε μια πώληση μπότας αυτοκινήτου.

Πώς να βρείτε ένα θησαυρό σε μια βρετανική πώληση Boot Car

Εμφάνιση πολύ νωρίς. Οι αντιπρόσωποι και οι έμποροι συλλεκτικών αντικειμένων εμφανίζονται στις πωλήσεις των μπότες αυτοκινήτων μόλις ανοίξουν οι πύλες, ψάχνοντας για πράγματα που μπορούν να μεταπωλήσουν για κέρδος. Εάν εντοπίσουν ένα ελπιδοφόρο αναζητούν αυτοκίνητο που εκφορτώνεται, θα είναι εκεί, αγοράζοντας όλα τα καλύτερα πράγματα πριν ο πωλητής αποσυμπιέσει ακόμα και τα αγαθά της.

Εάν θέλετε να έχετε την ευκαιρία να βρείτε κάτι ξεχωριστό, πρέπει να τους κερδίσετε στο παιχνίδι τους.

Φανταστείτε νωρίς και μην ντρέπεστε να φτάσετε στα κιβώτια που είναι ακόμα συσκευασμένα σε μπότες αυτοκινήτων που είναι ακόμη φορτωμένες. Απλά να είστε προετοιμασμένοι να σας κόψει το κεφάλι εάν είστε πολύ επιθετικοί. Μην ντρέπεστε ούτε να διαπραγματευτείτε. Κανείς δεν περιμένει από εσάς να πληρώσετε την πρώτη τιμή που ζητάτε ή την τιμημένη τιμή χωρίς ένα κουράγιο. Οι καλύτερες τιμές μπορούν να γίνουν στο τέλος της ημέρας όταν οι πωλητές συσκευάζονται μέχρι να φύγουν.

Και μια ακόμα άκρη - αν δείτε κάτι που απολύτως, θετικά δεν μπορεί να ζήσει χωρίς, προσπαθήστε να επιτύχετε μια συμφωνία πάνω από αυτό αμέσως. Διαφορετικά, να είστε έτοιμοι να το χάσετε επειδή υπάρχουν πιθανότητες, δεν θα είναι εκεί όταν επιστρέψετε για μια δεύτερη ματιά.

Πέντε πράγματα που πρέπει να προσέχετε

Οι πωλήσεις εκκίνησης αυτοκινήτων είναι σχετικά ανεξέλεγκτες. Οι πωλητές δεν χρεώνουν ή δεν εισπράττουν φόρο επί των πωλήσεων και τα πράγματα αλλάζουν τα χέρια με έναν σχετικά άτυπο τρόπο. Για το λόγο αυτό, πρέπει να προσέχετε:

