Το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor: Ο πλήρης οδηγός

Ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και του Μέγκαν Μάρκλ στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, το Windsor στις 19 Μαΐου 2018, έβαλε αυτή την ειδική εκκλησία ψηλά στον κατάλογο περιέργειας πολλών επισκεπτών. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη.

Ο Henry VIII και η τρίτη σύζυγός του Jane Seymour, η μητέρα του μοναδικού γιου του, αναπαύονται κάτω από το πάτωμα του παρεκκλησίου του Αγίου Γεωργίου. Το ίδιο ισχύει και για το ακρωτήριο πτώμα του καταδικασμένου βασιλιά Καρόλου Ι. Για περισσότερα από 500 χρόνια, οι Βρετανοί Royals (και αρκετοί από τους γερμανούς ξαδέλφους τους) έχουν εκκολαφθεί, ταιριάζουν και αποστέλλονται στο St.George's, μέσα στα τείχη του Windsor Castle.

Όταν παντρεύεται σε αυτό που είναι, κατ 'ουσίαν, το οικογενειακό παρεκκλήσι, ο Πρίγκιπας Χάρι θα περπατήσει κάτω από το διάδρομο της ίδιας εκκλησίας που η μητέρα του, η καθυστερημένη πριγκίπισσα Ντιάνα , τον έφερε να βαφτιστεί.

Μερικά από τα άλλα διάσημα πρόσφατα γεγονότα στο ξωκλήσι αφιερωμένο στον Άγιο Γεώργιο, τον πολιούχο της Αγγλίας, περιλαμβάνουν:

Το Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου: Μια ταχεία ιστορία

Το παρεκκλήσι είναι μέρος του Κολλεγίου του Αγίου Γεωργίου, θρησκευτικής κοινότητας που ίδρυσε ο βασιλιάς Έντουαρντ Γ 'του 1348, για να λατρεύει μαζί, να προσφέρει προσευχές για τον Κυρίαρχο και το Τάγμα της Garter, για να παρέχει υπηρεσίες προς την κοινωνία και φιλοξενία στους επισκέπτες. Το ίδιο το έτος ιδρύθηκε το Τάγμα της Garter, η παλαιότερη και υψηλότερη βρετανική τάξη ιπποσύνης και η μόνη που σήμερα είναι εντελώς στο δώρο της Βασίλισσας.

Προφανώς, ο Έντουαρντ εμπνεύστηκε από ιστορίες του Βασιλιά Αρθούρου και των Ιπποτών της Στρογγυλής Τραπέζης για να δημιουργήσει τη δική του ιπποτική σειρά ιπποτών.

Σήμερα, τα κτίρια του κολλεγίου, τα οποία περιλαμβάνουν ένα σχολείο προετοιμασίας και διαμερίσματα για τους Στρατιωτικούς Ιππότες του Windsor (παρόμοιο με τους συνταξιούχους της Chelsea), καταλαμβάνουν το ένα τέταρτο των κτιρίων στο Κάστρο του Windsor.

Το παρεκκλήσι, το κεντρικό τμήμα του κολέγου, χτίστηκε μεταξύ 1475 και 1528. Αρχικά, ο βασιλιάς Έντουαρντς του IV, ήταν ο βασιλιάς Ερρίκος VIII ο οποίος διέταξε τη δημιουργία του θολωτού οροφής με ανεμιστήρα.

Επεξεργασίες και Γάμοι

Από τις αρχές του, το Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου ήταν το σπίτι του Τάγματος της Garter. Η ετήσια πομπή του διεξάγεται τον Ιούνιο, όταν οι ιππότες, οι παρτιτούρες σε βελούδινα ρούχα και τα καπέλα με φτερά, περιπλέκονται με λαμπερά ράγια και συνοδεύονται από όλα τα ψαράκια των μεσαιωνικών και βασιλικών γλέντι. Είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία του έτους στο Windsor και γεμίζει την πόλη με εκατοντάδες θεατές.

Τα πλήθη αποδεικνύονται για γάμους πρίγκιπες καθώς και δευτερεύοντες και δευτερεύοντες βασιλείς και το έχουν κάνει εδώ και δεκαετίες. Όταν ο μεγαλύτερος γιος της Βασίλισσας Βικτώριας, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, αργότερα ο Έντουαρντ VII, παντρεύτηκε την Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα της Δανίας, η βασίλισσα Βικτώρια παρακολουθούσε αβίαστα από την Αικατερίνη της Αικατερίνης.

Ενώ ήταν ακόμη πρίγκιπας, ο βασιλιάς Γκούσταβ Βι Αντόλφ της Σουηδίας παντρεύτηκε τη Μαργαρίτα του Κόνναου, εγγονή της Βασίλισσας Βικτωρίας και κόρη του τρίτου γιου της, Πρίγκιπα Άρθουρ. Τα περισσότερα από τα παιδιά και τα εγγόνια της Βασίλισσας Βικτωρίας ξεκίνησαν εδώ τις παντρεμένες ζωές τους.

Πράγματα που πρέπει να δείτε μέσα

Το Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου θεωρείται αριστούργημα της Perpendicular Gothic, ένα αργά μεσαιωνικό στιλ αγγλικής αρχιτεκτονικής. Αν δεν είστε ειδικός, μια συγκεκριμένη-εκεί-γίνει-ότι η εξάντληση μπορεί να τεθεί σε περίπτωση που κοιτάξετε πάρα πολλές μεσαιωνικές εκκλησίες (εύκολο να κάνουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο). Αντ 'αυτού, σώσει την ενέργειά σας μέσα. Εκεί θα βρείτε τον πραγματικό παράγοντα wow του εκκλησού. Σιγουρευτείτε ότι αφήνετε τον εαυτό σας αρκετό χρόνο όταν επισκέπτεστε το Windsor για να το εξερευνήσετε. Θα δείτε:

Οι βασιλικοί τάφοι

Δέκα Βρετανοί βασιλιάδες μαζί με τους συζύγους τους είναι θαμμένοι στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Προσέξτε για:

Πώς να επισκεφθείτε

Αν δεν παρευρεθείτε σε εκκλησιαστική υπηρεσία, μπορείτε να επισκεφθείτε το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο πλαίσιο μιας επίσκεψης στο Κάστρο Windsor , από Δευτέρα έως Σάββατο. Είναι κλειστή για τους επισκέπτες την Κυριακή, ωστόσο μπορείτε ελεύθερα να παρακολουθήσετε εκκλησιαστικές υπηρεσίες εκεί. Οι υπηρεσίες λατρείας την Κυριακή και όλη την εβδομάδα είναι ελεύθερα ανοιχτές σε όλους. Για να παρακολουθήσετε, ελέγξτε την ιστοσελίδα του παρεκκλησίου του Αγίου Γεωργίου για το χρονοδιάγραμμα των υπηρεσιών. Στη συνέχεια, πείτε απλά έναν φύλακα στην πύλη εξόδου του Κάστρου, ακριβώς κάτω από το Castle Hill από την κύρια είσοδο. Αυτός ή αυτή θα σας παραδώσει σε κάποιον τελεστή που μπορεί να σας συνοδεύσει μέσα.