  1. Τα ψεύτικα και τα παραπτώματα - αυτά που δεν φορούσαν ποτέ ή δεν χρησιμοποιούσαν ποτέ εμπορικά σήματα ("ήταν ένα δώρο Χριστουγέννων που δεν μου ταιριάζει") θα μπορούσαν να είναι απομιμησιακά. Το κλειστό DVD μιας δημοφιλούς ταινίας, σε ένα κλάσμα της συνηθισμένης τιμής, θα μπορούσε να είναι ένα παράνομο αντίγραφο, να κινηματογραφηθεί στον κινηματογράφο και να μεταγλωττιστεί στα κροατικά ή ίσως να είναι κενό. Οι πωλήσεις εκκίνησης αυτοκινήτων είναι περιβόητες θέσεις για την εκφόρτωση προϊόντων απομίμησης.
  2. Κλεμμένα αγαθά - Αν το κόσμημα μοιάζει με πραγματικό χρυσό ή πραγματικούς πολύτιμους λίθους και πρόκειται για ένα τραγούδι, γιατί πωλείται σε μια πώληση μπότας αυτοκινήτου αντί για ένα πανηγύρι αντίκες ή σε ένα νόμιμο έμπορο; Αυτά τα περίτεχνα ασήμι candlabra που είναι αρκετά βαριά για να είναι πραγματικό ασήμι μπορεί να είναι κοίλο πλήρες με μόλυβδο ή κλαπεί. Χρησιμοποιήστε την κοινή λογική σας. Εάν φαίνεται και αισθάνεται πολύ καλό για να είναι νόμιμη, είναι πιθανότατα.
  3. Εντυπωσιακοί έμποροι Όπως το πόκερ και η πισίνα, οι μπότες των αυτοκινήτων έχουν τους λύκους τους σε ρούχα προβάτων. Πιστεύετε ότι έχετε βρει ένα πολύτιμο ειδώλιο Royal Crown Derby και η γλυκιά κυρία που πωλεί δεν έχει ιδέα για την αξία του. Γι 'αυτό είναι διατεθειμένη να συμμετάσχει σε αυτήν σχεδόν για πένες. "Ήταν απλώς μέρος μερικών χαρτοκιβωτίων γεμάτων από σκουπίδια στη σοφίτα των κόκκων μου", σας διαβεβαιώνει. Ακριβώς ένας συλλέκτης σκόνης όσον αφορά την ίδια. Μην παιδί τον εαυτό σας. Πιθανότατα έχει τις δωδεκάδες knock-offs, ακριβώς το ίδιο, στο παπούτσι του αυτοκινήτου της, περιμένοντας περισσότερους κοροϊδευτές όπως και εσείς να περιπλανηθείτε.
  4. Σπασμένα προϊόντα Ελέγξτε τα βύσματα και την καλωδίωση. Φέρτε μερικές μπαταρίες για να δείτε αν τα προϊόντα που σκέφτεστε πραγματικά δουλεύουν. Εάν ένα κιβώτιο μουσικής έχει έναν μηχανισμό εκκαθάρισης, κλείστε το και δείτε εάν λειτουργεί. Αν όχι, προσαρμόστε ανάλογα την προσφορά σας.
  5. Pickpockets και γρήγορη αλλαγή καλλιτέχνες Όλα αυτά τα χρήματα που αλλάζουν τα χέρια σε μικρές ποσότητες είναι βέβαιο ότι θα είναι ένας πειρασμός. Βάλτε τα χρήματά σας σε ένα ασφαλές μέρος και κρατήστε το χέρι σας στο χέρι της τσάντας σας. Προσέξτε, επίσης, ότι "το χέρι είναι πιο γρήγορο από το μάτι" όταν δίνεις ή παίρνεις αλλαγή. Φέρτε χρήματα σε μικρές ονομαστικές αξίες και φέρετε κέρματα ώστε να μπορείτε να πληρώσετε σε ακριβή αλλαγή όποτε είναι δυνατόν.

Ορισμένες προτεινόμενες πωλήσεις εκκίνησης αυτοκινήτων

Υπάρχουν εκατοντάδες - ίσως χιλιάδες - πωλήσεων εκκίνησης αυτοκινήτων σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε δεν μπορώ να προσποιούμαι ότι πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λίστα των καλύτερων. Παρ 'όλα αυτά, πρόκειται για πωλήσεις εκκίνησης αυτοκινήτων που ικανοποιούν τις προσωπικές δοκιμές επιτυχίας μου - είναι αρκετά μεγάλες για να περάσουν όλη τη διάρκεια της περιήγησης και έχω καταφέρει να βρω πραγματικές ευκαιρίες που εξακολουθώ να θυμάμαι:

Πώς να βρείτε περισσότερες πωλήσεις εκκίνησης αυτοκινήτων

Εκτός από όλες τις τακτικά προγραμματισμένες πωλήσεις εκκίνησης αυτοκινήτων, οι έκτακτες πωλήσεις και οι φιλανθρωπικές πωλήσεις εμφανίζονται συνεχώς. Ο καλύτερος τρόπος για να συνεχίσετε, ή για να βρείτε μια πώληση κοντά στο που συμβαίνει να είναι όταν η διάθεση για απεργίες με αυτοκίνητο, αυτοί οι ηλεκτρονικοί κατάλογοι και ημερολόγια μπορούν να βοηθήσουν: